Arkadaşlar siyasi ya da manevi düşünceleri herkes kalbinde ve beyninde taşır/yaşar. Özgür olmak istiyorsak farklı görüşlere saygı duymak en az bizim fikrimizi savunma hakkımız kadar önemlidir. Benim fikrim formada bayrak olumlu bir görüş (özellikle sırt bölgesinde reflektör şeklinde ay yıldız da eklenmeli) ama Atatürk silueti ya da fotoğrafı olmak zorunlu koşulmamalı. Bunun nedeni, kalben büyük lider Mustafa Kemal ATATÜRK'e her fırsatta dua etsem de bir fotoğrafı (ki bu sadece Atatürk değil) her zaman üzerimde taşımak özel sebeplerden olumsuzluk oluşturuyor. Bu sebeplere ibadet, bulunulan bölge, yoldaki yobaz unsurlar.
Zaten şu da var. Atatürk'ü anlamak ve sevmek her yere heykellerini dikerek, fotoğraflarını asarak değil, devrimlerini ve insanlığa verdiklerini anlatarak, onun nasıl ileri görüşlü bir lider olduğunu anlatarak olur. Siz üzerinizde bir fotoğraf ya da siluet ile karşınızda sizin gibi düşünmeyen bir insana sadece gardını al tartışacağız diyebilirsiniz. Eğer etrafa bir şeyler anlatmak istiyorsanız bunu davranışlarınızla ve farklı da düşünse düşüncelerine saygı duyarak kendi düşüncelerinizi kırmadan anlatarak kabul ettirebilirsiniz. Büyük liderin kendi sözü de bu konuda ne düşündüğünü bildiriyor zaten "Düşünceler güçle, top ve tüfekle asla öldürülemez".
Son olarak eğer bir forma yapılırsa sonuç ne çıkar bilmiyorum ama sade ve en açık rekli formadan almak düşüncesindeyim. Kişiye özel eklemeler yapılma imkanı olursa göğüsteki bayrağın altına Atatürk imzası ve kola isim +kan grubu ekletmek istiyorum.