Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Remco seneye Ineos Totalenergies’e geçiyor diyorlar, hatta Specialized’la birlikte geliyor diyorlar 👀
Büyük ihtimalle. Pinarello artık sponsor olmayacak biskllet için ineos'a. Totalenergies'te Fransız takımın sponsor desteğini keseceğini söylemiş yada söylentiler arasında. Totalenergies takımıda tam hatırlamıyorum ya cofidis yada arkea ile birleşecek diye yazılıyor sosyal medyada.

Scudo
Bütçe kısıtlamalarının Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün makam odalarındaki etkisini görüyorsunuz arkadaşlar, ekonomi çok kötü gerçekten içim acıdı böyle makam odası mı olur : ( Eminim bi de Passat çekmek zorunda kalmıştır diğer bakanlıklara bağlı müdürlerin A6’larının yanına : (((

1748859828321.png

Bütçe kısıtlamalarının Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün makam odalarındaki etkisini görüyorsunuz arkadaşlar, ekonomi çok kötü gerçekten içim acıdı böyle makam odası mı olur : ( Eminim bi de Passat çekmek zorunda kalmıştır diğer bakanlıklara bağlı müdürlerin A6’larının yanına : (((

327626 dosyayı görüntüle
Duvarda reisin fotoğrafı olduğu için diğer ayrıntıları görmekte zorlanıyoruz, hatta göremiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Yani tabi sosyal medyada gördüğüm bi paylaşımı ve bisiklet sporuna ülkemizde verilmeyen desteği göz önünde bulundurarak yazdığım bi mesajdı, yoksa gözlerimiz ne makam odaları gördü :)

Kim spora destek veriyorsa biz de destek oluruz tabi ama kamu kurumlarında uygulanması gereken tasarruf tedbirleri sporu direkt olarak negatif şekilde etkilerken harcamaların nerelere yapıldığını sorgulamak ve bundan rahatsızlık duymak da en doğal hakkımızdır diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Yani tabi sosyal medyada gördüğüm bi paylaşımı ve bisiklet sporuna ülkemizde verilmeyen desteği göz önünde bulundurarak yazdığım bi mesajdı, yoksa gözlerimiz ne makam odaları gördü :)

Kim spora destek veriyorsa biz de destek oluruz tabi ama kamu kurumlarında uygulanması gereken tasarruf tedbirleri sporu direkt olarak negatif şekilde etkilerken harcamaların nerelere yapıldığını sorgulamak ve bundan rahatsızlık duymak da en doğal hakkımızdır diye düşünüyorum..
Kesinlikle öyle, bizde ameliyat yapacağımız aletleri almazlar para yok derler ama başhekimin odasına git ceolar kıskanır.

Başımız sağolsun :(

Otomobil çarpması mı, bisikletlilerin birbirine çarpması mı, yoksa viraj dönerken kayıp düşme mi, hiç bir şey belli değil. Can kaybına hürmeten insan kazayla ilgili bilgi verir biraz. Hiç bir yerde detay bilgi yok. "Kaza" deyip geçmişler.

Otomobil çarpması mı, bisikletlilerin birbirine çarpması mı, yoksa viraj dönerken kayıp düşme mi, hiç bir şey belli değil. Can kaybına hürmeten insan kazayla ilgili bilgi verir biraz. Hiç bir yerde detay bilgi yok. "Kaza" deyip geçmişler.
Peloton hızla inerken yerdeki kırık bir çömlek parçası kazaya sebep olmuş, boynunda çatlak varmış, uyutuyorlarmış bir süredir hastanede, yarıştaki bir sporcum böyle aktardı.

Campagnolo Adds a 13th Gear to Super Record and Brings Back the Thumb Shifter​

(link)

Image 28.jpeg

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve MakRo
Rakip firmalara göre geç çıkarmış olsa da Shimano 'da tamamen kablosuz bir modeli dün tanıtmış. Takip ettiğim tüm bisiklet sayfalarında paylaşılmış, hatta grx serisi ile kombinli versiyonunu da gördüm. her ne kadar benim gibi kullanıcı için uç noktalarda da olsa da maddi imkan dahilinde alabilecek olsam sram tercih ederdim. Son zamandaki atakları ve yenikleri ile bana göre daha ileride geliyor.

(link)

Kiralık bisiklet işini yapanlar da az uyanık değil..
(link)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Aman deyim kollayın kendinizi...
Alman çift 1 aydır bisikletle Türkiye'yi geziyor: 1400 kilometreyi geride bıraktılar - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber (link)

DEORE XT M8200 Di2: Miras Yeniden Tasarlandı​

DEORE XT M8200 Di2: Miras Yeniden Tasarlandı​

merak ettiğimden soruyorum, bunlarda kilit mekanizmasının kontrol kısmı nerede? ne xt'de ne de xtr'da görebildim.

merak ettiğimden soruyorum, bunlarda kilit mekanizmasının kontrol kısmı nerede? ne xt'de ne de xtr'da görebildim.
Merhaba,
Merak etmekte haklısınız, SHIMANO SHADOW ES: SHIMANO'nun öncü zincir dengeleyici SHADOW RD+ konseptinin daha ince ve daha güçlü bir versiyonudur ve el ile kontrol edilebilir bir yapıya sahip değildir. 2 yaydan oluşan bir sistem esasında, bu sistemin çalışma prensibini videolardan görebilirsin.
Kısaca anlatmak gerekirse ; Bu yaylar, hem makara kolunu hem de zincirin salınımını pasif olarak kontrol eden bir üniteye sahip.
Bu sayede hareket esnasında ekstra bir sallanma yaşanmıyor.
Aslında Shadow RD+ sisteminin yarım açılmış hali gibi denebilir. Ne çok sıkı ne çok gevşek, yaylar sürekli kontrol halinde kalıyor.

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    59,7 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Tepkiler: EgemenGegoge
Duvarda reisin fotoğrafı olduğu için diğer ayrıntıları görmekte zorlanıyoruz, hatta göremiyoruz :)
Şu Atatürk'ün resmini de ne diye siyah beyaz ve atar gider yapar gibi anlaşılan bir pozu secerler? O kadar karizma resimleri varken.... Hadi onu geçtim Atatürk ün ölüsü yeter de, reisi ne diye duvara asarlar , onu anlamiyorum .. Ne icraatı oldu ? Nereye getirdi ülkeyi ? Çok merak ediyorum.. bana göre tek bir aciklamasi var.. Bana bu makam reis tarafından verildi, o yüzden kendisini kutsuyorum , eteklerini öpüyorum...

Geri