Scudo Sports

Bisiklet Forması Tasarla

Mehmet Tavacı

Aktif Üye
Tepki
49
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar. Kendi bisiklet formamızı tasarlamak istiyoruz ama tam olarak nasıl yapılıyor pek bir bilgim yok. Bu konuda bilgi verebilir misiniz ? (Kullanılacak program vs)

Scudo
Adobe'nin Photoshop diye bir programı var full sürümü paralı fakat trial sürümüde var veya başka yollarla indirebilirsiniz bu her işinizi görür umarım...

internette tişorte baskı diye aratırsan baskı yapan yerleri görebilirsin ara sor bisiklet formasına yapıyormusunuz diye. sen taslağı yolla onlar düzenlesin onayı ver bassınlar. futbol formasına bastırmıştık biz 3 sene onve logo isim numara bide orta boyutta bi resim tarzı bişey vardı.. örnek vermek gerekirse. (link)

program olarakda photoshop kullanabilirsin... farklı resimleri oynayarak birleştirebilirsin.
mesela bisikleti alırsın bi yerden marka yazısını alırsın bi yerden sele resmi alırsın karştırıp güzel birşey çıkartabilirsin ortaya... orta seviyede photoshop bilen birisi yapabilir yani

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Tavacı
Kipeo isteğinize göre tasarım yapabiliyor, tabi ekstra ücret karşılığı.

@Serkan HODANCI

Serkan abi bu site birtek formanın üzerine isimmi basıyor yoksa photoshopta tamamen kendi tasarımımız olan tasarımımı formaya basıyor?Mesela ben büyük beden bir t-shirt bastırmam lazım tasarımı basit ve mevcut istediğim renk t-shirte basabiliyormu burası?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Tavacı
Teşekkür ederim arkadaşlar. Photoshop ile yapabilirim ama baskı süreci nasıl işliyor nasıl bir tasarım yapmam gerekiyor (Ölçü ve baskı) bu konuda çok bilgisizim. Kullanacağım ölçüler vs.

@Çağatay Y.

Yaklaşık olarak evet. İstenilen her tür baskıyı yapabiliyorlar. Forma türleri ellerindeki seçenekler dir. Yani eskiden öyleydi. Verdiğim linkten iletişim kurabilirsin.. :)

Benim amacım yine böyle 30 lira olucak kaliteli bir kumaşa basıcak arkasında monster energy olucak üzerinde yeşil olarak adım yazabilir yada arka monster ön taraf shımano ve salcano logosu felan olabilir bisiklet sürerken turlarda giyerim yazın.

Abi bak mesela ben photoshop cs6 da bir demo çalışması yaptım hemen hemen buna benziyecek markaları felan sonradan değişebilirim demo çalışması;

(link)
(link)

@Çağatay Y.
Alı express te ıstedıgın tarzda urunler mevcut.
(link)

@ebubekir sözbir

Ya nere gereği var ebubekir onlara :D ben baktım hep değerinden pahalılar hem üzerime olacakmı olmıyacakmı :D

(link) bu sitede kendiniz tasarlayabiliyorsunuz 19 liraya

@Çağatay Y.

Urun lere yaplan yorumları okuyabılırsın.Bedenını yorumlardan bulabılırsın.O yaptırdıgın tshırtle ter su ıcınde kalmak garantı.Bende motocross lınkı verdım ama Alıexpres bısıklet ıcın uygun olanı da bulma ımkanın var

@ebubekir sözbir
yani bncede . normal tişortle olmaz o iş, hava alan bambudur filan otür şeyler lazım. mesela adidasın nike in filan koşu tişortları var renga renk ama baskıyı onn üstüne yapabilirlermi bilmiorm

elinde forma psd dosyası olan varmı ? şöyle düzgün editlenebilecek

Arkadaşlar yanlış yönlendiriyorsunuz bir birinizi :) Ben grafik tasarımcıyım. Photoshop kullanmasını biliyor başka program bilmiyorsanız tamam onla oynayın. Ama doğrusal çizgili tasarımlar oluşturmak için vektör tabanlı program lazım. Mesela Coreldraw, illustratör vb gibi.Tasarım konusunda forumun yarışma ile tasarlanan formalarını kontrol edebilir, örnek alabilirsiniz.

doğrudur dedğiniz gibide zaten maksat forma sitesine bir taslak göndermek nasıl bişey istediğimizi göstermek onlar gerekeni yapıyorlar

@Mehmet H.

Bir nebze doğru.
Kara kalemle dahi karalayıp renkli kuru kalemlerle renklendirip göndermek, logo istenilen yere çerçeveleyip yazmak yeterli olacaktır. Ama arkadaş tasarlamak istiyor belkide kendi boyatacak :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@afidanci66

hoca nabdın sen ya. su forumda kaç kişi duymusdur corel illust filan.okadar profosyonel bişey düşündüğünü sanmıyorum. arkadas yapsın fotoşoptan resmini logosunu yollasın bastırtsın. hani uluslararası bi yarışta bi markayı temsil edecekse yada yolda gidip gelmek için sponsor bulduysa , göğsünü reklam panosu gibi kullandıracaksa bilemem :)))

@afidanci66

Adamımsın :D Mehmet kardeşim ben sana tasarlarım onu gece yatmak zorunda olduğum için sadece örnek yani öyle bişeler istiyorum büyütüyorum diyorki baskı net çıkmayabilir o sıkıntı işte.Sen bana özelden yaz nasıl bişe olacağını

@ali yildirim06

Ali abi afidanci66'nın söylediği prof sayılabilir onu markalar tasarımcılarına yaptırıyorlar aslında o kadarınada gereği yok az bişe photoshop bilen bir kişide yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Geri