Scudo Sports

Bisiklet Alıcam Acil Yardımlarınızı Bekliyorum:(

sen bunları boşver bianchi stardan şaşma çift amortisörlü dış görünümü süper 21 vites

Scudo
PosTenebrasLuX:kütük dediğin bisiklete hiç bindinmi?? sırf görünüşe aldanma,vede forumdaki insanlara suçsuz oldukları halde suç atma,kimsde seninle sertçe konuşmadı,konu açtın iyi ettin ama herşeyin sınırı var.kendin nasıl bilirsen öyle yap sana yardım edende kabahat...

@ugurbmx

Sen ne diyosun birader.Önceki sayfaları oku bi güzel yazdık oraya bisikletleri.Belliki sende yenisin forumda ve daha bisiklet hakkında bu kadar az bilgin varken insanlara bisiklet önermeye kalkma.Ayrıca flood yapma,arka arkaya 2 tane gereksiz mesaj yazmışsın.Madem ekliceğin var mesajına oradaki düzenle butonuna bas ve aynı mesaja yazacağını ekle. :mad:

Bianchi Ultimate 2007 modeli çift amortisörlü. Göbekten yaylanma bakımından problemi en az olan modeli. Yani yolda giderken otobüs koltukları gibi yada beşik gibi yaylanmıyor. İmzamda da resmi mevcut.

Rahatlık ve konfor beklediğimde Ultimate 2007'yi, hız istediğimde Bianchi SLR 200'ü kullanıyorum. Belki size fikir vermiştir.

@ugurbmx

kardeş sen bianchinin nerde yapıldığını biliyonmu senin dediğin o bianchini parçaları toplasan 150 ytl etse yine güzel o yüzden sedona ve diğer bisikletlerden şaşmam ;)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Ben konuya kilit ve konuyu açan arkadaşa süreli ban veya uyarı istiyorum.
1-Türkçe konuşmaşı bile bilmiyor.(ş yerine $ yapmak gibi)
2-Başkalarına(yokuscuya)mütavazi ol demiş kendi ne olduğunu bilmiyor.
3-Buraya forum diyor,insanlardan yardım almalıyım diyor,burdakilerin verdikleri fikirlere saçma sapan(kütük gibi)yorumlar yapıyor.
4-Çok birşey bilmiş gibi konuşuyor,bir yandanda zengin olduğunu söylemeye çalışıyor(yok ben cillop gibi arabayı bıraktım da,bisiklet istiyorumda falan)
Ve de ona bir soru: Madem insanlardan yardım almak istiyorsun,söyledikleri herşeye karşı çıkıyorsun ne diye geldin ki o zaman foruma?O zaman git forumdan burda sana yardım etmeye çalışan "İNSAN"ları dinleme çift amortisörlü(sana göre) çok havalı bisikletlerden al.
Ekimde 15 yaşıma gireceğim fakat,Akıl yaşta değil baştadır ve Huylu huyundan vazgeçmez,Atasözleri aklıma gelmiyor değil.
Ben okuduğum 48 mesajdan bunları çıkardım,lütfen en ufak bir yanlışım varsa bildirin,nitekim Her insan hata yapabilir fakat o hatayı devam ettirmemelidir.
son olarak da YunusEmre'nin aklımda kalan mısralarını hatırlıyorum
Mal sahibi mulk sahibi,
Hani bunun ilk sahibi?
Mal da yalan,mülk de yalan,
Gel birazda sen oyalan.

bence o her tekerinde açift amortisör olan bir kütüe binmeli alttanda ayaklarını surter hız yapar yormaz hem hahahaha....

Çift amortisörlü bisikletlerle fazla hız yapamazsın.Onlar hi-ten kadroludurlar ve çok ağır olurlar.Zaten arka amortisör de çok gereksiz.Boşuna fazla yük taşıycan.Sen en iyisi kron,sedona,trek gibi markaların aluminyum alışımlı kadrolu bisikletlerine bak.Bisiklete binmek millete hava atmak değildir.Bisiklete binip arka amortisörü de sonuna kadar açıp da zıp zıp zıplayarak hava atmak istiyorsan hiç kaliteli markalara bakma gidip ev gereçleri satan bir mağzadan 150 YTL ye bir bisiklet al.Boşuna paranı harcama.

İkincisi ise bianchi ve bisan,ikisi de halk dilinde kaliteli bisiklet markalarıdırlar.Yani kaliteleri halk dilindedir gerçek bi kaliteleri yoktur.Hemde çok fahiş fiyatları var.

Neyse karar sana kalmış.İster git 150 YTL ye bir çift amortisörlü ,istersen de hafif,kaliteli bir bisikleti 500 YTL ye al.Dediğim gibi karar sana kalmış...

@mhmmd123

Bianchinin üst modelleri oldukça güzel ve kaliteli bisikletlerdir. Bence kalite anlayışınıza bir göz atın.

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
dünden beri takip ediyorum konuyu.....
dayanamadım
arkadaşlar daha fazla yorum yapmayalım iyi veya kötü.
bırakalım arkadaş kendini bulsun .
sonra bizleri bulur.............

tek cümle;

Senin KÜTÜK dediğin bisikleti bulamayanlar var havalı genç(sen en iyisi üstü açık ferrari al)

Geri