Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Tahir Keskin

Sen ben melih ve bi arkadaşa daha alıcaz. 2 adet XL 1 adet M 1 L

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bende konya deltadan 2 tane almayı planlıyorum bedenden emin değilim deneyerek almayı umut ediyorum.

Ben de bir tane xl(Uzun kol) istiyorum ama ıspartadan başka alacak var mı acaba?

@ALTINBAŞAK

Uzunkol hakkında net bir bilgi yok yalnız. Şimdilik kısa kol üretiliyor.

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

1 haftadır yoktum. Delta Adam'ı İran'dan uğurladık biliyorsunuz. Kusura bakmayın.

Formalar seri üretime geçti ve basılıyor bugün yarın elimize ulaşır. Ulaşır ulaşmaz dağıtıma başlayacağız.

@ulas

İstanbul'da formayı nereden alabileceğiz? Bu konuda da ben mi göremedim acaba? Birde şehir dışında olanlar için sanalpazar veya farklı bir platformda satış olacak mı?

Ulaş bey online olarak nasıl alabiliriz? Satışlar Delta Bisiklet üzerinden mi olacak?

Ulaş Bey delta bisiklet in sitesinden online satış olacağını belirtmişti. ama sanalpazar vs ortamlardan olur mu onu bende bilmiyorum. Ayrıca Delta bisiklet bayilerine gönderilecek galiba formalar. Oradan deneyerek alma ihtimali olacak diye biliyorum.

seçilen formayı çok beğendim. duruma göre 1 veya 2 tane de ben alacağım XL beden.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
@ulas
Hocam bir de uzun kol basimina ne zaman başlanacak?

Değerli Arkadaşlar,

Nihayet ilk parti formalar Kızıltoprak Mağazamıza ulaştı. İlk partide 100 Adet geldi

İSTANBUL:

Almak isteyenler uğrayıp mağazadan alabilirler. Adres: Bağdat Caddesi No:11/A Kızıltoprak Kadıköy İstanbul

Formalar sadece nakit satılacaktır ve en başında da belirttiğimiz gibi normal maliyeti 50 TL olan formanın sadece Bisiklet Forum üyelerine satış fiyatı 25 TL dir. Diğer yarısını sponsor olan Delta Bisiklet karşılamaktadır. Forma sadece www.bisikletforum.com üyelerine verilecektir.

iSTANBUL DIŞI

Şehir dışında olan arkadaşlar için çalışmalar devam etmektedir.
Şimdilik İstanbul' da tanıdıklarınız var ise onlarla irtibata geçip formayı aldırabilirsiniz. Kargo maliyetleri alan kişilere aittir.
Henüz hiç bir şubeye yollanmadı stoklar tükenmez ise önümüzdeki günlerde yollanacak
www.deltabisiklet.com sitesinde satış için düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bilgilerinize

Ankara delta ya gönderirseniz almaya niyetli çok arkadaş olduğunu düşünüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri