Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Normal takim formasinda kullandiniz urunlerimi sanki reklamini yapiyorsunuz ?
Örnek katusha gazprom,itera sponsoru yada lampre merida merida mi kullaniyorsunuz boyle degerlendirmek lazim....
Sponsorsuz forma hic bir gosterisi olmayan formadir bana gore

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Racon muhakkak bu ama su logolari birazdaha buyuk yapabilirlerdi reklamlar daha buyuk olmus. Logo kaybolmus gibi racon yuzunden reklam tasicaz artik yapicak bisi yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ulas

ön ortadaki topeak reklamı çok büyük ve gereksiz olmuş...onu kaldırırsanız daha hoş olur kanaatindeyim..yandaki uvex yazısıda çok büyük

arkadaşlar ünlü marka giysileri, t-shirtleri vs. giyerken logolarını gururla gösteriyorsunuz, hatta bu ürünlerin çakmalarını bile gururla taşıyorsunuz, size bi fayda sağlıyor mu? kullandığınız ürünün fiyatını düşürüyor mu? sponsor, bu formanın fiyatını yarıya düşürüyor. biraz bu açıdan bakmak lazım

en azından "arkadaş bu formadaki sponsor firmalar yaptıkları işte uzman, benim bu logolarla teknik açıdan bi bağlantım var. formamım ücretini yarıya düşürüyor" diyebiliriz

Merhaba,
Değerli arkadaşlarım oylama yapıldı bitti seçimimizi yaptık karar verilen forma baskıya girdi,bu saatden sonra tenkidlerimizi kendimize saklayıp teşekkürlerimizi yazmalıyız,önerilerimizi bir sonraki formaya saklayıp övgülerimizi yazmalıyız.Şimdi yapılan olumsuz eleştiriler bu formanın bizlere kazandırılması için emek veren kişilerin canını sıkmakdan başka bir işe yaramaz.
Emeği geçenlerin eline ,aklına sağlık..

Arkadaşlar logolar baskı öncesi büyük gözükebilir. Onlar kumaşların yüzeye serilmiş hali. Bir seyler paylaşalım diyoruz pişman etmeyin adamı :) Forma süper oldu. Örnek Kızıltoprak mağazasında var. Uğrayan ne demek istediğimi daha iyi anlar ;)

Düzenlemeler yapıldı ve baskıya girdi.

xs-s-m-l-xl-xxl bedenleri baskıya girdi.

Ulaş Bey gerçekleştirilen projede emeğiniz yadsınamaz.Tekrar teşekkürler.:)

Bu formanın yapımında Tasarımcı arkadaşlar kadar Ulaş beyin de emeği var.İşinin arasında bu işlede ilgilendi.Reklam konusu ta baştan söylendi ve belirttildi. Forma çok hoş olmuş.Kusur ararsak bulunur.Ama o kadar kusur kadı kızında da olur:)

@ulas

Ulaş Bey öncelikle emekleriniz için size bir kez daha teşekkür ederiz. Gerçekten baya sorumluluk aldınız bu konuda. Formalarımız gayet güzel olacak bence. Son olarak bir iki husus a daha açıklık getirir misiniz? Firma le görüşseniz beden ölçüleriyle ilgili bir tablo hazırlasalar burada paylaşsak herkes ona göre alsa. Bir de formanın fiyatı kesin ne olacak kargo işi falan nasıl yapılacak. Bu konularda da bir bilgi verirseniz seviniriz. Şimdiden sağolun. Emeği geçen herkes tekrar tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Ulaş Bey Ankara Delta şubesinde satış olacak mı ? Eğer olursa deneyerek almak herkesin işine gelecektir.

@ulas Ulas bey, 3 numaralı forma benim çok hoşuma gitti, kendim için bir iki adet o tasarımda forma yaptırmak istiyorum.
Varsa o formanın yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını gönderebilir misiniz ?

Arkadaşlar,

Öncelikle iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederiz. Bazı arkadaşlar diğer sayfaları okumadan aynı soruları soruyor. Hepsine cevap veremiyorum.

Özetlersek:

Şu anki duruma göre tahmini fiyatı 25 TL (Normalde Maliyeti 50 TL ama yarısını sponsor markalar karşılıyor )
Her beden olacak
Almak isteyenlere seçenekler sunulacak. Online satış için çalışmalar devam ediyor.
Uzun kollu şekli-Tayt çalışmaları devam ediyor.
Kendi aranızda organize olun (Örneğin Eskişehir' den alacaklar tek liste yapsın, diğer şehir ve bölgeler de aynı şekilde olabilir) Biz de toplu yollayalım. Hem kargo maliyeti düşer hem de daha çabuk alırsınız.
Farklı tasarımlar isteyen arkadaşlar için şuanda bir şey yapamıyoruz. Önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz.
Özel mesaj alamıyorum çünkü kapalı.

Teşekkürler ;)

Elinize sağlık. Kadın forması, tayt ve uzun kollu versiyonların geleceği haberine de çok sevindim. İzmir'de heves ve merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri