Scudo Sports

Bisiklet bakımı kursu !

Scudo
Arkadaşlar kurs meselesi iyi güzelde şçyle bişeyde varki bu iş birazda el becerisi işi ve her kes anlasada uyapmaya başladığında zorlanacak hatta hiç yapamayacaklarda olacaktır . pratik de herkes beceremez ha illede nasılk olduğunu merak eden olduğunda zaten bir pc birde ttnet ile her istediğin bilgiyi video,resim ,şema ,v.s. bulman mümkün . Örnek marzocchi 66 amortisörün sökümünü nasıl olduğunu merak ettim google ye yazmam yetti , youtube de 3 bölüm video çekmiş koymuşlar .

Ama bu aktivite bisikletseverlerin bir araya gelmesi konusunda güzel olabilir

Teşekkürler

Arkadaşlar Eylül ayındaki bakım kursu için ay sonuna yakın bir tarihin daha uygun olacağını düşünüyorum. Malum Ramazan Bayramı sebebi ile birçok kişi müsait olmayacaktır. Konu ile ilgili Delta bisiklet ile görüştükten sonra tarihi sizlere bildireceğim. El becerisi ile ilgili yorumlarınız için benim yorumum şu,
Herkesin bisikletine müdahale edeceği derece farklı olacaktır. Kimimiz göbeklere kadar söküp yağlayabiliyorken kimimiz sadece gidon ayarı yapabiliyor. Bazılarımız onu da bilmiyor. Ama bu işe gönül vermiş kişiler olarak en azından mecbur kalınan bir durumda zincir takmayı, patlak lastik tamir etmeyi bilmemiz gerekir. Gerisi zevke kalmış.

• Beğen
Tepkiler: onurf
Ben de katılmak isterim. Ancak 2003'ten beri kullanmadığım Toscano marka bisikletim şu an sürülecek durumda değil. Ayrıca ne onu tamir edecek, ne de onu Delta'nın kampanyasında takas etmeye yeter imkanım var. Bu nedenle bana bir iş olanağı sağlayacak arkadaşa minnettar kalacağım. Bendeniz yüksek endüstri mühendisiyim ve şu anda GYTE İşletme Bölümü'nde doktora yapmaktayım. 2 dönemde aldığım 7 dersi verdim ve şu anda yeterlilik aşamasındayım (İlkini veremedim).

Ben bu projeyi tek başıma hallederim.Görüşelim ve ayrıntıları konuşalım.

Ercan Gök, bu konuyu nereden bulup hortlattın :)
Açılırsa böyle bir kurs katılırız, ya da bir yerlerde düzenleniyorsa gidelim.

Merhaba.Ben de kesinlikle katılırım böyle bir kurs düzenlenirse.Eminim ki bu spora yeni başlayan veya kendini geliştirmek isteyen birçok kişide katılacaktır.Şahsen ben,elimden geleni yapmaya hazırım.Detayları konuşmak gerekiyor.

ben tamir işlerimi şöyle yaparım
bozulan parçanın siparişini veririm
youtubeden nasıl yapıldıgını ögrenirim
bir dahada hep kendim yaparım :))

Bu konunu açılmasına sebep olan kurs düzenlendiğinde 10 kişi bile katılmamış arkadaşlar. Şimdi katılırız diye heves ediyoruz ama yeniden bir kurs açılacak olsa aynı sayıda kişi ancak katılabilir. :)

@aydin karli

Merhaba. Konu hortlamış.. :) Yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı?

Bisikletgezgini tamir/bakım kursları düzenliyor bildiğim kadarıyla:
(link)

böyle bir kursu aslında ben de hayal ediyorum lakin denildiği gibi katılım , yer , imkanlar vs önemli yani bir yandan uygulamak lazım. Öyle oturup film izler gibi izlenir ise hiç bir işe yaramaz.

Geri