Scudo Sports

bisiklet almayı düşünüyorumda yardımcı olur musunuz

Tepki
0
bisiklet almayı düşüyorumda bi yardımcı olur musunuz hız yapan fazla ağırlı olmayan disk frenli shmano vitesleri olan bi bisiklet istiyorum 500 700 arasında bulabilir miyim yol veya yarış bisikleti fazla biskletten anlamam :)

Scudo
bu fiyata aradığın özellikler biraz zor...1000 tl yi gözden çıkarman lazım her şartta..trekler 390 euro dan başlıyor..senin istediğin kompanentlere sahip bi bisiklet için 500 600 euro civarı ödemen lazım..daha ucuzlarıda vardır mutlaka ama kalite iyice düşer ve zevk alıcam derken bisikletten soğursun bence

• Beğen
Tepkiler: zafer bahar
whistle markasını araştır.

mekanik disk fren altus vites takımı ile 630TL +-20 tl
hidrolik disk fren 24 vites 800 kusur

daha ucuzu yok bu sene için

• Beğen
ben 1052d kullanıyorum memnunum fıyatı hakkında bılgım yok su an ama sanırım 800 ıle 900 arası bıseydır

@Burak YAVRU
yol bisikleti veya yarış bisikleti düşünüyorum ayrıca diğer arkadaşlara çok teşekkürler

Carraro 914S D'AMBIEZ 400 € = 772 TL

(link)

ağırlığıda 9.9 kg .
şuan tr'de yeni bir marka seneyede fiyatı artıcak diyorlar.
patlamaya dayanıklı lastikleri var.

• Beğen
bi şey daha sormak istiyorum peki amortisörün hıznı emdiğini düşünüyorum bu doğrumudur

amortisörün hızı emmesini engellemek için kilitli maşalı bisikletler var.
asfaltta maşayı kilitleyip yorulmadan gidiyorsunuz, dağ bayırda da maşayı açıyorsunuz

• Beğen
sanırım ikinci resimdeki artı şeklindeki mavi ve kırmızı renkteki bölümlerden ayar yapılıyor.

birde sanırsam gidondan kilitlenenler var.

şu anda fikrim değişti :) hem şehirde kulana bileceğim hemde arazide kulalana bileceğim bir bisiklet arayorum :D

Daytona 435 al bulabilirsen ben çok memnunum şahsen. Sunduda olması lazım bende ordan aldım.

435 DAYTONA V-FREN 27 vites ila 419 GRUNGE V-FREN 24 vites ila Whistle Miwok 1052 D ila trek 4300 arasındaki farklar nelerdir acaba bununların arasında kaldım

Geri