Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Değerli arkadaşlar çok fazla beklemeyin çünkü adetler azalmaya başladı.

Scudo
İlk formayı ben almıştım ama yanlışlıkla kargoya gitmişti giyememiştim bu defa son formayı kimse benden alamaz.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@ulas

Bir daha basılmayacak mı ulaş bey ?

Forma varmı yokmu :) ona göre geleyim haftasonu,forumdan bi sürü adama hayır olsun diye forma alacağım,ortada kalmayalım.

Şuanda kalanlar 29.05.2014 Saat: 11:04

xs 4
s 9
m 16
l 2
xl 6
xxl 1

@ulas

Ulaş abi, Oktay bey öğlen gelip alacak. Delta'nın hesabına ödemeyi yapsak da aşağıdaki listedeki arkadaşlar namına 8 adet hazır rezerve edebilir misin?

8 adet : 1 adet S, 1 Adet M, 3 adet L, 2 adet XL, 1 adet XXL
-------------------------
Tahir Keskin M
Ali Güven XL
Ertan Hot L
Haslan L
Berksan XXL
Yusuf Ziya Özen L
Serkan XL
Melih Çolak S

• Beğen
Tepkiler: Ertan Hot
@Tahir Keskin

L Beden sadece 2 adet kaldı o yüzden 3 olan L yi ya M yap yada XL çabuk karar ver sizinkileri ayıracağım

@ulas

L bedenlerden birini XL yapabilirsiniz ulaş bey, sorun değil....

@ulas

@Berksan

8 adet : 1 adet S, 1 Adet M, 2 adet L, 3 adet XL, 1 adet XXL

Ulaş abi, Oktay bey birazdan yola çıkıp gelecek inşallah sizin yanınıza. Bu şekilde rezerve edersek makbule geçer.

• Beğen
@Berksan

Tamam o zaman sizinkileri ayırdım. Arkadaş gelince mağazadan Gürkan Bey gerekeni yapar.

Size:

1 Adet S
1 Adet M
2 Adet L
3 Adet XL
1 Adet XXL

Toplam: 8 Adet

Böylece Kalan Adetler

XS 4 Adet
S 8 Adet
M 15 Adet
L Kalmadı
XL 3 Adet
XXL Kalmadı

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@ulas

Ulaş abi Oktay bey bizim için de forma alacak 1 adet S 1 adet M 1 adet XL onları da ayırma imkanımız olabilir mi?

@ulas

Ulaş abi, L'yi XL yapalım dedik ama galiba arkadaşa büyük gelecek, biz onu M'ye çevirsek daha iyi olur kanımca.
Bu duruma göre bize aşağıdaki gibi lazım.
1 Adet S
2 Adet M
2 Adet L
2 Adet XL
1 Adet XXL

Not: Kusura bakmayın. Çocuk oyuncağı gibi zırt pırt değiştirmiş olduk ama son durum budur.

@Bekir K.

Tamamdır onu da ayırdım

Kalanlar:

xs 4
s 7
m 13
xl 3

• Beğen
Gerilim filmi gibi oldu konu. Arada girip okumadan edemiyorum, sonunu çok merak ediyorum, inşallah güzel biter.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ulas

Ulaş bey, 1 M 1 S cumartesi erken saatte gelsem kalır mı?

@Oktay Erkan

Oktay Bey. Merhaba. Ben hemen şuan eft yaparsam delta hesabına. Ulaş beye de iletirsem. Benim için de bir adet S beden alabilir misiniz ? Bayburtta ikamet ediyorum. Mesajlarınızı yeni gördüm. Mağazada iseniz ayarlayabilirseniz sevinirim.

İbrahim bey az evvel Oktay bey ile haberleştim Antep için 3 adet ve Kocaeli için 8 adet almış Delta'dan. Fakat şu an kendisi Delta'da değil, işe dönmüş.

Oktay ve Ulaş abilerime tüm gayretleri için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, yine yazıyorum ama;

Delta bisiklete; bugün yarın öbürgün gidecek var mı acaba ? Varsa ben eft yaparım. Size zahmet benim için 1 adet S beden de alabilir misiniz ? Gidecek olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri