Merhaba Arkadaşlar
Ben de arada sırada ,bazen sabah, bazen akşamüzeri sahilde turluyorum.. Bisikletli arkadaşları görüyorum , işe mi gidiyorlar yoksa çalışma mı yapıyorlar bilmiyorum.. bisikletforum üyeleri olduklarını düşünüyorum ama öyle hızlı gidiyorlar ki durdurup sormak mümkün değil..hem de tam hızlarını almışken durdurup tempolarını bozmak istemiyorum..
Forma olayını destekliyorum..
Bir bisikletsever olarak, üyesi olduğum bu sitenin adını üzerimde taşımaktan ve bu sayede dostlarla merhabalaşmaktan memnunluk duyarım....
Formanın üzerinde çok fazla sembol olmamalı, sade olmalı, şık olmalı, forma önüne ya da arkasına konulması düşünülen her ne olursa olsun ( yazı, foto,amblem gibi v.s. ), forum web adresinin önüne geçmemeli..
Bi de arkasında ( ya da kollarında ) ışıkta parlayan şeritlerden olursa iyi olur diyorum..benim nacizane düşüncelerim..
Aramızda eminim dizayn yapacak yetenekli arkadaşlar vardır.. Herkes düşüncelerini söyleyerek katkıda bulunmalı… eminim öneriler dikkate alınacak ve değerlendirilecektir…
Bu arada ben kendimce bişi yaptım..Gittim mavi den beyaz bi bluz aldım..
arkasına bi bisiklet fotosu ve altına da
www.bisikletforum.com yazısını bastırdım.. Kanımca hoş oldu.. Belki forumdaşlarla bu sayede merhabalaşırız.. Güzel günlerde, dostluklarda, dostlarla kalın….