Aslında arkadaşlar, benim depo sorumlusu olarak çalıştığım şirket tam bu iş için. Yani, model tasarlayan stilistlerimiz var, nakış bölümümüz var, kesimhanemiz var. Yıkama + parça boya, veya baskı yaptırdığımız yerler var.
Şimdi, benim yapmam gereken ne? Hemen ilk fırsatta kısım amirimle konuşmak, durumu izah etmek. Böyle böyle birşey düşünüyoruz, nasıl yapabiliriz?
Yapılacak t-shirt hem bayan hem erkek için ( unisex ) yaptırılabilir. Her bedende ( XS,S,M,L,XL ) yaptırılabilir. Her renkte yaptırılabilir sıkıntı yok.
Ama, bir adet vermemiz gerekli, atıyorum 250 adet.
Birde önerim, baskıdan uzak duralım. Çünkü terliyoruz, sürekli yıkanmak durumunda olduğu için zamanla silinme ihtimali var. O yüzden, yazıların felan nakış olmasında fayda görüyorum.
Şimdi, söylediğim gibi en yakın zamanda bu durumu üstlerime arz ediyorum ve çalışmalara başlıyorum. Öncelikle birkaç model tasarlamalarını isteyeceğim, ve onları fotoğraflayıp buradan sizlerin beğensine sunacağım. Hem fikir olduğumuz zaman o model çoğaltılacak. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Sabır