Scudo Sports

Bisiklet Fiyatlarındaki Düşüş

@Berke Kazankaya

muhakkak yazarım. cross 1800 yada 5100 bile gönderseler kafi bana. o özellikte şehir bisikletini kimse o paraya vermez :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Kadro boyları yok satılan bisikletlerin yalnız.

Şansınıza ne gelirse artık...

@Ozan Güneri

sağlık olsun. cross 1800 yada 5100 16''-18'' aralığı kabulüm. gerisi ticari maksatlı alışveriş zaten :D

@Halil EROĞLU

hayırlısı. hele bir gelsin de :D

Ya o değilde Ghost Race 5000 yol bisikleti sipariş veren varsa bana ulaşabilir mi? :D

çok ilginç. sonuçları merakla bekliyorum gerçekten :eek:

@selami atay

Selami Bey'e katılıyorum. Kendini bilip hatadan istifade etmeyenleri hürmetle selamlıyorum.
Hatayı farkettiği halde alanlar da hesabını İlahî huzurda verirler elbet...

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
@Tahir Keskin

Size sonuna kadar katılıyorum. Bende alanlardanım hatta aradım ve mesaj attım, eğer ki hata var(ki kesinlikle var) derlerse kesinlikle siparişimi iptal edeceğim, sorgusuz sualsiz paramı iade etmelerini isteyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Selami beyin düşüncesi gerçekten güzeldir; fakat bilerek veya bilmeyerek teşhir edilen fiyat üzerinden parasını ödeyerek gerek indirim adı altında gerekse başka adlarda fırsat kollayıp ürünü satın alan kişiyi de suçlayamayız. Kişinin amacı hatadan istifade edip karşı tarafı dolandırmaksa ve mağdur etmekse o da bizi ilgilendirmez, kendi aralarında bir hukuktur. Sadece kulağa hoş gelmiyor diyebiliriz. Diğer yandan sitede gezerken ürüne denk gelen, fiyatlar hakkında ciddi bir fikri olmayan ve fiyatı uygun bulan bir kişiye ise hiçbir şekilde yorum yapılamaz. Umarım bu işten kimse zararlı çıkmaz...

@Halil EROĞLU

Ben müşteri hizmetlerine durumu bildirerek aldım ama hala içim rahat değil, eğer ki durum kabul edilmezse paramın iade edilmesine kesinlikle ses çıkarmam(ki böyle olabilir diye de söyledim) firmadan alışverişe devam ederim çünki firma ile bu zamana kadar ne kadar alışveriş yaptıysam hiç sorun olmadı.

Ben de çok merak ettim şimdi alanlar ne yaşadıklarını ileride anlatırlar umarım.

Selamlar,

Ben de ik tane aldım. Biri eşime biri kendime.
Ticarette kar zarar kardeştir, diye düşünüyorum.
Sonuçta şirketler nasıl ki kara çalışanlarını ortak etmiyorsa, zarara da ortak edemez.

Gelirse, ki bence gelir, buralardan paylaşırım.

Ghost cross 1300
Ghost se 1000

Eşim hangisini beğenirse onu alır, ben de diğerini.

Saygılar.

Ghost Race 5000 sipariş veren varsa özel mesaj atsın anlaşalım. :D

• Beğen
Tepkiler: hakan çelik
Nazmi Bisikleti alan üsküdarı geçti :) Tükettiler tüm bisikletleri...

@kadir karademir

Evet hocam fark etmem biraz zaman aldı. :confused:

Eğer satılan bisikletlerin bedelleri, hatayı yapan personelden tahsil etmeyeceklerse hiçbir pişmanlık duymamak gerek. Sonuç olarak siz iade etseniz de o personeli orada barındırmazlar zannımca.

Son olarak ticaret için Ghost SE 1000 alanlar satış fiyatı olarak ne düşünüyorlar?:D

@Nazmi Ünver

Tüm mesajları okuyup, fotoğrafları inceleyip sonra yazın. Site ismi geçiyor heryerde, ne paylaşmaması?..

Ghost Se 2950 / 2930 / 2920 alan arkadaşlar fiyatta anlaşabiliriz özel mesaj atarsanız :)

Geri