Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Necati Kocaata

Bu çok kötü oldu gerçekten. Burada o kadar uğraştık emek verdik insanların bir nevi bu işi çıkarcılık yapmak için kullanması hiç hoşuma gitmedi. İnşallah biz zarar görmeyiz bu işten. İlk iki parti kaçtı 3. partide formamıza kavuşuruz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Necati Kocaata
Scudo
Arkadaşlar bu çok normal ve beklenen bir olay. Herkese yetecek kadar üretim yapılır merak etmeyin. Üyeler dışında satış olunca firma da forum da zarar etmiyor, aksine yapılan reklâmın haddi hesabı olmuyor. Hatta sürümden kâr bile elde edilebilir bu şekilde. Biz üyeler için tek dezavantajı baskı sayısının azlığı nedeniyle ilk aşamada isteyen herkesin formayı elde edememesi. Yoksa siz deltanın sitesinde yazan "Sadece Bisiklet Forum üyelerine satışı yapılmaktadır." ibaresine aldanmayın; çünkü daha ilk günden bunun kontrolünün yapılmadığı ve mantıklı da olmadığı söylenmişti...

herkes alsın bencede sorun değil de sadece ucuz forma olarak görülmesi çok hoş gelmedi birden o kadar bekleyeni varken, yapılan işi değersizleştiriyormuş gibi geldi ama buda bir nevi reklam sayılır fiyatın bu şekilde olması tabi orası ayrı. yoksa o başlığı bisiklet forum forması vs diye atılsa sadece fiyata vurgu yapılmasa ve içeriğinde böyle böyle olduda yapıldı edildi ücretide şundan şundan dolayı şudur denilse daha bir makbuldür.sıcak fırsatlar başlığı gibi başlık açmışlar.reklamın iyiside kötüsüde olmaz demişler gerçide.bencede inşallah her isteyen kavuşur.epeydir ses çıkmadığına göre 3. partide bayağı forma basılıyor sanırsam yada öyle umut ediyorum :) yoksa biz kargoyla alacakların işi zor şubelerede geldimi bitiyormuş anında :)

Hazirana kadar kullanmayacağım için almayı planlamiyordum ama ne kadar daha üretim yapılacak bir sure sonra sponsorluklar yüzünden sorun olur mu bilemedigimden yeni parti gelsin almaya karar verdim :)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Arkadaşlar firma neredeyse sadece bize çalışıyor. Onlar da yetiştirmeye çalışıyor. Tarihte bu kadar forma yapılmamıştır. Formamız çok güzel oldu nazara gelmeyelim :)

@ulas

Abi konunun sağında senin adını görünce neden bilmiyorum ama bir heyecan basıyor :D

@ulas

Şimdiye kadar kaç forma bastırdığımıza dair bilgi var mı Ulaş abi?

Güzel çalışma olmuş ben de alacağım.

Yaklaşık 1000 adet

Serileri biz de takip edemiyoruz Cumartesi bir seri daha kargoya verilmiş sanırım en son parti bugün Kızıltoprak mağazasında olacak ;)

İlk olarak sipariş vermiş ve bekleyen arkadaşlara yollanacak.

@Mustafa T.

:) formalarla ilgili bir kargo geldiğinde ben de çok heyecanlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Anket aşamasında 300 ü zor görürüz diyorlardı ve şimdi 1000. tane basılmış dağıtımı yapılmış daha da talep var hehheyt beee:D

@Mustafa T.

:) formalarla ilgili bir kargo geldiğinde ben de çok heyecanlanıyorum

İyi satılmış bende 300 400 tane gitmiştir diyorum:D Biz Fatsa'dan şimdilik 9 kişi toplandık Stoklara girmesini bekliyoruz Formanın.Yine alacak bir çok arkadaşımız var.

Büyük bir organizasyon yapıp yüzlerce kişi bisiklet forum formasıyla gezsek amma güzel bir görüntü oluşur. Allaaaaaah!

Yalnız halen resim koymayan arkadaşlar var :) onlardan resim bekliyoruz.

Arkadaşlar pazar günü Delta Bisiklet-Ankara-Emek Magazasına gittim, 3 adet L beden, 3 adet XL beden, 3 Adet Xs ve 1 adet M beden vardı

Almak isteyen arkadaşların dikkatine. Ben normalde XL gidiyorum, ama XL denediğimde bana çok küçük geldi. Beden kalıpları çok küçük,

bir de yakadaki bayrağı basmayı unutmuşlar sanırım

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri