Selahattin saraç
Aktif Üye
- Tepki
- 188
- İsim
- selahattin
- Bisiklet
- Merida
Dün gece başıma gelen bir olayı anlatmak istedim ki siz siz olun benim yaptığımı sakın yapmayın... Gece saat 1:30 da acı acı çalan telefona uyandığımda gözlerimden uyku akıyordu. Neyse arayan bir müşteri ve yaptığımız bir işte sorun olduğunu bunu nası düzelte bileceğimizi soruyor. Tabi bu arada saati benden başkası düşünmüyor. Müşteriye gece gece saati kaç olduğunu sabah erkenden gelip (5:30-6 gibi) gelip yapabileceğimiz teklif ediyorum ama yok ne desem boş. Telefonda ağlıyor resmen ben mafoldum bittim gittim diye. O sırada hani biraz sakinleşsin rahatlasın diye, ya diyorum Allah uçak kazası vermesin bak kos koca şirketler bile ne hatalar yapabiliyor biz ki böle bişe yapmışız hallederiz yok. İlla gece gece yapılacak. Nese konuya gelecek olursak Kalktım gece gece gittim şirkete 1 saatte yapıp düzelttik işini hallettik zat-ı muhteremin ama iş burda bitmedi. Gecenin 3 ünde gelde yer bul otoparkta. Zar zor bi yeri gözüme kestirdim geri geri geliyodum ki poff diye bir ses ve ardından gelen serinlik bana arka camın gittiğini anlatmaya çalışıyordu. Askı aparatının varlığını unutunca ve saatin vermiş olduğu yorgunluk ile dikkatsizlik bana arka cama mal oldu.
Özet:
Siz siz olun gece gece yataktan sakın çıkmayın...
Özet:
Siz siz olun gece gece yataktan sakın çıkmayın...