Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

Merhaba,
1- Erkek, Yaş:23, Boy: 1,68
2-Gezinti-şehir
3-Haftada 1-2
4-Bütçe: 800 Ytl civarı. Biraz daha düşük fiyata temiz 2. el de olabilir.

Bu arada yol bisikleti almak istiyorum. Marka model belirtirseniz sevinirim. Yol bisikletine yakın cadde kullanımına uygun bir bisiklet de olabilir ancak hız yapabilmesini istiyorum :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Scudo
@LesPaul
Bu fiyatlara yol yarış bisikleti zor görünüyor.. Ama 290 EU ya Trek 28" düz çatal melez bisiklet var.Trek 7.0 modeli.. (link)
Selamlar..

öncelikle merhaba, bilgilerim
1-erkek yas: 18 ,boy: 1,81 kilo: 77
2- ulasım gezinti
3-okula giderken yada kısa mesafeli ulasımlarda ve haftasonu uzun bisiklet gezilerinde, istanbul:)
4-her gün diyelim
5-400-600 ytl, 0 almayı düsünüyorum

gercekten saglam onerilere ihtiyacım var, burdada sizin yardımcı olabileceginize gönülden inanıyorum kolay gelsinnn:)

@olcaylogy
Merhaba..
Uzun bisiklet gezileri yazınca 26" bir bisiklet aklıma geliyor.. Ne de olsa dağlık bir ülkede yaşıyoruz..Ayrıca o fiyat kategorısinde seçenek çok:
Yeni Geotech Fun: 200 EU
Sedona Borla/Vitra: 280 USD
Yukarıdaki bisikletler az dişli lastikle şehir kullanımına uygun hale gelir..
Trek 7,0: Kampanya'da, 1 adet kaldı: 290 EU .Bu bisiklet düz çatallı (amortisörü yok) ama 28" (kalın olmayan lastik) ölçülerinde. Şehirde, uzun yollarda ideal, ama sadece çok bozuk yolda zayıf kalabilir.
Tüm ürünler vade farksız 12 taksitli (Finans Karta) (Kampanyadaki Trek'ler ise indirimli fiyat üstüne sadece %3 farkla 7 ay taksitli)
Kolay gelsin..

Selamlar Gürsel Bey,

Eşimle kendime genelde hafta sonları ve akşamları sahilde binmek için bisiklet bakıyorum. ben 78 kg ve 180cm boyundayım eşimde 165cm 54kg civarında. İkisinin toplam rakamı 700ytl civarında neler tavsiye edersiniz.

Şimdiden teşekkürler.

Altan ÖZMEL

• Beğen
Tepkiler: t-genc
@sniper76
Merhaba.
Bütçenizi biraz yükseltirseniz iyi olacak sanırım. Fakat elimizde 199 EU ya Geotech Sherpa var.(Daha fotosu yok malesef) Veya 249 EU ya yine aynı marka (link)var.
Bir de bizde yok ama Kron XC 500 olabilir bu fiyatlara yakın..
Selamlar..

merhabalar gürsel abi,
uzun bir düşünme taşınma faslından sonra yol bisikleti almaya karar verdim.
öncelikle merhaba, bilgilerim
1-erkek yas: 25 ,boy: 1,85 kilo: 70
2- spor ve tur amaçlı
3-genelde istanbul içi asfalt, veya şehirlerarası
4-iş yoğunluguma baglı haftada 2-3 gun
5-1500-2000 ytl arası

trek'in tema kapmanyası sanırım bitti onu kaçırdığıma üzüldüm. işim dolayısıyla 4 aydır Ardahan'ın karlı dağlarındayım. bu hafta geliyorum istanbula geldiğimde araştırıp satın almayı düşünüyorum.

merhabalar,
yanitlar su sekilde:
1.erkek, 31, 1.82, 100kg,
2. isten eve, evdenise gunluk ulasim. yaklasik tek yon 4-4,5 km.
3. fethiye. bu guzergahin sadece 250 metresi stabilize ve yokus, haricinde duz asfalt kaplama yol
4. pazar haric her gun. cok severek pazar gunleri uyumak yerine gocege dogru pedal cevirmek gibi hayeller kuruyorum ama cok tembelimdir
5. max 300. ama cok zorlarsam 350

@Tuonela

Merhaba..Askerdeydin sanırım...

Zaten piyasada yol bisiketi seçeneği az. Trek 1000 veya 1200 olabilir. Uygun kadro boyları var. Corratec'ler de uygun fiyatlı görünüyor.Gelince konuşuruz..
Selamlar

@mrtcnplt

Merhaba.Özele de cevap yazmıştım, buradan da yazayım.
Aslında "melez" bir bisiklet size iyi olacaktı ama 300-350 YTL ye bu zor görünüyor. Bu durumda Sedona Borla veya benzeri bir bisiklete az dişli lastik, yüksek gidon takıp rahatlıkla sizin şartlarınızda kullanabilirsiniz..Biz de uzun yollarda MTB kullanıyoruz.Sık sık asfalt yol dışına çıktığımız için MTB iyi oluyor.
Selamlar.

tekrardan selamlar,

askerde değildim ya, çalıştığım bir işten dolayı oradaydım, yarın öbürgün bi uğrayacagım muhtemelen. görüşmek üzere teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Volkan Çağlar
Selamlar'

Erkek 178 cm boy 84 kgs
Gezi
Sahil Kenari Florya
Haftada 2-3
500 YTL

cinsiyet erkek

hergun surulecek asfaltta

ayrıca freerıde hareketlerine yatkın olsa iyi olur

butce ust sınır 650 yada kusuratı

boy 1.70
kılo 85-90

Biz de bir kaç arkadaş bisiklet almaya karar verdik, şimdiden teşekkürler.

- 1.81 / 74 kg / 27
- Hafta sonları gezileri ve arada bir şehir içi ulaşım
- Kaliteli ikinci el olursa daha iyi olur.
- Fiyat max. 250 ytl

@gürsel

Merhaba;

Foruma dun aksam uye oldum. Sabah saat 02:30'a kadar da okuyup durdum. Herkesin ellerine saglik cok guzel olmus. Faydali bir suru bilgi var.

Ankara'dan yaziyorum. 3 arkadasim ve esimle birlikte hafta sonlari ve aksamlari bisiklete binmek icin bisiklet almaya karar verdik. Esim bisiklete cok iyi biner ama ben acemiyim. Yani bisiklet konusunda yeniyim :) Herkesin boyu ve kilosu farkli oldugu icin ben kendi adima sormak istiyorum:

1- Bayan-1,68-72kg
2- Hafta sonu-aksam gezi bisikleti
3- Asfalt, gol kenari gezileri v.b. gibi
4- Hafta sonlari ve is cikisi aksamlari (sadece yaz aylarinda)
5- Hic kullanilmamis almak istiyorum. 500 YTL'ye kadar olabilir.

Delta bisiklet (Corratec FUN) ve Bianchi (Orion) modellerine baktik. Hepsi ayri guzel ama teknik olarak bana ne uyar? Bir de forumlarda Bianchi hakkinda olumsuz goruslere rastladim. Bana yardimci olur musunuz? Ne tur bisikletlere bakmaliyim? 5 kisi ayni anda dolasmak istedigimiz icin tekerlek boylari ve bisikletin turleri ayni olsun diyoruz? Ne dersiniz? Dogru mu dusunuyoruz? Yanitinizi sabirsizlikla bekliyorum. Saygilarimla...

Erkek, 16, 1.76, 78 (17, 1.80, 80 olarak da düşünülebilir.)
Spor, Gezinti, Eylence
Şehir, Dağ-Tepe, Orman
Her gün
500ytl (Daha ucuz modelleri de düşünebilirim.)

Genel olarak Florya ve Yeşilköy sahilinde kullanılacak. Tamamen Spor ve Eylence amaçlı bir bisiklet arıyorum. Tercihim Full Süspansiyonlu bir kadro olmasından yana. Haftada 3-4 gün Floryadan Yeşilköye hız yaparak sürebileceğim, bana yolu hissettirmeyecek, rahat bir bisiklet olmalı.
Kron Kujo modelini düşünüyorum, siz ne tavsiye edersiniz...

(link)
(link)

bunlar şimdiye kadar gözüme çarpanlar...
bana bu 2 modeli de kıyaslayabilirseniz sevinirim...
salcano alıp parçaları değiştirebilirim... kadrosu nasıldır...

@mookie

Sahil kenarı olunca bu durumda 28" bisikletler var bu fiyatlara.. Sedona, Kron ve yakında çıkan Geotech Street iyi bir seçim olabilir. Geotech Street gerçekten hafif (düz çatallı) bir şehir bisikleti. Çamurluk ve bagajla geliyor. Fakat lastikleri yol bisikleti lastiği. Daha kalın (700 X 35 mesela) bir lastikle değişirse çok daha kullanışlı olur.
Fiyatı 250 EU.. Sitemizde yakında fotosu olacak.

@mecaoz1

Freeride hareketlerine yatkın Scott'un "urban" (şehir MTB !) modellerinden Voltage YZ3 olabilir. Scott'ın DVD sinde herkes şehirde bunlarla hareket yapıyor..Acaip kalın bir alt çatal borusu var..(Bileğim kadar)Nakite 650 YTL oluyor(link)

Geri