Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Kredi kartı verilmiyor muydu kiralanırken? Uzun süredir kiralamadım, ama bir miktar depozito çekiliyordu diye hatırlıyorum.
Hocam hoş geldiniz tekrar, uzun bir ara verdiniz. :harika: Bisiklet kiralama olayını bilmiyorum. Araç kiralanırken kredi kartı bilgileri alınıyor. Haberi tuhaf yapmışlar zaten. Sınırdışı edildikleri bahside geçiyor. Ya kafaları çalışmıyordu bu iki kişinin, yada macera arıyorlardı.

Scudo
Hocam hoş geldiniz tekrar, uzun bir ara verdiniz. :harika: Bisiklet kiralama olayını bilmiyorum. Araç kiralanırken kredi kartı bilgileri alınıyor. Haberi tuhaf yapmışlar zaten. Sınırdışı edildikleri bahside geçiyor. Ya kafaları çalışmıyordu bu iki kişinin, yada macera arıyorlardı.
Hoşbulduk, teşekkür ederim:harika:
Umarım bu tip şeyler yaygınlaşmaz. Zaten kiralama yapan çok yer yok. Onlar da ürküp iyice dandik bisikletlere dönmezler diye ümit ediyorum.

Mitchelton- scott takımın ismi Bike exchange olmuş. Bisiklet sponsorlarında Bianchi. Bu sezon artık bu takımı tutuyorum.😆Screenshot_20210101-173526_Twitter.jpgScreenshot_20210101-173532_Twitter.jpg

Bugatti başka bir model ile piyasaya giriyor..
(link)

Bugatti başka bir model ile piyasaya giriyor..
(link)
Bu tip tasarımları yapan vasili diye yunan bir tasarımcı tasarlamış bunuda,instagramdan takip ediyorum bayadır,belli markalar için akılalmaz modeller tasarlıyor

2021 TREK EMONDA SL PRO 6 YOL BİSİKLETİ İNCELEMESİ: TIRMANIŞ SEVERLER İÇİN...
(link)

performansı arttırmak için kaslara elektrik veren tayt yapılmış.

(link)
Aklıma, elektriği olmayan köyden şehre kıl dönmesi ameliyatı olmak için giden köylü fıkrası geldi bir anda. :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: oğuz çakar
performansı arttırmak için kaslara elektrik veren tayt yapılmış.

(link)
Aklıma TV'deki dandik pazarlama reklamlarından elektrik uyarılı zayıflama kemerlerini getirdi. Kaslar kendi kendine kasılıyor hani, görmüşsünüzdür.
Yani boş iş. 😆 Yapay zeka'yı da yapıştırmış hemen çakal. 🤣

Aklıma TV'deki dandik pazarlama reklamlarından elektrik uyarılı zayıflama kemerlerini getirdi. Kaslar kendi kendine kasılıyor hani, görmüşsünüzdür.
Yani boş iş. 😆 Yapay zeka'yı da yapıştırmış hemen çakal. 🤣

teknoloji gelişiyor, bu işler belli olmaz. bi bakmışsınız seneye “elektrikli tayt önerisi” diye başlık açmışsınız😁😁

Disk fren almamak için 8 neden - geçiş yapmadan önce zorlukları öğrenin...
(link)

Bora-Hansgrohe antrenmanı sırasında yedi bisikletçinin karıştığı bir kaza yaşandı. Bir araç sürücüsünün çarpması sonucu yaralanan Wilco Kelderman, Rüdiger Selig ve Andreas Schillinger'in hala hastanede olduğu, diğer dört bisikletçinin otele döndüğü söyleniyor.

Geri