Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

1-erkek / 170 cm - 67 kg
2- gezi ve şehiriçi ulaşım
3-asfalt ve stabilize yollar hafif engebeli araziler
4-haftada 1
5-400 ytl

selamlar. üniversiteyi kazanıp şehirdışına gidince eski sarda mtb bisikletimin babam tarafından satılmasından bikaç yıl sonra yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, ayrıca adana da olmam sebebiyle çoğu önerilen markalarıı bulmam sorun olacakttır, bianchiler eskisi kadar iyi değil deniyor sarda da bulunmuyor :) ,

herkese iyi bayramlar

Scudo
Merhaba;

1- Erkek / 173 cm - 80 kg
2- Ulaşım ve Gezi
3- İstanbul Yollarında :)
4- Sadece Pazar günleri ve hafta içi akşam ort: 1 saat
5- 300 - 500 ytl arası

Önceden Bianchi Ares kullanıyordum. Şimdiden Teşekkürler...

@MersiLee

Tekrar merhaba, forumdaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda NG 450 almaya karar verdim ve aldım. Tekrar teşekkürler...

sizlerdeki bisikletler oldukça iyi bende bianchi leo... bir bisikletim var ve 1 ay önce kaza yaptım ve jantını taşıt ezdi iskeleti sağlam çift katmanlı jant nasıl uygun olur mu önceki jantlar alüminyumdu ve bisiklet oldukça seriydi (yani kaçıyordu) hızlı çıkışları seviyorum hız yaparken atalet göstermesini istemiyorum ne tavsiye edersiniz

@Selim Çam

Sanıyorum bisiklet konusunda karar verilmiş..
Güle güle kullanın..

boy:185
kilo:80
amaç:treking,şehir içi ve dışı 100km lik gezintiler,orman gezintileri,şehir içi caddeler,yarışlar
bütçe:1200 900 ytl arası
disk fren olsun istiyorum kaliteli olsun diyorum...

bisiklet almak istiyorum hangi markayı ve modeli tavsiye edersiniz...yardımcı olursanız sevinirim ...

1-Cinsiyet:Erkek, yaş:21, boy:180 cm, kg:80 kg
2-Bisiklete ne amaçla bineceksiniz? Triatlon yarışı, yol
3-Nerde bineceksiniz? Yarışlarda, yollarda
4-Ne sıklıkta bineceksiniz? Her gün
5-Sıfır düşünüyorum.

herkese merhaba...

erkek-178cm-60 kg

3-4 günde bir bineceğim

dağ,taş,yol kısacası heryerde bineceğim

sıfır istiyorum

bütçe max : 350-400 ytl civarı

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Cannondale Triathlon Sprint CAAD9 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

@Selim Çam

@mavi-özgürlük
Selam ..
Önce Trekking /28" bisiklet önerecektim ama yarışlar işin içine girince 26" MTB önermek durumundayım. Sayılanlar çok geniş bir alanı kapsıyor. Daha seçici olmak gerekirse "yarışları" elersek 28" amortisörlü bir bisiklet aklıma geliyor.

Bu fiyat grubunda çok bisiklet var.. Hemen hemen her markada iyi bir bisiklet bulabilirsiniz. Disk fren konusuna gelince: Bence bundan vazgeçip o fiyat grubunda iyi donanımlı bir bisiklet almaya bakmalı.. Yani mekanik disk frene verilecek parayla daha iyi donanımlı V-frenli bir bisikleti tercih edin derim..
Bana özel mesaj ya da telefonla konuşursak daha fazla yardımcı olurum..
Selamlar
Gürsel
www.yesilbisiklet.com
0532-672 6880

@Selim Çam

Valla ne diyeyıim..Bravo derim.. (Tabii triatlon yarışlarına girecekseniz) "Ekonomik" ama kaliteli bir bisiklet..
Dikkat kampanyası bu hafta bitiyor..1941 EU yerine 1387.- EU!!

selamlar
boy:173 cm
arkadaşımla (boyu:186:)) şehirlerarası turlar yapmak için, 450 ytl civarında Bisan ın Commagen modeli üstünde takıldık. Bu fiyata yakın ne önerirsiniz.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sare
@capri

Bu fiyata yakın tur için ideal T(link)var (340 EU) 2007 model 28" tekerli hızlı bir bisiklet..Bizde taksitle de satılıyor..

1-erkek-15-180-75
2-spor ve gezinti
3-şehir
4-yaz mevsiminde yaklaşık hergün,kış gelince kullanmıyorum
5-600-700ytl 0 istiyorum
biraz kolay hoplanıp zıplanabilen bir bisiklet istiyorum

• Beğen
Tepkiler: sare
İşe -bisiklet için- önce şu soruların -kendiniz için- cevabını bularak başlayın:
1-Erkek -22yaş 1.79 boy 62kg
2- marmaris-muğla arası ve antalya kemer arası,genelde asfaltta bineceğim kendi çapımda uzun yol,hızlı olmalı biraz
3-Şehirde-asfaltta-uzun yolda
4-haftada bir 2-3 kere,kışın çok nadir belki hiç.yazın çok fazla
5-500ytl civarı
yol bisikleti istiyorum ama sizin düşünceleriniz nelerdir? ayrıca ümit markada(alüminyum kadro) 480 ytl'ye ve hasbike markada 280ytl'ye yol bisikletleri buldum zaten eskişehirde sadece bunları buldum başka hiç bir yerde yok yol bisikleti heryerde dağ bisikleti.ince tekerliler daha hızlı gidebildigi için dağ bisikleti istemiyor gibiyim.

@dodo

Merhaba. Bu durumda size 28" bisiklet önereceğim. Ama burada karışık bir durum sözkonusu. Hem şehirde binilecek hem de hoplanıp zıplanacak bir bisiklet belki 26" Scott Voltage serisi olmalı diye de düşünüyorum. 28" bisiklet şehirde veya uzun yolda uygundur ama hoplamay zıplamaya gelmez.
(link). Bu bisiklete bakabilirsiniz.
Lastikleri belki daha düz bir tip takılabilir. O zaman şehirde de rahat binilir..

@erencaner

Selam.
Size de 28" bisiklet gerekiyor. Ama bu fiyatlara ancak yerli montaj bir bisiklet mümkün. Ümit'in 28" bisikleti olabilir. Diğer markayı tanımıyorum.

Selamlar : cinsiyet = erkek
Yaş = 23
boy/kilo = 1.87/83

amaç = ulaşım
kullanılacak yer= istanbul (pendik-tuzla arası)
kullanma sıklığı = her gün
fiyat aralığı = 200-400 milyon

şimdiden teşekkür ederim=)

aslında benim aklımda bianchi hunter var sizce kullanışlı olurmu benim için bide dayanıklımıdır o bisiklet tavsiye edermisiniz acaba.

sayılar.

Geri