Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu arada formanin herseyi tam oldu ama fermuari sonuna kadar kapatamiyorum bir büyük beden almalı mıydım?

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
Bu forma bana küçük gelecek ya hadi hayirlisi.bir de geri göndermeye ugrasacagiz.boy 1.86 civarinda kilo 85
Edit:xl sipariş vermiştim.

geçen gün alacaktım bir türlü alamadım. üye çıkışı yapınca sepete ekleniyor, girişi yapınca stokta yok yazıyor. az önce denedim yine aynı sorun. lütfen yardımcı olun.

@ulas

@Ulas bey merhaba,

İzmir'e formalar ne zaman gelecek,internet'ten almak yerine mağaza'dan almayı tercih ederim,hem sizler içinde zaman kaybı olmaz.

Heyecanla bekliyoruz..

Teşekkürler.

Bisikletforum üyeleri forma sahibi oluncaya kadar,keşke mağazalarda satışı olsa idi ve böylelikle forum üyeleri formanın asil sahibi olurdu diye düşünüyorum,internet'ten satılıyor fakat suistimale açık 25 tl'ye alıp 50 tl'ye satmak gibi.çünkü çok isteyipte forum üyesi arkadaşlarımızın çoğu forma sahibi olamadı..bu forma bizler için bir anlam taşıyor.

@Çağlayan

Endisenizde haklısınız fakat İstanbulda oturmayanlar nasıl alacaktı? Herkes bir an önce formaya kavuşmak istiyor. Halen kargoyla almakta çok zorlananlar var

@Hüseyin G. KAYA

Kargo takip linki bende de yok ancak ekseri ertesi günü elimde olur kargolar. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla UPS ile gönderiyorlar kargoyu. Yarın bölgenizdeki UPS şubesini arayıp sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar çok satılıyor anlamış değilim. ankete kaç kişi katıldı bakıyoruz 300-400 kişi, kaç parti forma basıldı?? bilmiyorum:)

Amacım biraz tur selfiesi çekmekti yeni formamla Tahir bey :)

@Ömer KARAN

Ömer bey sağolun. Kaskın markasını bilmiyorum üstünde action yazıyor. Arkasında stop lambası da var :) Ben gayet memnunum. Tavsiye edebilirim :)

@tekkir

Teşekkürler.
Keşke yarin elime ulaşsa kargo. Hafta sonu turda giymeyi cook istiyorum. Reklamini da yapariz :D Ama dediginiz gibi UPS ise biraz zor görünüyor. Zira bulunduğum ilçede UPS şubesi yok. Aktarmali geliyor. Neyse hayirlisiyla gelsin de.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta bisikletin Sirkecide şubesi yokmuydu ? Siteden baktığımda göremiyorum.

@Emre GÜLEN

Sirkeci şubesi Aralık ayında kapanmıştı.

Arkadaşlar Bir seri forma daha geldi. Son sürat kargoları yolluyoruz. Çok fazla yoğunluk olduğundan Forma internetten satışa kapatıldı. Kızıltoprak mağazasında şuanda

XS L XL 2XL bedenlerinden hazırda var bilginize. Uğrayıp bitmeden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Ben de almak istiyorum, tekrar stoğa girecek mi?

Ankara'dan nasıl alabiliriz?

@ulas

Mail adresinize UPS tarafından mail geliyor ordaki numarayla kargo takibi yapabiliyorsunuz. Peki kargo ücreti bize mi ait?

@Faruk K.

Delta bisiklet Ankara- Emek şubesini telefonla arayıp mağazada var mı diye sorup gidip alabilirsiniz hocam. Hem formayı görüp de almış oluyorsunuz hem de beklemek zorunda kalmazsınız.

Ulaş bey şimdi arayıp sordum arkadaşlar dedi ki XS yok 2 gün önce gelen partiden bitmişti ve bugün gelen parti de olmadı.
Acaba bir yanlışlık mı var.
Ben sabah kargalar ile beraber kapıya dayanmıştım XS yakalarım diye :(

@ulas

Kargoyu biz ödeyeceğiz mutlaka ama ben ups ile gönderilmesini istemiyorum.Bugün sabah ilime geldi.Benim bulunduğum ilçeye Salı günü gelecek.Bence kargo firması bize sorulsaydı yurtiçi , Aras kargolardan birini tercih ederdim formalar bugün elimizde olurdu. 28 Nisan da havele yaptım.Bugün 9 Mayıs 13 Mayıs ta bir aksilik olmazsa elimize geçecek.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri