Scudo Sports

Bisiklet Forum forması

Scudo
Scott logosu yerine bizim forumun logosu olmalı bence ayrıca siyah yerine mavi bir forma forum renklerine daha yakın olur diye düşünüyorum ben...

İsim yazılıcaksa buda sırt kırmına yazılmalı ön taraftaki bisikletforum.com yazısı şeklin egetirilerek az daha büyük olması sağlanabilit... ayrıca tabiki arkadada bisikletforum yazısı kesinlikle olmalı...

k.bakmayın arkadaşlar çok prof ça olmadı biliyorum ama bi fikir açısından sade dikkat çekici netten toparladıklarımla nacak oldu
www.bisikletforum.com yazısını sığmadığı için BF olarak kısalttımyanlış anlaşılmasın
http://img122.imageshack.us/img122/8246/tshortcopydw2.jpg
veya
http://img205.imageshack.us/img205/4142/tshort2copyxj4.jpg

@mustafakoray

çok fazla profosyenel bi giysi gibi ama t-shor olursa her yaştan her kalıptan insan her ortamda giyer hem herkezin maddiyat yetmeli.fiyat uygun olmalıki daha çok kitleye ulaşssın günümüz şartlarında 1 ytl nin hesabını tutanlar var hele hele öğrenci ise misal benim gibi:):) ;) fakat böle bi giysiyi bisiklet dışında kimse kolay kolay giymez;)yanlış anlama olmasın kötülemiyorum sadece fikirimi söylüyorum.

çok zor bi işe kalkışmışsınız şimdiden kolay gelsin.forma konusunda eğer yapılan tasarım çok abartlı olmayacaksa yardımcı olmaya çalışırım.fiyat konusundada talep olursa süper fiyat çıkar muhtemelen.Ama şu var yukarıdaki gibi isim falan çok dııdıılı işler bence gerek yok.illada istiyorsa kişi forma eline geldikten sonra baskısını kendisi yaptırabilir.önde ve sırtta yazsa yeter.formanın yapılması yarışlarda birbirimizi tanımamıza yardımcı olur güzel olur.dediğim gibi;giyim bölümündeki isteyene istediği yazı ve renklerle forma adı altında açtığım konuda örnek resimler var.yardımcı olabilirim.

Aslında arkadaşlar, benim depo sorumlusu olarak çalıştığım şirket tam bu iş için. Yani, model tasarlayan stilistlerimiz var, nakış bölümümüz var, kesimhanemiz var. Yıkama + parça boya, veya baskı yaptırdığımız yerler var.

Şimdi, benim yapmam gereken ne? Hemen ilk fırsatta kısım amirimle konuşmak, durumu izah etmek. Böyle böyle birşey düşünüyoruz, nasıl yapabiliriz?

Yapılacak t-shirt hem bayan hem erkek için ( unisex ) yaptırılabilir. Her bedende ( XS,S,M,L,XL ) yaptırılabilir. Her renkte yaptırılabilir sıkıntı yok.
Ama, bir adet vermemiz gerekli, atıyorum 250 adet.

Birde önerim, baskıdan uzak duralım. Çünkü terliyoruz, sürekli yıkanmak durumunda olduğu için zamanla silinme ihtimali var. O yüzden, yazıların felan nakış olmasında fayda görüyorum.

Şimdi, söylediğim gibi en yakın zamanda bu durumu üstlerime arz ediyorum ve çalışmalara başlıyorum. Öncelikle birkaç model tasarlamalarını isteyeceğim, ve onları fotoğraflayıp buradan sizlerin beğensine sunacağım. Hem fikir olduğumuz zaman o model çoğaltılacak. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Sabır

dediğim gibi t-short tan yanayım hem cafcaf lı olmamalı her yaştan her kalıptan insan her ortamda giyer hem herkezin maddiyatı na hitap eder;)

@cannn3715

Haklısınız tabi ki uygun fiata olmalı. Biz de uygun fiata yaptırabileceğimiz güzel birşeyler bulmaya çalışıyoruz o kadar.

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
Arkadaşlar, baskı olursa eğer maliyetinin artacağını öğrendim. O yüzden nakış hem daha hesaplı hem de daha uzun ömürlü. Birde, önemli olan bir husus ta adet. Kaç adet olacak? Bunu tam kestirebilirmiyiz, yani kaç adet yaptırılacağını?

@cannn3715

Bence www.f.com yerine sadece bisikletforum yazsa daha mantıklı çünkü BF de demek kim nerden bilsin... amaç birbirimiz tanımak kadar başkalarınada forumu tanıtmak ise...

@cyclist_43

Tabiki çok fazla süslü olmaz bunlar eldeki örneklerden türetilmiş ürünler... Bunların üretimi haliyle masraflı olacaktır...

@cannn3715

Maddiyat olarak önemli tabiki ama eğer bisiklete binerken giyeceksek ki forma denilen şey bunun içindir t-shirt ayarında olmaz çünkü o zaman bisiklet üstünde giyerken terden tuzdan beter oluyor... ve ıslak gezmekte hoş olmuyor... T-shirt için benzer tasarımla baskı yaptırılabilir ama öncelikli hedef bisiklet forması...

Birde nakış işi uzun ömürlü ama bence bisiklet formasında mantıklı değil...

İlginizden dolayı herkese teşekkür ederim. hasan bey benim fikir atmış ve ortadan yok olmuş olduğum yok. sadece diğer bölümlerde olan ilginin bir kısmını buraya çekmeye çalışıyorum. ve foruma yazamadığım araştırmalarımda mevcut. bazı başarılı tasarımlar dikkatimi çekti. kafamızda hiç olmazsa formanın gerçekten ihtiyaç olduğunu sokmuş olduk. çoğu kişi aile olmanın önemini destekleyen yazılar yazdı ve bir yere bağlanmanın nedemek olduğunun önemini anladık neyse durumu tekrar gözden geçirerek istek ve arzuların toplanmasını beklemeliyiz insanlar ne istiyor hemen bu işe kalkışmak yanlış olur talep ekseninde hareket etmek lazım. fikirlerin buraya akması, şeklin tamamlanmasını sağlayacaktır. kafamızda isteklerin tasarımların buluşması kolay olmayacak. baskı kolay belki bir hafta sürer önemli olan ön hazırlık hasan bey. bekleyin teklifler öneriler gelsin bisikletforum a yakışır bir şey ortaya çıkaralım bundan sizde mutlu olun bizde. az gebelik sancısı çekmeden doğum olmuyor. diğer mesaj atanların cvblarını yazıyorum şimdide....

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@cannn3715

ilginize öncelikle teşekkür ederim. bisikletforum forması kar amacı güdülmeden maliyet ve ulaşım giderlerini kapsamaktadır. bu formayı kar amacı güderek satmaya kalkmak üyelere terbiyesizlikten başka bir şey olmayacaktır. bu ne kadar bizim için önemli ise forumun tanıtımı içinde önem taşımaktadır. t-shirt olabilir ama öncelik forma da olmalı. tasarım işi bitince maliyet hesabından sonra üyelere fiyat duyurulur. teşekkür ederim yoldaş

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
Geri