Scudo Sports

Bisiklet bakımı kursu !

Scudo
Son Durum:

1-H. Sages
2-Akın Yurtseven
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli
6-Onur Yılmaz
7-Neverhood
8-Derşan Sezer
9-Turgut Riis

Kurusun yapılacağı yer muhtemelen Kızıltoprak Delta mağazası olacak. Zamanlamayı Ulaş Baydar'la konuşup bildireceğim....

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Arkadaşlar Kursun yapılacağı tarih ve saat bilgileri özel mesaj olarak size atıldı. Lütfen özel mesajlarınızı kontrol edin. Ahmet Erdol arkadaşım Akın Yurtseven'i yazdırmıştı kendisini bilgilendirirseniz sevinirim.Görüşmek üzere.

tamam ben geliyorum.. özel mesaj atamıyorum bi aksilik olmazsa ordayım...

Bunun kurs olarak yapılması biraz saçma geldi bana.. ben SLX e bile dokunmaya çekiniyorum.. Zati açıp ruble içini temizleyecek olsak göbek söküp içini temizleyecek olsak .. Kaçkar,Delta vs.vs. aç kalır.. Bizim için gerekli olanlar yolda kaldığımızda yapabileceklerimizdir.. Zincir tamiri Lastik tamiri gibi işlemleri öğrenmekte yarar var.. Temizlik yağlama konusundada gerekli olanları zati gidip almaktayız.. Yerine uygun şekilde kullanıldğında bi problem çıkmicağından eminm.. Temizlik bakım ile ilgili resimli anlatım düzenlenip sabit bi topic oluşturabilir.. Bunun içinde Forum yönetimiyle konuşulmasnda fayda var.. Anlatımı kuvvetli bi pedalşör arkadaşımz bu konuyu rahatlıkla halledebilir..

arkadaşlar kurs durumu son olarak ne oldu toplanıldı mı?
bisiklete sıfırdan başlayan biri olarak gelsem çok mu geride olurum?
eğer toplanılmadıysa benide yazar mısınız

@H.Sages

malesef belirlenen gün ve saatlerde çalışıyorum :/ size şimdiden iyi dersler

Bende eğer saatler uygun olursa gelmek isterim. Bilgi verebilir misiniz ?

Güzel bir kurs oldu. Umarım katılan arkadaşlara katkısı olmuştur bütün arkadaşlara teşekkürler.

@ulas

Evet kursumuz geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti. Herşeyden önce Delta Bisiklet'e ve özellikle Ulai Baydar'a seyahatini erteleyip bize destek verdiği için teşekkür ediyoruz. Resimleri bu hafta içinde sizlerle paylaşacağım...

• Beğen
Tepkiler: caner ünsal
Kurs günü ile ilgili resimleri de sizlerle paylaşayım. Önce geotech olan konu mankenimiz , daha sonra katılımcıların tümünde disk fren olmasından dolayı Cannondale oldu. Genel olarak gidon, furç ayarları,vites ayarları, fren ayarları, Zincir ayarları ve bunların bakımı, en son da patlak lastiğe yama uygulaması konularını işledik. Bir sonraki kursta ise daha ileri seviye konulara (göbekler ve bakımı, acil durumlarda uygulanabilecek pratik bilgiler vs.) değinilecek. Kurs tarihi muhtemel olarak Eylül ayı sonlarında olacaktır. Bu kursumuzda da katılım oldukça düşüktü. Yaz ve tatil dönemi olması sebebiyle normal karşıladığımız bu duruma aldırmadan ilk kursumuzu keyifle sonlandırdık. Bir dahaki kursta görüşmek üzere...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Ulaş birdaki kurs olunca konu mankeni benim bisikletim olabaliri mi:)
ayarlarını bakımını yaparsınız ne güzel :D:D

Bir sonraki kursta benim bisikletime bakabilir misiniz ? Ayrıca bisiklet bakımını hiç bilmiyorum. Ben de geçen ayın sonunda bu foruma üye oldum. Umarım kurs için ciddi bir ücret istemezsiniz. Benim bisiklet te Toscano.

Merhaba,
Eylül ayı için planlanan kursun yeri ve zamanı belli oldu mu?
Tşk.

Geri