Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Eser Sevinç

Hocam senin tasarımların yüzünden karar vermek o kadar güçleşiyor ki :) Ne yetenek varmış ;)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Scudo
Bursa niye ters ? Olmamış :p

Şehirleri bisiklet şekline getirip bir tipografi çalışması yaparsanız daha şık durabilir. Tabi baya bir uğraş gerektirir.

Bende tasarımlarımdan birkaç tanesini 3D olarak sunmayı planlıyorum. Yani direk baskı sonrası halini...

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@Hüseyin Külcüoğlu

Evet bazı şehirler ters, bu tip çalışmalarda olabiliyor. Bisiklet şeklinde yapmak aklıma geldi ama uzun sürecek ve baskıda nasıl olur karar veremedim, daha önceden de hiç böyle bir çalışma yapmadım, önce nasıl yapılacağını öğrenmem gerek, açıkcası uzun hikaye :)

Photoshop CS5.1.
Şehir bulutu için şu siteyi kullandım (link)

@Eser Sevinç

Piksel ile çalışan bir program yalnız farkındasınız değil mi ? Tshirtün boyutuna uyması için vektörel bir programla yapılması daha sağlıklı olur. Photoshop olmaz mı tabiki de olur fakat baskıda sorun yaşanmaması için vektörel şart. Bunlar önemli bilgiler yanlış anlamayın mesleğim grafik tasarım olduğu için birşeye dayanarak konuşuyorum. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@Hüseyin Külcüoğlu

Baskı kısmıyla alakalı hiç bilgim yok, benim tasarladıklarımdan birisi seçilirse, o konuda senden veya formaiste.com sitesinden yardım isteyebilirim.

@Eser Sevinç

Ben tesekkur ederim bu tavsiyeye gore tasarim yaptiginiz icin. Cok guzel olmus hatta sehirlein uzerindeki bayrak da anlamli olmus. bence ondeki dikey bisiklet forum yazisi fazla olmus. Renkler ve uyum guzel. Biraz daha degistirilerek en iyisi olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de Corel'de bir tane hazırlıyorum. Bugün yarın eklerim konu altına(konu zorla kapattırılmazsa)...

Sonunda gerçekten konuya döndük umarım yine bi tatsızlık çıkmadan böyle gider.. Çok güzel modellerde çıkıyo

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
Formaları anket seçeneğine alabilir miyiz. Böylece oylama imkanımız olur.
Hem adetler az çok ortaya çıkmış olur, hemde hangi forma üzerinde son ayarlar yapılacağı konuşulur.
Ayrıca formaya sponsor alınacaksa buna da karar verilmeli forma ön kısımda ve arka kısımda ona bir yer ayırmakta fayda var.
Aksi takdirde 50 - 100 kişilik siparişlerde %5 indirimden daha fazlasını alamayacağız.

@Eser Sevinç

Tabi neden olmasın.

Oylama ankete eklenmeli ve 1 üye en fazla 2 oy kullanmalı benim görüşüm bu yönde.

Bence pazartesi gününe kadar bekleyelim yeni tasarımlar gelebilir. Pazartesi oylamaya açılır 1 hafta yeterli olur sanırım.
Ürünün fiyatı şimdiden belirlenirse güzel olur.
Anketlerde ya tek seçim ya da çoktan seçmeli oluyor, çoktan seçmeli olabilir bence de mahsuru yok.

Sade,
Bacak kısımlarına slogan yazılabilir tamamen opsiyonel olur.

http://i59.tinypic.com/117hesg.jpg

Sloganlı,

http://i59.tinypic.com/15z5yjc.jpg

Öbürüne oranla daha açık oldu. sloganlar tam bacak yanına gelecek şekilde olacak.
yaptırılmışken tam bir takım yaptırılmalı diye düşünüyorum.

Anket başlasın artık . :) Ve sponsor desteğiyle daha ekonomik hale getirilmeli .Oklar delta bisikleti gösteriyor. Fiyat hakkında birşeyler belli mi ?

on numara hepsi .. arkadaşların dediği gibi anketi artık başlatalım sabırsızlanmaya başladım :D

• Beğen
Tepkiler: B.Konak
Bu forma bir kere yapılacak o yüzden ben ince dokuyup sık elemeli, aceleye getirmemeli, uğraşan arkadaşların eline emeğine sağlık
ama ben aha da bu forma cuk oturdu diyemedim henüz

@Ahmet F.ELBİR
Herkes farklı şeyler isteyebilir ve bu gayet normaldir. Sizin beğendiğinizi bir başkası beğenmeyebilir. O yüzden çoğunluğa göre hareket etmek zorundayız. Forma seçildikten sonra elbet son rütuşlar yapılacaktır fakat önemli olan nokta çoğunluğun ne istediğidir. Saygılar.

Herşey iyi güzelde forumdaki adımızında yazılabileceği bir yer hane boş kalsın forma üzerinde opsiyonel bir şekilde.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri