Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ulas

bu şablonu nereden bulabiliriz? ben de bir çalışma yapmak isterim.

Scudo
çok beğendim,çıkarsa 4 tane sipariş edebilirim,aynı formanın siyah ve kırmızı ağırlıklı tonları olursa daha çok hoşuma giderdi.

@ulas

Çok başarılı :) Tebrik ederim.

@Hüseyin Külcüoğlu

Zaten sorun ankete saygı duyulmaması;
Bende doğa temasına oyumu kullandım ama olmıcak malesef saygı duyuyorum ama bazıları gibi diretmiyorum.
Saygı lütfen

64 kişi oy kullanmış herkesi ilgilendiren bir konu için az değil mi ?
Son forma da hoş gerçekten
sonuçta her türlü ayrıntı herkes tarafından istenebilir bunun bir sonu yok.Konuyu bir çok örnekteki gibi kilitlenir hale getirmeyelim de adam gibi uygar bir sonuca varalım.Her başlık yöneticiler tarafından kilitlenir hale geldi sayemizde neredeyse !!!ondan sonra da adamlara kızıyoruz niye kilitleyip siliyorsunuz diye.Biraz sabır ve sükunet heyecana hiç gerek yok.

arkadaşlar, güncel siyasi tartışmaların dışında kalarak ortak noktamız: bisiklet sevgimiz. herkesin bir fikri, düşüncesi, yaşantısı var, birbirimize hakaret etmeden saygı duyarak bir araya gelebilmeliyiz.
elbetteki bisiklet forum formasını giymek isterim, ama ben üzerinde suret olan bir forma giyemem, Atatürk yada Fatih Sultan Mehmet fark etmez. Acizane namaz vakti geldiğinde bisikletimi kenara çeker namazımı kılarım, üzerinde insan , hayvan vb. suret olan bir giysi ile namaz olmuyor. dileyen formasını o şekilde yaptırabilir, sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
@ulas

Bence de çok güzel
Bisiklet forum yazısı yazı karakteri değiştirilmeli mi yoksa 4 adet yazımı rhatsız etti beni bilmiyorum ama bi şey var.

@sezer16
Ukalalık algılamayın ama sezer bey o arkası galiba

@ahmet fatih elbirKesinlikle haklısın ama soldakinde bisiklet forum yazısı çok olmuş o zaman beğenmedim benimki sadece arka olsun o zaman:)

Niye ukalalık olsun aşkolsun biz yaşlı adamız dikkat sıfır.

Arkadaşlar,

Seviyeli bir şekilde olsa da bu sitede siyasete asla yer vermeyiz.
Siyasete yön verilen konular bazı arkadaşlar yüzünden sonuçlanamıyor ve sonrasında Forum Yönetimi ve üyeler arasında gerginlik yaşanıyor.

Lütfen konuyu saptırmayalım.

Yönetim olarak, forum kurallarına ek olarak bu konularda oldukça kararlı ve net olduğumuzu bilmenizi isteriz. Özellikle Din, Dil, Irk ve Siyasi Görüş konusunda açılan veya yazılan konularda asla esnek olmayacağız. Bu tip mesaj veya konu açan arkadaşlarımız hiç bir uyarı almadan forumdan atılacaktır.

Lütfen ortak noktamız olan bisiklet sevgisini burada bozmayalım.

Hepinizin siyasi görüşüne saygımızın sonsuz olduğunu da bilmenizi isteriz.

@sezer16
Estağfirullah abi sen haklısın aslında yan yazılar normalde arka yüzdede görünmeli arkadaşın da gözünden kaçmış galiba, o seni yanılttı

@Çetin ŞAHİNÖZ

Ağzına sağlık abi.

Konuya gelecek olursak, anket çoktan seçmeli olsa daha iyi bir sonuç çıkabilir, Bisikletforum forması dedik 1 her türlü olmalı o zaman, Türk bayrağının seçeneklere eklenmesi hata kesinlikle olmalı, Atatürk resmi bana göre her türlü olmalı. Önde sol üstte olabilir sağ üstte Türk bayrağı arka üstte ise forumun logosu olabilir.

Arkadaşlar formada her istediğimiz olamaz. Formaların bir standardı vardır.

Daha öncede belirtmiştik konuyu iyice dağıtmayalım

Formada olması gerekenler

Logo
Türk Bayrağı
Sponsor alanı ( Eğer maddi destekte bulunacaksa )
Slogan
Doğa teması veya grafik ( Grafikerin anlayışına kalmış bir şey )

Tasarımlar geldikçe forma daha da netleşecektir.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Arkadaşlar anket yanlış olduğundan dolayı kaldırıyoruz. Forma tasarımları belli olduktan sonra seçim için anket yeniden açılacaktır. Grafiker arkadaşlardan daha fazla görsel bekliyoruz. Bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve B.Konak
@ulas

Ilk defa anket olusturdugumdan zaten yanlis olmustu kaldirilmasini talep etmistim, sagolun.
Ben kemalist diye tabir edilen biri degilim sadece kucukken turkiye cumhuriyeti nasil kuruldu bugunlere nasil geldik bu dogru ogretildi. Bu yuzden de tc bayragini gorunce yaninda ataturk portresini gormek istiyorum dolayisiyla ataturk oybirligiyle kabul edilmiyorsa bayrak da koymayalim tamamen satilan formalar gini sportif olsun derim. Bu mesajim siyasi mesaj degildir, oneridir. Yanlis anlasilmasin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Türk bayrağı ve modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu anımsatan bir ibare (imzası, silüeti, vs) ne ara siyasi simge haline geldi, ben oradan beri koptum. Forma üstüne latin harfleriyle Bisiklet Forum da yazmayalım, harf devrimini anımsatıyor.

Neyse.. uzatmayayım :)

aslında yarışlara katılmıyoruz ki ülkemizi temsil etmediğimizden bayrak olmayabilir belki ,
sadece ülke dışı tur yapanların işine yarar formada bayrak, ülkemizi temsil etmiş olur, ben herzaman böyle düşündüm, bizim ülkemiz zaten burası biz bizeyiz zaten,
Hepimiz türküz yani

Merhaba Sevgili Taylan,

Formaların bir standardı vardır. Bu istek doğrultusunda sadece şekillenebilir. World Tour çizgisinin olmasını ben istemiştim ama bir kaç arkadaş emeğe saygısızlık olur dedi diye kaldırdık. Çünkü haklılardı. Dünya şampiyonlarına haksızlık edemeyiz.

Türk Bayrağı ve Atatürk görsellerinin formada olup olmaması konusuna gelince her istediğimiz yere ne Türk Bayrağı' nı ne de Atatürk' ün resmini koyamayız. Bunun bir yönetmeliği vardır. Kafamıza göre bunu yapmamız da ciddi suç teşkil etmektedir. Formada Türk Bayrağı olmalıdır. Bu forma ile uluslararası bir müsabakaya veya tura katılan arkadaşların Ülkemizi temsil etmesi açısından son derece önemlidir. Türk Bayrağı ve Atatürk resminin formada olup yada olmaması bir siyasi düşüncenin parçası olamaz. Olması da kabul edilemez. Bisiklet Forum yönetimi olarak ister azınlık ister çoğunluk olsun kimsenin siyasi görüşüne veya siyasi yapısına bakmaksızın sadece ortak noktamız olan bisiklet temasını konuşuruz.

Yeniden belirtmek istiyorum, bu konuyla ilgili yazılan son yorum da bu yorum olsun. Ana konumuza geri dönerek yukarıda belirtilen özelliklerde forma tasarımlarına yer verelim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri