Scudo Sports

Bisiklet Forum forması

Tepki
70
Burdan Hasan ÇaĞri Beye Seslenmek İstİyorum. Sİzİn Sİtenİzde BİrÇok Bİsİklet Sever Bİr Araya Gelerek TaniŞma, Grup OluŞturma, Gezİ DÜzenleme Ve Bİr Çok Bİrlİktelİk Yapma Firsati Buluyor. Ve Sİzİn Sİtenİz Sayesİnde Bİr Araya Gelİyoruz. Sİtenİn Amblemİnİ TaŞiyan Ve Sİtenİze ÜyelİĞİn Bİ Onuru Olan Bİ Forma Yapip SatiŞa Çikarsaniz Umarim BÜyÜk Bİ İlgİ Toplar. ÇÜnkÜ GenİŞ Bİr Aİle OlduĞumuzun Farkina Variriz. Teklİfİmİ TÜm ArkadaŞlara Soralim İstersenİz.

Scudo
Çok güzel bi fikir bence...Fiyatta uygun olursa kesinlikle alırım..:)

Ben de bunu çok düşündüm ama konuyu şimdi paylaşan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler!
Bence çok güzel olur çünkü yolda gelip gecen bütün bisikletli cocuklar bana aynı soruyu soruyorlar ve ben bıkma derecesine geldim desemde bu işi severek yapıyorum o yüzden onlara internetten bisiklet turlarını takip edip parça alım satımı yapıldıgını her defasında yenilemek zorunda kalıyorum.:eek:
Bence pedallarkene böyle bir amblemin de taşıyarak temsil etmek hem bize bir onur kaynagı olucak hem de yeni başlayacak cocuklara klavuzluk edicek!
Bence biran önce hayata geçirilmeli !:) Forum yöneticilerine cok görev düşüyor biliyorum ama biz de o görevin yükünü bir parça üzerimize alma bilinçinde olmalıyız:eek:

@thephoto_man

İlk olarak neden sadece ben :D demek istiyorum ... Daha önce T-Shirt bastırmıştık ama forma biraz daha masraflı ve daha çok uğraşı gösterilmesi gereken birşey... Komaşı baskısı desenleri vs vs... Ve açıkçası forum yönetimindeki bir çok arkadaşın bunu yapmaya ayıracak pek vakti yok... Zaten T-Shirt leride bir arkadaş tasarlayıp beğeniye sunmuş ve almıştık...

Yani bu tarz işler sadece yönetimin değil forumdaki herkezin yapıp paylaşabileceği şeyler... Ama şuan sadece yönetimin vakit ayıprıp ilgilebilecek bir meşguliyet değil malesef...

Bu arada imla kurallarına daha çok dikkat ederseniz sevinirim Türkçede sizinkigibi bir yazım şekli yok malesef...

ya düşünsenize bir bisiklet topluluguna girdigimizde herkesin gözü bizim üzerimizde olacagını ve foruma durmadan yeni üyelerin kazanacagını

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Abi bunun S si, M si, L si, XL si, hatta benim için bir de XS si lazım :D

Bir de bayanı, erkegı derkeennn :eek:

Kucuk kumas dovmelerı olabılır mesela :rolleyes: formalarınıza onları yapıstırırsınız ya da dıkersınız, oldu bıttı, en pratık cozum bu bence.

Öteki turlu ısın ıcınden cıkılmaz.

Hasan Bey Bu Sadece Sİzİn SorumluluĞunuz DeĞİl Tabİ.ve Elbette YÖnetİcİlerİnde HerŞeyİn Üstesİnden Gelmesİ Beklenemez. Bence BaŞlangiÇta Bİ Konu AÇip Forma İÇİn Teklİf Ve Önerİ Toplayalim Elİİmİzdekİ Verİler DoĞrultusunda İŞİn TaslĞini Çikaralim.ve Problemlerİ ÇÖzecek Muhakkak Bİr Yardimi Olan Bİr Üye Bulunacaktir Aslinda Sadece Bİr Bez ParÇasi DeĞİlde Bİr Aİle Armasi Gİbİ Üyelerİn Grurla GÖĞÜslerİnde TaŞiyacaĞindan Emİnİm. Bu Sadece Siradan Bİr Forum Sİtesİ DeĞİl Burada ArkadaŞliklarin, Yardim SeverlİĞİn, AbİlİĞİn, AblaliĞin DostluĞun En Bol OlduĞu Koccccccaaaa Bİr Aİle. Zorluklara Bu Sİtenİn Kurulmasini GÖze Alarak KatlanmiŞsiniz Zaten Hasan Bey. Ve Bu Sİzİn MarkalaŞmaniza Da Yardim Edecek Bİr Fİkİr Bunuda LÜtfen GÖz Ardi EtmeĞİn. Sahİbİnden.com Gİbİ İlan Veremezsİnİz Ama Bİz O GÖrevİ Sİzİn Yerİnİze Üstlenebİlİrİz. TÜrkİyenİn Her Yerİnden Sİze Talep Ve İstek Gelecektİr. Bu TÜrkİye Çapinda Bİr MarkalaŞmadir Hasan Bey Sadece 14 Mİlyon DeĞİl 70 Mİlyon Caddelerde Gİden BİsİkletÇİlerİn Üzerİndekİ "bİsİkletforum" İbaresİnİ GÖrecek Ve KÜÇÜk KardeŞlerİmİz De Bundan Heves Alacaklardir. Ve Onlarda Artik Forumun BİsİkletÇİlerİn Baba OcaĞi OlduĞunu Anlayacaklar. LÜtfen Bu Konuyu Sİteye AÇalim İnanin HİÇbİr Emek KarŞiliksiz Kalmaz. Bana GÜvenİn. Bu Fİkrİ Destekleyen ArkadaŞlarinda Msjlarini Okudum Ve Hakli OlduĞum Konusunda Ben İkna Oldum Şahsen.. Üyeler LÜtfen Bu Sadece YÖnetİcİlerİn SorumluluĞu DeĞİl Bİz De YÜkÜ Alalim Artik. Herkese Selam Olsun SaĞlikla Kalin.

• Beğen
bu arada büyük harfle yazılan kelimelerin türkçe desdeği olmaması benim le ilgili değil hasan bey script leri hazırlayan tasarımcı arkadaş türkçe karakterleri tanıtırsa benimde düzgün bir türkçe ile yazdığım görülecektir. diğer yandan "ateze" beyefendiye de bir şey demek istiyorum küçük kumaş parçaları yapıştırmak benimde aklıma gelmişti ama bu sadece size ve foruma yapılan bir öneri alaya alınacak bi konu değil sanırım. ve bu sitenin tanıtımı sizin için gereksiz bir masrafsa ve masraf sayılmaz ücretli dağıtım sonuçta.. o zaman fikrimin bir öneminin olmadığını düşünüyorum. hasan bey unutmayın asp ile script eklemelerini.

Tişörtte olur...tish-o (internette aratın) buraya özel bir tasarım göndeririz.Dileyen ordan sipariş edebilir.Bayilerde 10-20 tane sipariş eder.Dükkanlardada satım başlar.
(link)

Arkadaşlar mesela yukardaki boş tişörtü tasarımlarınızı çizin.bi zamanlar tasarımla uğraştığım için bilgisayarda kayıtlıydı :)

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
herkesin fikirleri bu konuda yardımcı oluyor tabi bakın. belki de iki iş de yapılabilir hem forma hem t-shirt. isteyen birisini isteyen her ikisini alabilir yada sipariş edebilir. olabilir yani. önemli olan karar verebilmemiz.

@thephoto_man

Benim alaya aldıgım bır sey yok, gereksiz alınganlık yapmıssınız.

bence cok guzel olur harbi olmalı fıyatı aynen cuziii olmalıkı herkes albilsın pyasadki gibi abartılı olmamalı kumasın metresıne fıyatın e insaf yahu tekstıl ulkesıde yasıyoruz avrupadan ithal forma alıyoruz ucuk rakamlara.
bakıyom bırde urune %1000é karla forma satıyorlar dimiyaa insafff gezi cıktıgınızda cok hos bir gorum veriir insanları belkı 4 tekerde sogutabilir 2 tekerlıye cevirmeyi cezbettirir.
tekstılcı arkads varmı yada eşi dostu yaptıramazmıyız%100 yerlı forma madein türkey patetlı yada marka da olabilir kendi fırmasını markasınıda koyar kumasın omuz yada arka ceplerde sırttada forumdakı niklerimiz manyak biseyolur ama hersey sozde kalıyor irçat lazım uzun lafın kısası yokmu böyle bir tekstılcı arkadas yada yaptırım diyen bu işlerden ugrasan ekmegını kazanan kumasıın anlayan yapabilirssek ne mutlu forum ailesı olarak onur duyarım tşk..

Benim msn listemde işinin ehli bir kaç firma var.Tabii adminlerden izin almamız lazım ki zaten en az 50 mi 100 mü ne basım yapıyorlarmış...bixekolik2in dediği gibi herkesin nicki yazılı olabilir.Bir admin ileti yazarsa iyi olur.

bakın sevgili bisikletforum ailesi üyeleri bir elin nesi var iki elin sesi var. benim tanıdığım kişiler genellikler asker insanlar çünkü ben bir ordu mensubuyum ama muhakkak bu konuya yardım edebilecek bir arkadaşımız bulunacaktır. ve benim tasarım grafikte de arkadaşlarım var onlarlada konuşurum yardımın kötüsü olmaz. sadece Adminler konuya gerçekten bu yönden bakmaları ve bu sitenin tanıtımınıda etkileyecek bir tutum, hemde biz bir forumdan öte bir girişim yapalım. bu aile konusu gerçekten önemli insanın bir yere ait olması ve bunu hissetmesi çok önemli. onu sadece ekranda takip ettiği veya sanal bir alemin parçası olduğunu sandığı bu küçük ekrandan çıkarıp; dışarıda, yanından geçen bisikletforumlu bisikletçiye slm verme hazını yaşatmalıyız.

• Beğen
thephoto_man arkadaşım! Artık dayanamıyorum ve içimdeki bütün duygularımı kıpraştırdın ya sana helal olsun! Bu foruma gerçekten hakettigi değeri vermeliyiz ve sen de ortaya attıgın görüş ve fikirlerinle, benim görüş ve fikirlerime aynen vesile oldun!, eksiyi yok hatta fazlası var, :eek:! ama en önemli sorun hayata geçirmektir.

Bunun için bir tasarımcı arkadaş buraya örnek bir forma yani prototip in resmini koymalı ki bizimde Hayallerimizin gerçege nasıl dönüşebilecegine şahit olalım!:eek:
Ayrıca bir fikrim var :)= sizce tasarımcı arkadaslar kendi aralarında bu forma tasarımı için yarışabilirler mi? Ve her tasarımcının prototipinin(forma modellerinin) fotosunu koysun ve genel oylamaya sunarız:)? ve en cok oyu alanın Forması basım işlemine başlanır.. Sizce nasıl??
Bir gün büyük bir aile olmamız için bu konu üzerinde daha çok durulmalı bence!
Amacımız bisikleti insanlara sevdirmek ve biz de bunun için elimizden geleni yapmaya hazırım!

@BMX_rider07

teşekkür ederim sevgili bmx_rider07 nickli kardeşim. yani doğru bu bir kişinin iki kişinin yapacağı bir iş değil herkes bir fikir yürütmeli, bir yardım etmeli sadece bu konu hasan beyin yada diğer yöneticilerin omuzları üstüne bırakılmamalı bencede. elimden geleni arkama kolmam bu forum için. yeni görünebilirim ama benim takibim altında olan bir forum sitesi idi ve daha öncede farklı bir nickte kaydolmuştum. neyse forum bence de hak ettiği yere gelmeli bunu yapabilecek yetenek ve meslek grublarını içeriyor zaten. sadece bunları bu amaca yöneltecek telkin edecek ve bu amacın doğruluğunu insanlara anlatmamız gerekecek ben zaten birazını yaptım sanırım. forumu darkalıplardan çıkarıp diğer forumların imreneceği bir aile ortamına, bir dostluk çeşmesine dönüştürmek benim amacım. sözün kısası hadi başarısız olursak en fazla bana küfredersiniz. ne yapalım bu forum yüzünden bu küfrüde yemeye rağzı oluyoruö işte. hadi hep beraber başlayalım. ne kaybederiz ki?

• Beğen
tasarım (forma) buradan beğeniye sunulur beden ölçüleri hepsinden olur ama standart olarak kişiye özel olmaz yani arzu edenler forum yöneticileri tarafından seçilecek kişiye paraları gönderirler oda kargoyla gönderir paralar gönderildikten sonra verilir siparişler

haklısınız tabi kişiye göre imalat yapılamaz zaten hiç bir fabrikada. standart üretim yapılır ama geniş bir yelpazede -herkesin beden ölçüsü de bir değil- standart ölçüler dahilinde seçim şansınıda sağlamalıyız bencede.

Geri