İstanbul'da formayı nereden alabileceğiz? Bu konuda da ben mi göremedim acaba? Birde şehir dışında olanlar için sanalpazar veya farklı bir platformda satış olacak mı?
Ulaş Bey delta bisiklet in sitesinden online satış olacağını belirtmişti. ama sanalpazar vs ortamlardan olur mu onu bende bilmiyorum. Ayrıca Delta bisiklet bayilerine gönderilecek galiba formalar. Oradan deneyerek alma ihtimali olacak diye biliyorum.
Nihayet ilk parti formalar Kızıltoprak Mağazamıza ulaştı. İlk partide 100 Adet geldi
İSTANBUL:
Almak isteyenler uğrayıp mağazadan alabilirler. Adres: Bağdat Caddesi No:11/A Kızıltoprak Kadıköy İstanbul
Formalar sadece nakit satılacaktır ve en başında da belirttiğimiz gibi normal maliyeti 50 TL olan formanın sadece Bisiklet Forum üyelerine satış fiyatı 25 TL dir. Diğer yarısını sponsor olan Delta Bisiklet karşılamaktadır. Forma sadece www.bisikletforum.com üyelerine verilecektir.
iSTANBUL DIŞI
Şehir dışında olan arkadaşlar için çalışmalar devam etmektedir.
Şimdilik İstanbul' da tanıdıklarınız var ise onlarla irtibata geçip formayı aldırabilirsiniz. Kargo maliyetleri alan kişilere aittir.
Henüz hiç bir şubeye yollanmadı stoklar tükenmez ise önümüzdeki günlerde yollanacak www.deltabisiklet.com sitesinde satış için düzenleme çalışmaları devam ediyor.