- Tepki
- 19.383
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İş için başvursak mıSalcano, Kırklareli'nde kadro da üretebileceği bir fabrika kuruyormuş. Link paylaşamadım, kıdemsizim galiba![]()
Sürülemeyen bisiklet yolunu ne yapayım? Halkımız sağolsun, maviyi çok seviyor. Son tecrübemden sonra ruh sağlığımı korumak adına bisiklet yolunu kullanmama kararı aldım. Bunun için ceza yiyeceksem de razıyım.İSTANBUL’DAKİ BİSİKLET YOLU AĞI GENİŞLİYOR...
(link)
@seko35.50 Into the Wild olmuş bu.
Saçma gündelik kaygıları bırakıp alıp başını gitmenin dayanılmaz hafifliği çekici geliyor ama kurulan sistemde kolay değil gerçekten.
Kurulan sistemde zor olan tonla şey var da diğer hiç biri bunun gibi çekici gelmiyor. Kendi adıma diye düzelteyim cümlemiBelki de kurulan sistemde kolay olsaydı bu kadar çekici gelmezdi.
"Doğada bulduğum ahududu, kuşburnu, böğürtlen elma, armut tarzı orman ürünleri ile besleniyorum. Günlük giderim 1-2 lirayı aşmıyor. Maddiyat olarak varlığım var ancak ben bu hayatı tercih ettim” dedi.Bu adam durmak bilmiyor! Türkiye’yi 7 kez turladı
Tabi canım mizansen barındırmıyor değil içinde,hergün böğürtlenle ahududuyla beslendikmi ishalden ölürüz turun başında"Doğada bulduğum ahududu, kuşburnu, böğürtlen elma, armut tarzı orman ürünleri ile besleniyorum. Günlük giderim 1-2 lirayı aşmıyor. Maddiyat olarak varlığım var ancak ben bu hayatı tercih ettim” dedi.
Kendisini tebrik ediyorum fakat birader izin verin de şu kısma biraz şüpheyle yaklaştığımı söyleyebileyim.
Aynen öyle,alayım başımı gideyim dedinmi,döndüğünde hiçbirşey bıraktığın gibi kalmazSaçma gündelik kaygıları bırakıp alıp başını gitmenin dayanılmaz hafifliği çekici geliyor ama kurulan sistemde kolay değil gerçekten.
Olsun, bizim başkanda paket paket çay dağıtıyor, afiyetle için diyor. Ha bisiklet bakım kupuno, ha çay paketi.Buyrun burdan yakın🧐 Boris nede olsa dedelerin Türk tabi ondan böyle modern düşünüyorsun aferin sana adamım😬258378 dosyayı görüntüle