Hasan Bey Bu Sadece Sİzİn SorumluluĞunuz DeĞİl Tabİ.ve Elbette YÖnetİcİlerİnde HerŞeyİn Üstesİnden Gelmesİ Beklenemez. Bence BaŞlangiÇta Bİ Konu AÇip Forma İÇİn Teklİf Ve Önerİ Toplayalim Elİİmİzdekİ Verİler DoĞrultusunda İŞİn TaslĞini Çikaralim.ve Problemlerİ ÇÖzecek Muhakkak Bİr Yardimi Olan Bİr Üye Bulunacaktir Aslinda Sadece Bİr Bez ParÇasi DeĞİlde Bİr Aİle Armasi Gİbİ Üyelerİn Grurla GÖĞÜslerİnde TaŞiyacaĞindan Emİnİm. Bu Sadece Siradan Bİr Forum Sİtesİ DeĞİl Burada ArkadaŞliklarin, Yardim SeverlİĞİn, AbİlİĞİn, AblaliĞin DostluĞun En Bol OlduĞu Koccccccaaaa Bİr Aİle. Zorluklara Bu Sİtenİn Kurulmasini GÖze Alarak KatlanmiŞsiniz Zaten Hasan Bey. Ve Bu Sİzİn MarkalaŞmaniza Da Yardim Edecek Bİr Fİkİr Bunuda LÜtfen GÖz Ardi EtmeĞİn. Sahİbİnden.com Gİbİ İlan Veremezsİnİz Ama Bİz O GÖrevİ Sİzİn Yerİnİze Üstlenebİlİrİz. TÜrkİyenİn Her Yerİnden Sİze Talep Ve İstek Gelecektİr. Bu TÜrkİye Çapinda Bİr MarkalaŞmadir Hasan Bey Sadece 14 Mİlyon DeĞİl 70 Mİlyon Caddelerde Gİden BİsİkletÇİlerİn Üzerİndekİ "bİsİkletforum" İbaresİnİ GÖrecek Ve KÜÇÜk KardeŞlerİmİz De Bundan Heves Alacaklardir. Ve Onlarda Artik Forumun BİsİkletÇİlerİn Baba OcaĞi OlduĞunu Anlayacaklar. LÜtfen Bu Konuyu Sİteye AÇalim İnanin HİÇbİr Emek KarŞiliksiz Kalmaz. Bana GÜvenİn. Bu Fİkrİ Destekleyen ArkadaŞlarinda Msjlarini Okudum Ve Hakli OlduĞum Konusunda Ben İkna Oldum Şahsen.. Üyeler LÜtfen Bu Sadece YÖnetİcİlerİn SorumluluĞu DeĞİl Bİz De YÜkÜ Alalim Artik. Herkese Selam Olsun SaĞlikla Kalin.