Scudo Sports

Bisiklet bakımı için anahtarlar ve aletler

Selamlar tam anlayamadığım bi konu var. Benim bisikletimde BBR60 göbek var, bunu sökmek için Hallowtech 2 anahtarı almam yeterli mi yoksa yanında dönüştürücü tarzı bir şey mi almam gerekiyor. Aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba,

Normalde alacaginiz BBR60 göbek paketinin icinde adaptörü oluyor ama olmadigini var sayarsak, Hollowtech 2 anahtari ile Shimano TL-FC25 adaptörünü kullanmaniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Scudo
IMG_20210213_130248.jpgbunca işi evde kendim yapmaya kalkınca işime yarayan tüm aletleri almaya geç bile kalmışım diyorum. Elimin altında olması bu pandemi zamanı güzel bir bakıma da sebebiyet verdi.

256714 dosyayı görüntülebunca işi evde kendim yapmaya kalkınca işime yarayan tüm aletleri almaya geç bile kalmışım diyorum. Elimin altında olması bu pandemi zamanı güzel bir bakıma da sebebiyet verdi.
Şu manzarayı bizim eve kursam hanım soluğu Anadolu adliyesinde alır. Aramızda çok yaman delikanlılar var 👍🏼

Askerdeki g3 piyade tüfeği sahra sökümünü hatırladım. Detaylı bir parçalama olmuş.

Yaz geliyor acaba yeni bir bisiklet mi alınır yoksa elektrikli bir bisiklet veya schooter mu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar zincir sökme aleti almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı ?

Arkadaşlar zincir sökme aleti almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı ?
Merhaba,
Eğer tura da çıkıyorsanız şöyle bir alet alabilirsiniz (ÇAKI ALYAN SETİ ZİNCİR SÖKME APARATLI 15 FONKSİYONLU).

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

İzeltaş firmasinin ürettigı ikinci marka Elta allenler çok hesaplı. Ben çok kullandigim 4,5, 6 allen siparisi verdim.

detaylı bakım için alyan seti, anahtar seti , tornavida,kerpeten ,pense ,zincir sökme anahtarı, ruble anahtarı, çektirme,akort anahtarı ve sehpası temizleme ve yağlama kimyasalları, yeterli olur diye düşünüyorum bu kadarını hatırlıyorum. ayrıca yedek parça bulunsun elinizde fren teli hidrolik vites teli gibi basit ve ucuz parçalar elinizde olsun diğerleride olursa iyi olur bide oje yada boya

(link) arkadaşlar bu ruble anahtarindan kullanan oldu mu daha önce? 30tl olunca şaşırdım.

Ben bu aletlerin neredeyse hepsini İstanbul güneşlide elden de teslim yapan bir instagram sayfasından aldım 10tl kargo ücreti çıkıyor ayrıca. İstenirse sayfayı paylaşırım tabi güvenip güvenmemek sizin eliniz de.

Geri