Scudo Sports

Bisiklet aranıyor

mustafa altın

Daimi Üye
Tepki
6
arkadaşlar ben en fazla 150 tl kadar bisiklet arıyorum(bianchi salcano bisan castello ) enaz shımano donanımlı olacak kargoyu karşı taraf karşılayacak

bana ulaşabilmek için:mustafamert61@hotmail.com

Scudo
Elimde Ümit markanın kross tarzı olan CANOA modeli var.
* Kadro boyu 18 inc
* ön amortisörlü
* ön mekanik disk fren, arka alüminyum v fren
* 21 vites
* Full Shimano Tourney donanımlı
FiYAT : Kargo dahil 140 lira.
İRTİBAT: 0506 778 1441

@aLi D0ĞAN

görüşebilirmiyiz..uygun geldi bna

Ümit Evolution
Alüminyum kadrolu
Zoom 327 maşa
Shimano Tourney set(vites kolu,ön,arka arttırıcı,ruble)
Siyah alüminyum jant
Lastikler cst 1.95 dişli(yeni)
Alüminyum V fren.
Bisiklet, ayaklık ve ıvır zıvırlar(kedigözleri vs) söküldüğünde 13 kilo civarı gelmektedir(gönderilirken herşeyiyle gönderilecektir.).Çekiş sistemi toplamda 600 km yol yapmıştır.Tourney gibi performanstan çok dayanıklılığın ön planda olduğu bir seride bu km hiçbirşey gibidir.Bİsikletin kadroda 2 yer hariç çizik yoktur.Onlar da malum yerlerde (aynakol söküp takma yeri) ve gözükmüyor zaten.Kendi biriktirdiğim paralarla aldığım için gözüm gibi bakmıştım.Hala daha bakıyorum:)
Fiyat 200 lira.Birazcık da bişler yaparım.

Bisikletin nasıl bişe olduğunu görmek isterseniz şu konuda bir kaç fotoğraf işinizi görebilir.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43616&highlight=uluda%F0

Bisiklet gerçekten çok temizdir.Alan sorunsuz kullanır.Sonra da dua eder.:)

100 liraya bianchi aspid sx, arka aktarıcı yenilendi, 24 vites, amortisör vs sağlam, bugün yaz bakımı yaptırdım ve 40 lira para verdim, görüşelim 506 604 3663

elimde ümit fujiyama marka 3 amartisörlü temiz bir bisiklet var ortada 2 tane yaylı amortisör ve önde normal amartisörlü maşa var düşünürsen 170 tl linkte görülen bisikletin siyah rengi ve v frenlisi

(link)

Benİm Peugeot U Verİym

Tahmİnİ 7-8 Yillik Bakimli Çok Temİz
0 Masrafli

Peugeot Energy 100
Rengİ Yanar DÖnerlİ Beyaz

Sana 15 Tl Ye Verİrİm.

Geri