Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ulas

Bir formanın amacı nedir? Bunu düşünmeli ve formada bulunması gerekenlere bu amaç doğrultusunda karar vermeliyiz dostlar. Kutsallarımızın değeri formada yer vererek ya da vermeyerek değişmez. Biz pedala basan insanlar hangi düşüncede olursak olalım pedala basarak evrensel bir dili konuşuyoruz. Formada bir mesaj verilecekse bu evrensel bir mesaj olmalı. Daha önce de belirttim doğayla ve doğanın korunmasıyla ilgili bir mesaj ya da logoya mutlaka yer verilmeli. Buradaki dostlarımın hepsinin doğaya tutkulu ve duyarlı insanlar olduğunu biliyorum. Böyle olmasalar ve böyle olmasak zaten bisikletin tepesinde ne işimiz var? Dünyada bu konuya duyarlı, en çok kişiye ulaşabilecek en geniş topluluk şüphesiz kasla giden, pedal çevirenlerdir.
Bu nedenle ben tasarımcı arkadaşlardan bu konuya da özellikle emek vermesini rica ediyorum. Keşke benim elimden gelse ve yardımcı olabilsem.
Emek veren herkese sevgiler.

Scudo
@Oğuz Mert

Kesinlikle olay budur. Yazmış olduğunuz bu yorum için sonsuz teşekkürler. Evrensellik kadar güzel bir şey olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Mert
Atatürk gereksiz ise doğa temasıda gereksiz formada bence. zaten bisiklet doğayla ilişkili, ağaç falan koymaya gerek yok.
Atatürk neden olursa iyi olur, (olmalı demiyorum) Çağdaşlık, modernlik, yenilikçiliğe olan desteğini, açık fikirlilik ve görüşlülüğünü temsilen masumane bir şekilde anacağımız bir şekil olarak düşünüyorum.

kıyafetle ibadet yorumunu yapan arkadaşım, üzerindeki kıyafetlerin çoğu koyu hristiyan, haçlı sermayesi kapitalist, Türk ve İslam dünyası düşmanları yabancılar tarafından; komünist, budist belkide dinsiz işçilerin ellerinden çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Snr U
tartışmadım remzi bey fikrimi beyan ettim sadece. mantığım ve kalben inancım dayanaklandıramıyor olayı.

ben size en iyi bisiklet çelik kadro tourney ekipman desem, bana inanırmısınız hemen. yanlış anlamayın ben herkesin ibadetine saygım var.

herkese güzel geziler :)

Uyarı ikaz logoları vardı (şu an bulamıyorum) 1,5 metre solumdan gibi. Bu logolardan sırt bölgesine koydurmak sizce nasıl fikir?

Siyaseti konuşmayı çok seven bi insanım ama burası bisiklet forumu alakası olduğunu düşünmüyorum. Aşırı Atatürkçü biriyim ama Remzi Yol arkadaşımın söylediği gibi namaz kılanlar için sorun olabilir. Ay-Yıldızımız yeterli olur bence önemli olan Atatürk sevmek illa resmini taşımakla olmuyo ilke ve inkılaplarına sahip çıkmamız önemlidir neyse konuyu dağıtmıyım ben forma anketi olursa oyumu kullanıp almak isterim yazdığım yazı yanlışsada kimse kusura bakmasın. Daha yeniyim idare edin iyi günler. :)

@ahmet fatih elbirBen hatırlatayım isterseniz herkes istediği gibi Türk bayrağını formada kullanamaz bununla ilgili bir kanun var yanlış bilmiyorsam sadece uluslararası yarışmalarda türkiyeyi temsil edenler bunu kullanırlar diye biliyorum (onlarda konularında şampiyon olanlar türkiye ligi şampiyonu, türkiye kupası sahibi vs.).Araştırmak lazım.

@ulasKonu evrenselliğe giderse o zaman Türk bayrağı da olamayacak eğer mantık bu olursa.!!!!!!!

@Eser Sevinç

Atatürk u sevmemek yobazlik mi.yada bir insanin yobaz olmamasi icin ataturku mu sevmesi gerekiyor.mesela ateistler yada gay lar neden tercihinden dolayi bu saygiyi hak ediyor yobaz olmuyorda ataturku sevmeyen biri yobaz oluyor.fikir ve dusunce özgürlüğü boyle mi oluyor.insanlar ne zamandan beri sevip sevmedigi kisiler liderler kurumlar vs yuzunden yobaz oldu.amacim tartisma yaratmak degil sadece insanin insan oldugu icin deger gormesi gerektigini hatrlatmak.bu yazdiklarimdan kimse ataturk antisempatizani oldugumu cikarmasn.dinledigim hikayeler anilar ve okudugum kimi kitaplarda ataturku sevmesi icin nedenleri olanlar kadar sevmemesi icin nedenleri olanlarda var.insanlari bu yuzden ayristirmamak gerek yobaz diye otelememek gerek yoksa ataturkcu gecinen tahsil gormemis gece gunduz icen hap esrar kullanan ve satan toplumu zehirleyen tiplemeleri hatrlatrlar demekki ataturk sevgisi insan olmak icin yobaz olmamak icin yeterli değil. kimse yanls anlamasin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benden bu kadar dostlar. Destekleyenlere teşekkürler. 4 tasarım ile oylamaya katılıyorum. İnanın daha fazla yapmak isterim fakat işlerimden dolayı vakit ayıramıyorum maalesef. 4 tane yeterli olur diye düşündüm. Saygılar.

Bu başlıktan tartışmadan başka bişey çıkmaz...

@sezer16

Mesajın ve amacın evrenselliğinden bahsetmiş Ulaş arkadaşımız sanırım. Türk bayrağı olmasının tartışıldığını düşünmüyorum. Yurt dışında pedala basarken formamızda Türk bayrağının olması hem ülkemizin tanıtımı hem de bu spora ülkemizden verilen desteğin görülmesi bakımından önemlidir. Bildiğim kadarıyla takım sporlarında ülkeyi yurt dışında temsil edenlerin formasında Türk bayrağını taşımaya hakkı vardır. Yani Türk bayrağıyla ülkemizin yüzü oluyoruz bir bakıma.

Türk bayrağı konusunu uluslararası tur yapan forum üyelerine sormamız gerekiyor üstünde Türk bayrağı taşımanın artısı eksisi nelerdir diye?Onların fikirleri önemli bence .Bir yerde okumuştum bayrak taşımanın bazen olumsuz neticeleri olduğundan söz ediliyordu.

Türk bayrağı olmassa olmaz ama Atatürk ün resmi niye oraya koyulurki ?Siz hangi sporda formada atatürk forması ve ya baska bir ülkede başka bir yönetici,kurucunun fotoğrafını gördünüz ki ?

Birtek benmi öyle düşünüyorum bilmiyorum ama bu formalar bana promosyon gibi geliyor yani bedava dağıtılmış gibi . Ücretle ne kadar tutulcağını merak ediyorum. Sponsor desteği şart.

Yalnız herşey bir yana çok güzel tasarımlar çıktı ortaya, emek veren arkadaşlara çok teşekkürler, hepsi ayrı güzel.

Keşke hepsi de yapılabilse..:alkis:

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@ahmet can sahin

Arkadaşlar, yanlış anlatımım için özür dilerim. Aslında yazmak istediğim şu şekildeydi "Atatürk`ü sevmeyen, yobaz tiplemeler" yani yobaz tiplemelerden Atatürk`e nefret duyanlar Atatürk silüetini formada görünce bir nevi tahrik unsuru sayabilirler.
Kimdir bu yobazlar, arabasıyla yola çıkınca kendisini herkesten üstün sayan, bütün önceliklerin onda olduğunu düşünen, insana saygısı olmayan vs...

Tasarımlar harika, Bir tasarımda benden gelsin ozaman.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri