Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaslar bnde bugun kadikoy kiziltoprak subesine gidip m beden forma aldim sanki tam kalibima gore yapmislar cuk diye oturdu boy 177cm kilo 78

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ümit ÇORUM

Hayırlı olsun formanız. Tahir Bey in dediği gibi selfie olmuş bu biraz ama bir şey daha dikkatimi çekti. Sizin kaskınızdan da almak lazım birtane formaya çok uymuş :) Markası modeli ne acaba kaskın?

• Beğen
Tepkiler: Ümit ÇORUM
Ben ne zaman girdiysem hep stokta bulunmadı uyarısı veriyor.

@Gürkan ÇELİK

Evet Gürkan Bey aynı sıkıntıyı ben ve birçok kişide yaşıyor galiba. Uzun zamandır Delta bisikletin sitesinde stoga girmesini bekliyorum ama hala girmedi. İstanbul dan Ankara dan falan birini bulup elden mi aldırsam diye düşünmeye başladım. O değil artık nasılsa bir kaç gün daha stoga girmez deyip takibi bırakacağım. Bir kaç gün sonra bir bakmışım stoğa girmiş tekrar bitmiş bile. Hadi bide 4. parti bekle o zaman. İnşallah almak isteyen herkes almadan üretimi falan durdurulmaz da o kadar beklediğimiz emek verdiğimiz formaları alamadan ortada kalmayız.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Nasıl yani tam olarak hangi gün aldınız ben dün akşamüstü sordum bekliyorduk gelmedi dediler.

Mesaj attığınız saat sabahın 2 si ya dün aldınız (nasıl bana yok gelmedi dedilerse artık)
yada bu sabah biraz erken mi açtı Delta mağazayı :)

@sezer şentürk

Ya bi kisi forma almis olmamis heralde o formada m bedenmis dukkanda farkli biseyle degistirmis sansima bitane varmis ellerindd ama formalar bugun buyuk ihtimalle gelir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir parti daha geldi. Bilginize... Kızıltoprak mağazasından alabilirsiniz..

Ulaş Bey internet siparişleri bu parti de gönderilecek mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oylamaya katılamamıştım ama inşallah bu olur dediğim forma çıkmıştı :)
Haziran a kadar almayacaktım da ne olur ne olmaz İzmir e gelir gelmez almak lazım. Bisiklete yeni başlamış ve ilk defa bisiklet forması alacak biri olarak ilk formamın bu olması çok hoş oldu :) Emeği geçen herkese teşekkürler.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Hakan Can Onrat

Bu akşam -yağmazsa- oradan geçeceğim. L beden olursa senin adına alıp gönderebilirim istersen.

@can akıncılar

Nisan 28'de on-line sipariş vermiştim, bekliyorum gelmesini. Pazartesi Gürkan bey'e sordum, gelince göndereceğiz diyor. Bekliyoruz bakalım yapacak bir şey yok. Mağduruz yönetim duy sesimizi :agla:

Forumdan arkadaşlara rica ederseniz daha hızlı temin edersiniz sanırım...

Sevgili Forumdaşlar, forma bedenleriyle ilgili çok şey söylendi ve tüm bu söylenenler arasında genel kanı tişört bedenimizin bir üst bedenindeki formayı almak yönünde oluştu.
Ulaş beyin forma beden ölçülerini bir tablo halinde yayınlamasından sonra kullandığım formayı alıp ölçtüm ve şoke oldum. Bisiklet Forum formasındaki small beden ölçüleri benim giydiğim small beden formadan daha büyük (Tablodaki A, B, C ve D değerleri 3'er cm filan büyük).
https://i.hizliresim.com/P3MkD6.jpg
Bu durumda medium yerine small almak mantıklı mıdır? Bir kere yaptırdığımız bu forma alınca büyük gelirse üzülürüm.
Kısaca açıklanan tablodaki ölçülere güvenerek mi sipariş vereyim?

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Ben L Beden almayı düşünüyorum,evde ki tüm kıyafetler L.Ama bol gelirse makineye atarız çekme vs.. yaparsa bedenimize uyar her halde:D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
ya forma gene stokta yok ,
10 ' ar ' 10 ' ar mı geliyor bu ne ya,
almıcam sonunda

@Tahir Keskin

Tahir, bu tabloya göre ben M ile L arasında L'ye yakınım. L ve XL denedim. L sıktı. XL aldım.

Sorun şuradan kaynaklanıyor. Bisiklet formaları genelde vücuda tam yapışacak şekilde giyiliyor. Ama ben forma giymeyen biri olarak forma değil tişört mantığıyla aldım denebilir. Yani bende dökümlü duruyor.

Eğer resimdeki arkadaş gibi vücuduma yapışsın istiyorsan sanırım buradaki ölçüyü tercih etmelisin. Eğer yok beni sıkar dersen bir büyük beden. Tabii en iyisi deneyerek almak ama mümkünse...

http://foxturkiye.com/haberler-2014/spor/04/2014-04-27/1398606069/cumhurbaskanligi-bisiklet-turu-nun-ilk-galibi-mark-cavendish-oldu_ic.jpg

https://i.hizliresim.com/oQ0BXq.jpg

Arkadaşlar saatlerce bu kargolama işiyle uğraşıyoruz. Sizden ricamız mağazadan alın veya aldırın. Çok talep var yetiştiremiyoruz. Her gün onlarca kargo yollamak kolay değil.

Öncelikle günlerdir internet siparişi bekleyen arkadaşlarınki yollanacak.
Bu parti biraz yüklü geldi almak isteyenler Kızıltoprak mağazasından alabilirsiniz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri