Scudo Sports

Bisiklet bakımı kursu !

Ben bu kursta ücretsiz olarak ders veririm. Hatta kursa katılan arkadaşlara çay ve kurabiye de benden. Liste tamamlandıktan sonra bir gün belirleyelim bir düzene oturtalım. Bisikletin en püf noktalarını ders olarak verelim.

İlk ders önerim uygulamalı olacak

vites ayarı
fren ayarı ( Bütün Frenler )
Periyodik ayarlar.

Scudo
@ulas

Ulaş bütün sürprizi bozdun :)

Şaka tabi. Desteğin için teşekkürler. Ben bu konu altında, hevesli olan arkadaşlarla beraber organize olup seninle kontak kuracağım...

• Beğen
Tepkiler: ulas
evet ulaş hocam. gerçekten çok güzel birşey yapıyorsun teşekkür ederiz :)

Kursiyer listesine benide yazın lütfen:)

1-H. Sages
2-Alperen Kır
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli

Kursumzun en fazla 10 kişiyle sınırlı olması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden gelecek katılım talebine göre ikinci 10 kişilik grup için ayrı bir tarih belirleriz. (onun da ücretsiz olacağını zannetmem. bu yüzden elimizi çabuk tutalım)

Evet arkadaşlar son 5 kişi....Kalkıyor....

bende ıspartadayım. eğer istenbulda olursa nasıl geleceğimi düşünüyorum. bi yol düşünmemiz lazım. :cool:

@Şevket Şahin

Olabilir, ona da siz öncü olun vaktiniz varsa. Çok zor olacağını zannetmiyorum.

Hayati ilk dersi 10 kişide sınırlayalım. Fazla olursa verim alamayız. Ayrıca sadece listeye kayıt yaptıranlar gelsin. Ona göre planları yaparım ben. Liste tamamlandıktan sonra gün ve saat belirleriz.

Daha öncede dediğim gibi

İlk Eğitim

1.Vites Ayarı Nasıl Yapılır ve püf noktaları
2.Fren Ayarı Nasıl Yapılır ve püf noktaları
3.Her sürüşten sonra yapılması gerekenler nelerdir

Bu dersten sonra bundan sonraki eğitimleri belirleyeceğiz.

peki ben ıspartada oturuyorum. nasıl geleceğim? gelmek istiyorum fakat nasıl?

Bende katılmak istiyorum.Beni de eklermisiniz listeye...

@ulas

Tabi aynı fikirdeyim. Şu an 5 kişiyiz. 10 kişiye ulaşınca zamanlamayı belirleriz.
1-H. Sages
2-Alperen Kır
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli

@Alperen KIR

Sıkıntı olabileceğini söylemiştim. Otobüsle gelmeniz mümkün. Biraz yorucu olacaktır ama. Gelemeyecekseniz lütfen belirtin, yerinize başkası faydalanır.

Onur Yılmaz'la 6 kişi olduk....

1-H. Sages
2-Alperen Kır
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli
6-Onur Yılmaz

1-H. Sages
2-Alperen Kır
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli
6-Onur Yılmaz
7-Neverhood

Evet bayanlar beyler, sayın bisiklet severler. Temel bakım kursu için son 3 kişinin adını yazdırmasını bekliyoruz. Delta Bisiklet'ten Ulaş Baydar'ın desteği ile ücretsiz düzenlenecek bu kursta forumda sorarak öğrenmeye çalıştığımız bir çok detayı uygulamalı olarak öğreneceğiz. Bu fırsatı kaçırmayın....Mevcut listemiz:

1-H. Sages
2-Alperen Kır
3-Ahmeterdol
4-Tolga Ayla
5-CelasinTelli
6-Onur Yılmaz
7-Neverhood

Geri