@Mehmetali07
evet doğru eyvah ,panikledim yalnız şimdi,,
iç bacak doğru o zaman l yani altımdaki kadro tamam ,5 yıl 5 ay boyunca 50.000 km yi çoktan geçtim artık ,evet allahtan pek bi şey olmadı, yani fıtık ya da hiç geçmeyen bel ağrıları olmadı, uzun yolda sorun yaşamadım ,uzun turlar sonrası eve geldiğimde ertesi gün dinç kalktım ama korkum çok ilerde olurmu diye bi endişe var ama herhalde hüsnü kuruntu yaşlılık iyi değil kafada hücre kalmıyor bunama, kuruntu başlıyor ,,

uyum sorunu valla hiç olmadı acaip rahat ettim uzun yollarda ve rampada ayağa kalkıyorum çok dik rampada vücudu çok öne eğemiyorum ama arkayada fazla dik duramıyorum bir açı var onu yakalıyorum, gidon geniş benim her iki taraftan sıkıca kavrayıp bir sağa bir sola kanırtarak yani dans ederek çok dik eğimi geçen hafta valla çok rahat çıktım eğim 21 idi..
@Oğuz kurt
benim boy 1.74 demekki bende kullanabilirim 57 kadroyuda ama 215 km de ne olur beni yorarmı valla denemeden anlayamam.bu bisikletin 53 cm üst boru uzunluğu 215 km de hiç bi şey olmadı bana .ertesi gün çivi gibi sağlamdım .
@Tunakan Önen
evet iki farklı bisiklet kullanma olunca sorun olmuş ,bu kadro 200 km lerde bana asla yük olmadıki,
50.000 km yi çoktan geçtim ben ,200 km lerin sayısını unuttum artık.