Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
http://i61.tinypic.com/erxymb.jpg

Öncelikle Turkuvaz rengini, Türk mavisinden geldiği için kullandım,
Presidential Cycling Tour da bizim ülkemizi temsilen olduğu için kullandım,
Benimde fikir olarak bir katkım olsun istedim.

Scudo
@Hüseyin Külcüoğlu

vuuuu . ilk ikisi yakıyor. turkuaz mavi ve siyahlı olanda ön kısımdaki bisiklet forum yazısının alt ve üstündeki çizgiler yazıyı biraz boğuyor gibi hocam. bence sade olsa yazı daha okunabilir ve göz yormaz gibi geliyor. Eline sağlık güzel işler çıkarmışsın. ikinci tasarımdaki sağ göğüsteki logo gözüme batıyor :) olmasa çok daha şık duracak

@huseyin.gundogdu

GuzEl olmus fakat on taafta her yere forum logosu koymak yerine daha soyut ciizmler olabilir veya onceden de soyledigim gibi forum uyelerinin yasadigi sehirler rastgele yazilabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bisikletforum yazısı güzel de logosu çok kötü. Bence logosu olmasın

güzel formalar var :)

fakat fikri desteklemiyorum

@ulas
Benim Bu çalışma çok hoşuma gitti, bunun yanında siyah kırmızı olan çalışma da çok başarılı ancak bir arkadaşımızın da belirttiği gibi yaz aylarında güneşte bizi çok pişirebileceği için böyle beyaz ve mavi açık renkler daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum :)

Arkadaşlar siyasi ya da manevi düşünceleri herkes kalbinde ve beyninde taşır/yaşar. Özgür olmak istiyorsak farklı görüşlere saygı duymak en az bizim fikrimizi savunma hakkımız kadar önemlidir. Benim fikrim formada bayrak olumlu bir görüş (özellikle sırt bölgesinde reflektör şeklinde ay yıldız da eklenmeli) ama Atatürk silueti ya da fotoğrafı olmak zorunlu koşulmamalı. Bunun nedeni, kalben büyük lider Mustafa Kemal ATATÜRK'e her fırsatta dua etsem de bir fotoğrafı (ki bu sadece Atatürk değil) her zaman üzerimde taşımak özel sebeplerden olumsuzluk oluşturuyor. Bu sebeplere ibadet, bulunulan bölge, yoldaki yobaz unsurlar.

Zaten şu da var. Atatürk'ü anlamak ve sevmek her yere heykellerini dikerek, fotoğraflarını asarak değil, devrimlerini ve insanlığa verdiklerini anlatarak, onun nasıl ileri görüşlü bir lider olduğunu anlatarak olur. Siz üzerinizde bir fotoğraf ya da siluet ile karşınızda sizin gibi düşünmeyen bir insana sadece gardını al tartışacağız diyebilirsiniz. Eğer etrafa bir şeyler anlatmak istiyorsanız bunu davranışlarınızla ve farklı da düşünse düşüncelerine saygı duyarak kendi düşüncelerinizi kırmadan anlatarak kabul ettirebilirsiniz. Büyük liderin kendi sözü de bu konuda ne düşündüğünü bildiriyor zaten "Düşünceler güçle, top ve tüfekle asla öldürülemez".

Son olarak eğer bir forma yapılırsa sonuç ne çıkar bilmiyorum ama sade ve en açık rekli formadan almak düşüncesindeyim. Kişiye özel eklemeler yapılma imkanı olursa göğüsteki bayrağın altına Atatürk imzası ve kola isim +kan grubu ekletmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Ancak şunu da belirtmeden edemeyeceğim, Forum'un reklamını yapıp üzerine bir de para vermek herkesin gözünde büyüyecektir. Bu formaya bir sponsor bulunursa o zaman fikri destekleyenlerin çok daha fazla olacağından eminim.

@Volkan Akmese

Cevap verecektim ama değerli Çetin Bey cevaplamış başka sataşmanız olursa çekinmeyin yazın...

@Gökhan Taflan

Tamamen katılmakla birlikte şunu da eklemek isterim, siyasi görüşlerin forumda tartışılmasını da tamamen gereksiz görüyorum açıkçası.
Çünkü yazı dili özellikle nankör bir dil. İnsan konuşurken aynı sözleri söylediğinde belki yanlış anlaşılmayabilir ancak yazarken bu konular çok saçma yerlere gidebiliyor. Tamamen karşıt görüşlü olduğum bir insanla bile saatlerce kavga etmeden tartışıp siyaset de konuşabiliriz, ancak söz konusu yazıya gelince yazı konusunda işin ehli olmayınca iş tartışmaya dönüyor. Burası bisiklet forumsa bisiklet konuşalım derim. Ama başka şeyler konuşmak için her zaman buluşup kahve içip tartışabiliriz diye düşünüyorum :)

Atatürk konusunu tartışma haline getirenleride anlamıyorum. Ben Atatürkü çok seven birisiyim ama bisiklet formasında resminin olmasını istemem şahsen. Önemli olan insanın kalbinde olmasıdır.

tek bir çeşit forma mı basılacak?
birkaç çeşit basılsa bence iyi olur, çünkü görünen o ki ortak karar vermeyi, birbirimizi anlamayı beceremeyeceğiz.

atatürk resminin insanları rahatsız ettiği bir dönemdeyiz.
"hayırlısı be gülüm" diyo insan..

pek hayırlı değil ama neyse

(link)

atatürkün milleti emanet ettiği gençler. 3-5 kişi de olsa, bu forumda varız. fakat azınlığız. besbelli

Şuan bilgisayarım olmadığından birşey yapamıyorum ama aklımda beyaz mavi ağırlıklı bir forma var bisiklet forum amblemi olan etrafinda yine mavi renkte kucuk puntolarla 81 ilin adı yazili olacak

• Beğen
Tepkiler: taylantugay
1 gündür giremiyorum yorumlarınızın çoğunu okudum ben Atatürkçü birisiyim ama doğruyu düşünecek olursak formada olup olmamasının pek bir önemi yok neden derseniz; sevgi saygı onun resmini taşıma ile olmaz düşüncelerini fikirlerini taşımakla olur. bu ülke için çalışmakla olur zaten biz de kendimiz üretelim yabancı mihraklara para vermeyelim diyoruz. Atatürk de bunu isterdi yaşasaydı eğer yanlışım varsa düzeltin. gösterişle olmaz bu işler ama isteyen bisikletinin kadrosunda uygun bir yerine imza ve yada resmini koyabilir. kimse karışamaz 2. olarak da formalar çok güzel ellerinize sağlık arkadaşlar. bir ağaç logosu konulabilir yada yaprak logosu ama asma yaprağı gibi büyük olanlardan :) anlaşılabilmesi için. ağaç konulursa farklı bir renk vermekte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bu logolarda olursa dışarıda ki bir insanın bisiklete binme hevesi artar diye düşünüyorum. çok konuştum herhalde teşekkürler.

@Serkan Mıstınoğlu

Memleketimin yafta yapıştırma bağımlısı gençleri azımsanamayacak kadar çoktur. Siyah giyersin satanist olursun, camiye gidersin takkeci olursun, Hitler okudun diye faşist olursun. Bu mantıkla bizden ancak merkep olur elin yabancısı da gelir semer vurur.
Söz konusu Atatürk olunca elbetteki daha ince eleyip sık dokunmalı mevzu ama sizin gibi düşünmeyeni öteki diye ittiğinizde elinize kaos ve kavgadan başka ne geçer?

arkadaşlar çok güzel tasarımlar çıkmış ortaya ... bunlar ustunde duralım bence ve atamızı daha cok sıyasete alet etmıyelım Atatürk gibi bir lideri her yerde görmek beni onure eder ama ben bugüne kadar hiçbir formada görmedim ... bence bir an önce anket yapılıp formalarımıza kavuşabiliriz... sakın benide yanlış anlamayın Atatürkçü bir insanımdır saygılarımla...

Bısıklet hayattir insanlara, hayvanlara ve dogaya saygidir. Türk kimligimizi, bayrak rengimizi, dini inançlarimızı unutmadan kimseyi kimseye kırdırmadan çok güzel tasarımlar yapılabilir. Birden fazla secenek mesela ama bisiletçi ve sporcu ruhuna sahip cikarak. Gencleri çocukları bu spora ozendirecek örnek olacak. Birbirlerini hic görmeyen değerli forum sakinlerini belki bir yerlerde formasindan taniyip guzel vakit geçirmek icin. İnsanlar evlerinde bilgisayar ve televizyon arasinda sıkısmıslar spor yok yeni insanlarla tanisma yok adeta tüketim toplumu olduk. Her ilde bu forumun adi duyulmali birleselim guclenelim bu sporu yeni nesile sevdirilem. Ben inanıyorum gerçekten bu forma projesi guzel olacak ve umarim herkes formada kendinden bir seyler bulur. Esenlikle kalın...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri