Scudo Sports

Bisiklet Forum forması

peki bu konu burada böyle kalacakmı bence birşeyler yapılmalı anlayalar kişiler bu işte benim katkım olmalı diyebilmeli bence:eek:

Scudo
Bence de güzel olur.Ama Hasan Çağrı'nın da dediği gibi bunu birinin özel olarak üstlenmesi lazım.Bir nevi özel teşebbüs olmalı

@buyukbulut25

sevgili arkadaşım büyükbulut senin cinsiyetini bilmiyorum ve insanların cinsiyetleri benim onlara msj yazmıyacağım anlamına gelmez. ve ayrıca söz konusu şahıs cevabını vermiş konuyla ilgili ve o bu konuda düzeltme yapmamış ve sen bu saçma konu üzerinde durma gereği duymuşsun. teşekkür ederim bundan sonra msjına cevap vereceğim insanların cinsiyetlerine de önem veririm. beyefendi?

Valla bu konuyu açan,duyuran,teklif veren thephoto_man isimli arakdaşa çok teşekkür ediyorum ve bunu borç biliyorum.
Ama şunuda üzlürek söliçem bu konu forum yöneticilerine kalırsa olmaz,tabiki işleri vs vardır ama çoğu öenmli konuda pek harekete geçilmediğini gördüm kısa zamanda bu sitede ama genede sevıyorum memnunum burda olmaktan.

Bende sunu solemek ıstıyorum bu iş bize düşer İSTANBUL da olan arakdaslarımız bir ortak yerde bulusur bunu ısteyenler toplanırıs konusurus adamını bulurus vs vs vs bu iş böle forumda olucak bi iş değil benim kanımca.Yüz yüze yanyana olmak lasım.

AYRICA KONUNUN SABİTLENMESİ DÜŞÜNCESİNİDE DESTEKLİYORUM.

(bu arada yöneticiler hakkında sölediklerim herangi bir hakaret deildi sadece bir serzenişti kimse yanlış anlamasın lütfen)

koray arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim söylediklerine bende katılıyorum forumun sahibi sadece yöneticiler değil, bu forum artık insanlara maal olmuş. bu forum sitesi gerçekten samimi arkadaşlıkların merkezi olmuş durumda. burada bir arkadaş edinmediğini söyleyen birini düşünemiyorum. bu forumun tanıtımını, yeni dostlukların kurulmasına bizimde katkımız olması lazım. küçük gibi görünebilir ama bu forum için bence büyük bir adım olabilir. www.bisikletforum.com yazılı bir gazete ilanı nerden baksan milyar lira, tv reklamı ondan daha fazla ama bu reklam işini bu kadar ucuza getirmenin de başka yolu yok. bence bunu biz yapalım. konu sabit e taşınsın. "kar" amacı gütmeden maliyetine (kargo hariç) satış bence hem talebi arttırır hemde tanıtımı.

Öneriniz çok güzel.Bu forma ile tam bir klüp havası yakalanmış olur.Hatta formalara üyelerin sırayla üyelik numarası da yazılarak,kaç üyeli bir sitemizin olduğu,yollarda bisikletli arkadaşlarımızın (işte şu gün şuradan geçen arkadaşlar bizden miydi? Veya kimlerdi? vs.vs. gibi )sorularına da gerek kalmaz.Forma numaralarından da kim olduğumuz siteye girilerek anlaşılabilir.Burada iş tekstilci ve tasarımcı arkadaşlara(aramızda vardır sanırım :) kalıyor gibi...

@kertman

güzel bir fikir daha.... olabilir neden olmasın. ama onun ek bir maliyet getirip getirmediğinin de araştırılması gerekir tabiki. isimler yada nickler, numaralar bencede çok hoş olurdu. hiç olmaz sa birbirimizi gördüğümüzde aaa bu kimdi keşke sorsaydım dememek için olabilir. bisikletforuma girip o rumuza msj atıp güzergah yer yurt sorularını kaçırmamış oluruz. ;)

bu arada öneriniz için teşekkürler.kertman bey

• Beğen
Tepkiler: kertman
@thephoto_man

Hadi ben boşu boşuna alakasız bir mesaj yazdım ;hadi ateze de cevap yazmış,ben sana mesaj yazamazsın diye bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum.Hadi ''bende bu saçma konu üzerinde durma gereği duymuşum''!!!! Madem saçma neden bu kadar sinirlendin hiç anlamadım.ben sadece espirili olsun hemde küçük bir bilgilendirme yapayım diye mesaj yazdım burada cinsiyet ayrımı falan yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.sen olayı büyütmüşsün.özür dileriz:bayrak: :bayrak: :bayrak: :bayrak:

Bu hususta öncelikle formanın maliyetini öğrenmek lazım daha sonra da kaç kişi bu formaya sahip olmak istiyor onu bilmek lazım diye düşünüyorum.Bu sayı öğrenildikten sonra baskı ve dikim işini yapmak kolay olcaktır.
Daha da önemlisi bu işi yürütecek ve üstlenecek birini bulmak lazım.

sevgili yoldaşım bulut bu konuyu uzatmanın anlamı yok. ben bu konunun çok daha önemli olduğunu düşünüyorum sadece tek telaşım bu yüzden. önerin dikkate alınmaya değer çünkü maliyet bunu üstlenecek kişiler ve dağıtımın türkiye çapında yapılması bunların organizasyonu falan filan bir kişinin yapacağı işler değil. tasarım ve tekstil konusunda çevresi olan arkadaşlar da konuya eğilirlerse bunun hiç olmazsa tasarımını bitirme imkanımız olur.

=bu aradada dün sahilde bir yol bisikletçisi ile göz göze geldik bakıştık galiba oda bisikletforumcuydu ama cesaret edipte konuşamadık.=:cool:

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
@Murat REİS

Murat bey gerçekten teşekkür ediyorum formu sabite attığınızadan dolayı. peki sizin öneriniz varmı ev sahibi olarak?:)

Arkadaşlar sürekli bir formadırda formadır dönüp duruyor bu kadar heveslisiniz anlıyorum çünkü böyle bir formamın olmasını bende isterim sırtımda zattirizot forması olacağına BisikleForum forması olsun... Ama görüyorumki herkezde sadece laf var ortada ne bir taslak ne bir forman görebildim...

Yöneticiler olarak bunu sürekli kovalayamayacağımızı söylemiştim çünkü gerçekten çoğu zaman işi başından aşkın insanlarız, tabiki sizlerde öyle... Ama en azından konuyu ortaya atıp her bölümede konu açan (ki konuları genelde ben kaldırıyorum) thephoto_man arkadaşımız sadece konuşuyor... Sizler taslak üretin bize bişeyler gösterinki bizde bunun üstünde fikir yürütebilelim... Sadece lafla olmaz bu işler...

Eski üyelerimiz bilir daha önce T-shirt bastırdık forumda bayada tutuldu... Gene böyle bir konuyu açan arkadaş bütün herşeyi üstlendi taslaklar hazırladı ve en beğenilen modeli yaptırarak çok uygun bir fiyata bu işi halletti.

Mesela forumda bir konu vardı tam hatıryalamadığım için bulamadım her tip her çeşit forma yapabilirim gibi bişey... Bu kadar konuştunuz o arkadaşla irtibata geçen biri oldumu mesela...

Yani sadece laf var icraat yok... Hadi bakalım icraat bekliyoruz... Emin olun pozitif bir faaliyet olsun ilk formayı ben alacağım...

Merhaba Arkadaşlar
Ben de arada sırada ,bazen sabah, bazen akşamüzeri sahilde turluyorum.. Bisikletli arkadaşları görüyorum , işe mi gidiyorlar yoksa çalışma mı yapıyorlar bilmiyorum.. bisikletforum üyeleri olduklarını düşünüyorum ama öyle hızlı gidiyorlar ki durdurup sormak mümkün değil..hem de tam hızlarını almışken durdurup tempolarını bozmak istemiyorum..

Forma olayını destekliyorum..
Bir bisikletsever olarak, üyesi olduğum bu sitenin adını üzerimde taşımaktan ve bu sayede dostlarla merhabalaşmaktan memnunluk duyarım....

Formanın üzerinde çok fazla sembol olmamalı, sade olmalı, şık olmalı, forma önüne ya da arkasına konulması düşünülen her ne olursa olsun ( yazı, foto,amblem gibi v.s. ), forum web adresinin önüne geçmemeli..
Bi de arkasında ( ya da kollarında ) ışıkta parlayan şeritlerden olursa iyi olur diyorum..benim nacizane düşüncelerim.. :)

Aramızda eminim dizayn yapacak yetenekli arkadaşlar vardır.. Herkes düşüncelerini söyleyerek katkıda bulunmalı… eminim öneriler dikkate alınacak ve değerlendirilecektir…

Bu arada ben kendimce bişi yaptım..Gittim mavi den beyaz bi bluz aldım..
arkasına bi bisiklet fotosu ve altına da www.bisikletforum.com yazısını bastırdım.. Kanımca hoş oldu.. Belki forumdaşlarla bu sayede merhabalaşırız.. Güzel günlerde, dostluklarda, dostlarla kalın….

@naz34

her kelimesine katılıyorum bencede olmalı amblem vs(bisiklet resmi ola bilir) arkasında olmalı altında www.bisikletforum.com yazısı birde kollarda küçük şekilde www.bisikletforum.com yazısı bulunmalı fakat fazla süslü cafcaflı olmamalı sade herzaman için güzeldir ;)şahsi düşüncelerim bu yönde.sitenin kaynaştırıcı tanıştırıcı yönü dışardada devam etmeli.internetten toparlama ile bir ön görünüm gibisinden toparlayıp ekleyeceğim resmi;).hepinize bol pedalı günler

• Beğen
Tepkiler: naz34
Geri