Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

@talisman83
Merhaba.
Bianchi Hunter ön-arka amortisörlü ağır bir bisiklet.. Tavsiye edebileceğim bir model değil.. Sizin bütçe 600-650 YTL olsaydı tavsiye edebileceğim çok bisiklet vardı ama bu sizin bütçelere hiç olmazsa ön amortisörlü (arka amortisörSÜZ) bir Bianchi alın derim..(Ayrıca boyunuz da uzun ve standart Bianchi'ler aksi gibi size küçük gelecektir.. (Kadro boyu))

Bütçeyi arttırmaya bakın bence .. (Yukarıdaki önerilere göz atın)

Scudo
@gürsel
merhaba ben tur bisikletine karar verdim 28'' ümit için diğer markalar bölümünde konu açtım pek tavsiye etmediler.Siz bisiklet satıyorsunuz değil mi? PEki siz tavsiye eder misiniz? bugun 28'' ince tekerli tur bisikleti gördüm üstünde LİBERTAS yazıyor ama asılı kitapçık ümit markanın 480 ytl.ne dersiniz bu bisiklete ve ümit markasına uzun yol için ve sağlamlık için?yorumunuzu merakla bekeleyeceğim teşekkür ederim

@erencaner
Merhaba..
Biz 15 yıldır bisiklet satıyoruz:) Ümit firması ekonomik bisikletler üretiyor.Yurt dışına ihrac ediyor. Sizin bütçeniz buna izin veriyorsa tavsiye edebilirim. Belki ileride ufak değişimler yapılır. Kadrosunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama binmediğim için sürüş karakteristikleri hakkında yorum yapamayacağım. Ama bir sorun olduğunu da düşünmüyorum..
Sonuç olarak 28" istiyorsanız fiyatına göre iyi bir bisiklet sayılır.. Ama 340 EU ya Trek 28" bisiklet olduğunu da unutmayın. Bunu 3 veya 4 taksitli verebiliyoruz.. Ya da nakit ödemeye indirim:)
Selamlar..

çok güzel söylemişsin gürsel abi de,ben üni öğrencisiyim kredi kartım işte üniversiteli yani 200ytl limiti var,senetli bir taksit yaptırmam lazım eskişehirde tur bisikletinde sadece ümit markada bir de bugün gördüm libertas yazıyo ama ümitin kitapçığı asılı olan bu 2 bisikleti gördüm.burda ne kron var ne trek var ne drag var.her yerde 89ytl'ye demir yıgını 18vitesliler var.ne yapacağım bilemiyorum ya.çalışan kefil de var ama satıcı yok,sizde yok demi böyle bir olanak?olsa vallahi de billahi de süper olur

@erencaner

Valla o zaman biraz para biriktir, yarısı kart, yarısı nakit bir şeyler ayarlarız. Senet olayı kalktı, muhasebe açısından mümkün değil malesef:(

düşünücem teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sare
Merhabalar

-Bayan, 1,69 cm, 55 kg, yaş 30
şehir içi
1-2 gün
300-400 ytl civarı

-Bay, 1,86 cm, 76 kg, yaş 37
şehir içi
4-5 gün
500-600 ytl civarı

şimdiden teşekkürler, kolay gelsin

• Beğen
@maviergün
Merhaba..
Bayan için
Sedona (Borla/Vitra), Kron XC 500, Geotech Fun olabilir. İlk ikisi için sanırım 18" iyi olur..(Şehirde binileceği için)Fun zaten tek boy (17") şimdilik.

Bay içinse yukarıdakilere ek olarak Trek 3900 (390 EU), Scott Reflex 50 (390.- EU) olabilir.
Önerilen bisikletlerin dişli lastikleri yerine şehir sürüşüne uygun mesela IRC Avantage Pro lastik takılabilir. (7 Eu /ad) Bazı modellerde lastik fark parası alınmaz..
Selemlar..
Gürsel

2 tane bisiklet arıyorum:

birincisi:
1. Erkek , Yaş 25, Boy 1.80, kilo 74
2. Gezinti ve Spor amaçlı
3. %70 stabilize yol, %30 asfalt
4. Haftada 2-3
5. Max 400 YTL
6. Sıfır bisiklet istiyorum

ikincisi:
1. Kadın, Yaş 25, Boy 1.76, Kilo 72
Diğer özellikler aynı.

Yardım için teşekkürler.

• Beğen
@turambar

Merhaba
400 YTL içinde ikinize de önerebileceğim Geotech Fun var.. Bunların boyu 17,5".
Yani ikinize de olur.
Bir ihtimal erkek bisikletine daha uzun bir sele borusu takabiliriz..
http://img262.imageshack.us/img262/4261/1511589res3ru5.jpg

Bu bisiklet peşin ve nakit ödemeyle 375 YTL ye iniyor.. Ya da 400YTL olarak 6 ay taksit yaparız..
Selamlar.

Peki bu bisikleti Drag Grizzly, Sedona Vitra veya Borla ile karşılaştırırsak hangisi(leri) daha ağır basar. Bir de 2 tane alacağımız için bari farklı marka olsunlar hem bizim için de çeşitlilik olur diyoruz. Bu 4 modelden en uygun 2'si hangileridir acaba?

Ayrıca Yeşil Bisiklet'in Ankara'da yeri var mı acaba? Yada bu bisikletleri Ankara'da nerede bulabiliriz.

@turambar

Yeşil Bisiklet sadece İstanbul'da var..Ankara'da Delta Bisiklet'ten Drag, Geotech, Erdoğanlar Bisiklet'ten de Sedona bulabilirsiniz..(Burada bölümleri var)Yazdığınız bisikletler de gayet iyidir..Hangisine gönlünüz ısınırsa onu alın derim..
Selamlar..

300 - 400 avro arası hangi bisikleti tercih etmeliyim
Dağ bisikleti

@gurubey
Merhaba. Özelden mesaj attım..
Selamlar..

merhaba gursel abı.2 bısıklet arasında kaldım umarım yardım edersın.sedona sd 771 ve amoeba hussar.771 sade ve cok sık hussarda mukemmler uyumlu parcalar var cok hos gorunuyo ama bıraz ağır sanrım 771 e gore.boyum 1,90 cıvarı 18 kodro boyu cok kısa gelır dedıler o yuzden hussar dusunmeye basladım boyumu ve dığer ekıpman ları goz onune alırsak hangısını tercıh etmelıyım.?

@plamen
Evet onlar küçük gelebilir..
Ayrıca mesaj attım..
Selamlar

Corratec X-Vert S02'nin fiyatına göre rakibi hangi marka/model olabilir ve S02 yerine önerir misiniz?

merhaba gursel bey ben adanadan latif.size şuanda ulasma ımkanım varmı..veya istersenız benim msn adresimi verim ordan gorusmemız mumkunmu.size sıd world cup amortısor hakkında bilgi sormak ve size bakımını yaptırmak ıztıyorum..

@Selim Çam
Trek 6500 Disk veya Scott Scale 60 olabilir. Ama Scott'ta disk yok..(Fakat göbekler diske uygun)
Hepsi de iyi bisiklettir.
Selamlar..

@latif kavak
Ah be Latif arkadaşım.. Altta özel mesajlar için "gursel@yesilbisiklet.com adresine mesaj atın" yazıyor..
Buraya sık bakamıyorum..

Geri