Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ömer KARAN

Şuanda istanbulda değilim görevim nedeniyle doğu görevi yapıyorum. Öyle olunca netten sipariş vereceğim. Ama bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Scudo
Ben de stoğa girmesini bekliyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul daha zor çünkü avrupa yakasında oturan adam ki ben mesela forma yı almak için kızıltoprağa gitmek zor geliyor bana aynı ilde olup kargo parası vermekte tabi bide denemeden almamak lazım malum göbek var, bir çok etken bir araya gelince formasız kalıyoruz, avrupa yakasındada alabileceğimiz bir yer olsa süper olurdu

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Merhaba hiç bir mağazasında bulamıyorum. Ürün stokta yok diyor :(

henüz formam elime geçmedi, ancak gösterilen ilgiden o kadar memnunum ki
geç gelmesini o kadar dert etmiyorum. (yaz sıcaklarını kaçırmasak yeter : )

beden/ölçü tablosu ile formayı ölçen arkadaşların bilgileri arasında fark var.
bazıları kendi kullandığı beden ölçüsünden memnun;
birçoğumuz ise bir beden üstü seçmeyi standart kabul ediyoruz.
ilk parti formalar ile sonrakiler arasında ölçü farklılıkları olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
bir fark olduğu belli ama bedende de fark varmı bilmem bazı formalarda ki ilk parti olabilir, topeak logosu çok büyük , bazılarında ise topeak yazısı büyültülüp logo düzeltilmiş ön yüzde, daha iyi olmuş böle tabi

@Ahmet F.ELBİR

Ahmet Bey tamam size uzak olabilir delta bisikletin şubesi haklısınız. Kaç saat 1-2 hadi 1 de benden 3 saat olsun uzaklığı. Ben şuan Trabzon dayım ve 18 saat kadar uzaktayım. sizin için zorsa almak bizim için imkansız o zaman.

@Ömer KARAN

Zaten sizin gelme şansınız olmadığından kargodan başka çareniz olmuyor, benim demek istediğim bizler aynı ilde tereddüt yaşayabiliyoruz.

Arkadaşlar formam bugün elime ulaştı. İnşaallah forma sırası bekleyen arkadaşlar da en kısa sürede formalarına kavuşurlar.
Formalar çok harika olmuş. Emeği geçen herkesten Allah (c.c) razı olsun.
Boy : 1,73
Kilo : 68,5
Beden : S
Forma tam istediğim gibi oldu. Ne bol ne de sıkı. Bunlar da resimler ;

(link)

(link)

Hüseyin bey, tam benim kalıbımdasınız. Foto paylaştığınız için teşekkür ederim. Çok faydalı oldu.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin G. KAYA
@Gürkan ÇELİK

Ah o doğu görevi. O zaman inşallah en yakın zamanda sahip olursunuz formaya. Daha doğrusu inşallah herkes en yakın zamanda alabilir.

Formalarınız hayırlı olsun, güle güle giyin.
Ben de bugün internetten "quick-step" buldum, orjinal Vermarc, italyan malı, gidip aldım. Nefis bir takım.

İlk çıktığında sevindik mutlu olduk ama hevesimiz kursağımızda kaldı resmen.
Ne internetten alabiliyoruz ne de mağazadan :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

• Beğen
Tepkiler: adapolat
İnternet stoğuna konulmalı diye düşüyorum elinizdeki bütün partileri mağazalara dağıtıp sadece istanbul - ankara vatandaşları için böyle yaparsanız olmaz bana göre ..... öyle yapacağınızı keşke önceden belirtip istanbul - ankara adlı kategorilerde paylaşsaydınız elimizdeki imkanlar hiç bir şeye el vermiyor .....

UPS kargo kadar rezil bir kargo daha yok, formam cumartesi kargolandı fakat iki gündür gelecek diye bekliyorum, işyerim belli bir hastane olduğu halde açık adresinide yazdım fakat adres eksik diye getirmediler girişte sorsalar zaten yerim belli, ne şubeden teslim yapıyolar ne getiren kişi telefon ediyo nede ben arayabiliyorum herşeye itiraz ediyolar, bu zamana kadar hiçbir kargo firmasından kargomu alamadığım olmadı ama ups de daha öncede aynı şey oldu hiç gelmeden bulamadık diyip geri gönderdiler bu gidişle forma iade olacak, Lütfen doğru dürüst bir kargo firmasıyla çalışın.

@GÖKHAN KARATAŞ

Siparişinizi nasıl verdiniz acaba telefonla arayarak falan mı yoksa istanbuldan yakınınız aracılığıyla mı ?

@GÖKHAN KARATAŞ

Siparişinizi nasıl verdiniz acaba telefonla arayarak falan mı yoksa istanbuldan yakınınız aracılığıyla mı ?

internetten verdim sabah stokta vardı banka havalesini yaptım siparişimi verdim kargoya verildi gözüküyor şuan bakıcaz artık yarın gelirse resim paylaşcam.

Arkadaşlar yaklaşık 1.70 boyum 70 73 arası Kilom var L beden aldım.Cuk oturdu.M Beden ile L hemen hemen aynı.Forma çok hoş emeği geçen herkese teşekkürler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri