lrfan
Cyclist
- Tepki
- 12.521
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Anlayamadığım nokta zaten 15. km de havlu atmış.. Ne diye araca binmemek için çekildi yazıyorlar ? Araca binmek demek zaten DNF olmak demek. Bitiş çizgisiden geri dönmek için kullanılan araca binmmemek için mi çekilmiş diye sormak istiyorum ama başlangıç ile bitiş çizgiside aynı yerde zaten.. Tıpam her zamanki gibi yemedi dememek için mi bu bahaneyi öne sürüyorlar?
Takımın adını degistiremiyorlar mi acaba? Ülke adı olarak bir isimle yarışa katılan tek takım bildiğim kadarıyla.. mesela isim örneği l, " biz İsrail hükümeti değiliz" takımı olabilir..Israel Premier Tech takım yönetimi nihayet geri adım atmış ve 2026 yılı için İsrail’den bağımsız bir yenilenme sürecine gireceklerini açıklamış.
(link)
UAE var abi koskocaTakımın adını degistiremiyorlar mi acaba? Ülke adı olarak bir isimle yarışa katılan tek takım bildiğim kadarıyla.. mesela isim örneği l, " biz İsrail hükümeti değiliz" takımı olabilir..
Haklısın abi ama İsrail için durum biraz farklı.. Bir devletten fazlası oldu artık 😁 yani demek istedigim, negro vardı bir zamanlar , sonra Nero oldu onun gibi bir şey...Çünkü son yıllarda biraz fazla siyasi kimlik kazandı ve bisikletçileri de bu durumdan çok mutlu değillerdir.. 16-22 subatta bae türü var mesela , her yer İsrail karşıtı direnişçi hatta falzasi bile olabilir..sporcuların hayatları bile söz konusu olabilir, demem o .. bence iyi bir jest olurdu...UAE var abi koskocaBahrain Victorius, Jayco AlUla, XDS Astana, Team Flanders, Polti Visit Malta gibi world tour ve pro takımlar mevcut. Bu ülke/şehir isimleri kullanımı bence genel olarak olmaması gereken bi durum ama işte parasını veren düdüğü çalıyor. Alenen savaş suçu işleyene kadar da pek tepki çekmiyorlar maalesef.
Adı değişecek, takım sahibi israil asıllı kanadalı milyoner olan sahibide takımı bırakıyor. Aksi halde kimse sponsor olmak istemiyor takıma.Takımın adını degistiremiyorlar mi acaba? Ülke adı olarak bir isimle yarışa katılan tek takım bildiğim kadarıyla.. mesela isim örneği l, " biz İsrail hükümeti değiliz" takımı olabilir..
Premier Tech CEO’su sanırımAdı değişecek, takım sahibi israil asıllı kanadalı milyoner olan sahibide takımı bırakıyor. Aksi halde kimse sponsor olmak istemiyor takıma.
İrfan abi bu takımı bırakacağından bahsedilen kişi Sylvan Adams sanırım, Israel Premier Tech bisiklet takımının sahibi. Premier Tech'in CEO'su Jean Bélanger diye bi arkadaşmış. Yalnız şimdi LinkedIn profiline baktım da, adam 37 yıl 7 aydır bu firmada çalışıyormuş. Nasıl beceriyorlar bunu anlamıyorum yav, bana 2 senede bıkkınlık geliyor çalıştığım yerdePremier Tech CEO’su sanırım
İrfan abi federasyon bütçe kısıtlamaları nedeniyle bazı yarışları iptal etmemiş miydi, sanki öyle bişey hatırlıyorum. Yazıda bahsedilen yüksek bütçe, sadece uluslararası organizasyonlar için mi acaba?(link)
Sektörden olması da şart değil, y. dışında cyclocross yarışlarında beko reklamı yıllardır var, THY gidip Rwanda bisikletine sponsor oluyor. Fed Yön Kurulunda siyasetin içinde adamlar var, destek olamayacaksa neden oradalarTürkiyede bisiklet sektöründen para kazanan firmalar elini taşın altına sokmuyor sanırım.