@Ömer KARAN
@Onur Kuzik
@Ahmet Keçeci
@Soner Közen
@aertan
@Tahir Keskin
Arkadaslar hepinize cok cok tesekkür edeim, inanin bu davranisinizdan dolaya cok mutlu oldum (Ya gercekten cok duygulandim) Ben aslinda bu cevabi ulas beyden beklerdim ama kendisi cevap vermeye tenezzül bile etmedi gibi geliyor bana. Bence müsteri müsteridir, tabiki ulas beye sormadan sizlere de sorabilirdim ve göndereceginzden de emindim. Neyse satisa bir gecsin de sizlerden ve özelden yardim etmek isteyen arkadaslarda oldu ve onlardan yardim isterim. Para yönünden hic süpeniz olmasin ben önce parasini gönderirim sonra siz alirsiniz. Birde kargo ücreti önemli degil. Yeterki forma ortaya ciksin ve satisa sunulsun.
NOT: Kalite yönünde de soranlar olmus ve bunun icin de hic bir cevap gelmemis. Tabiki almadan önce kalitesini de bilmek isterim. (mesela, terlemeye karsi nasil, hangi kumasdan üretiliyor, arkadaki cep fotodaki tek ve büyük sekildemi yoksa degsim olacakmi, kollarin ve bel kisminin icinde kaymayan lastikler olacakmi vs. vs.)
Insallah ulas beyden kalitesi icin bir yorum aliriz.
Tekrar ilgi gösteren arkadaslara cok tesekkür ederim, eger satisi yapilan yerden bir olumlu cevap gelirse direk ordan siparisi veririm ama almanyaya kargo yapamayiz derse ve yine de mesaj atma ilgisini gösterirlerse sizlerden rica ederim.
Yalniz hic cevap falan gelmese ve bilgi alamasam kendilerinden, ozaman almam, nedeni de... ben biryerden birsey almak istiyorsam oradan ilgi de görmek isterim, ilgi görmüyorsam ordanda bir sey almam. Benim prensibim de böyle.