Buradaki A ölçüsü selenin girdiği tüpü kapsamıyor yani c-c denen cinsten sanırım benim baktığım bisiklettede tüp dahil yani c-t ölçüsü kullanılıyor ve ölçüsü 19.5 inç sanırım 0.5inç o ufak tüpe tekamül ediyor diye düşündüm. Sormak istediğim şu benim 19.5 lik bisiklet 19 inç mi sayılıyor burdaki tabloya göre?
Merhaba arkadaşlar...Boyun 1.68 fakat henüz 14 yaşındayım.... yani boyumun uzama şansı yüksek galiba alacağım bisiklette 16.ve18. kadro ölçüleri var ....tabloya göre 17 kadro almak cok daha ideal olucak.... fakat bisiklet modelimde 17 kadro yok ...sizce 16mı18mi..? bu arada kilom 60 bilmiyorum bir etkisi varmı...cevaplarınızı bekliyorum...iyi forumlar...
Merhaba arkadaşlar bugün çok beğendiğim bir mtb modeli sordum boyum 1,76
bacaklar daha uzun fakat sadece 19'' kadro kalmış yani normaline göre 1'' büyük genelde yol odaklı kullanacağım.Görüşleriniz neler sizce almalımıyım?
Selam arkadaşlar, yorumların hepsini okudum, ama anlamadım birşey
boyum ~170 kilom 44 bna 15.16 cm oluyor galıba bunlar ne oluyor anlamadım yani ne işe yarıyor açıklar mısınız?
Bayanlar için olan modellerde A ölçüsünü almak biraz zor çünkü özellilkle şehir bisikleti modellerinde üst kadro borusu yok ve buradaki ölçüyü nereden alacağımız kafa karışıklığı yaratıyor.
Bir de dikkatimi çeken, bayan bisikletlerindeki oturma pozisyonu genellikle daha dik ve bu da uzun sürüşlerde selenin rahatsız edici olmasına sebep olmaz mı ?
Arkadaşlar merhaba,
1,74 boyundayım ve 16 kadro bisiklet aldım. Bazı arkadaşlar kadro boyunun küçük olduğunu bazı arkadadaşlar da ölçünün tam olduğunu söylüyorlar. Kafam iyice karıştı. Bunu tam belirleyen bir ölçüsü yok mu acaba ?
Teşekkürler,
Benim boyum 1.77 m fakat ben 19" Kron kadro aldım.Bazı arkadaşlar arazide zorlanacağımı, atik olamayağımı söylediler.Şimdi de bu yazıyı görünce yanlış seçim yaptığımın farkına vardım ve sinirimi bozdu açıkçası bu durum.Almam gereken kadro 17,5" miş meğer ..