Serkan-tetova
Üye
- Tepki
- 36
- İsim
- Serkan s
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Riskli degil, kullanilabilir. Benim agirligim fazla ve yollarimiz bozuk oldugu icin bana pek dayanmadi. Continental ultra sport aldim su an memnunum@iodokumaci Rx 9200 sıfır olarak 2900 TL olarak buldum. Lastik konusu eskiyene kadar kullanırım diyordum ama riskli mi diyorsunuz.
@Anonim Bisikletçilerde pek kalmamış sanırım bir de Cavalier serisinin görünüşü hiç hoşuma gitmedi bir türlüŞu anda Mosso Legarda şehir tur bisikleti kullanıyorum.
Aero.@eshquiaa Sorum anlaşılmamış, Kadro yapıları sınıflandır ma yapılırken. Tırmanış için endurance, Hız için Aeuro isimlendir me verilir.
Bisan RX9200 baktığınız da Hangi kategori sınıfına girer.
Boy ve iç bacak boyu ile ilgili bisana mail atarsanız size dönüş yapıyorlar ☺️Arkadaşlar merhaba, rx9500 almayı düşünüyorum fakat en büyük boy 54. Neden daha büyük yok bilgisi olan var mı?
Aman hocam ne aerosuAero.
Ölçün hocam en temiziBisan rx 9200 olanlara, bir sorum olacak. Kadro sticker da 51 cm yazıyor, Bisikleti ters çevirip Şasi bölümüne bakınca, 053 yazıyor Acaba üretim bantındaki ürün sıra no mu? yoksa kadronun boyu 53 cm de, 51 etiketini yapıştırılıp kandırılıyor'muyum. Yada çokmu paronaya mı yapıyorum. 😁
ilgimi cekti bakiyorum az sonraBisan rx 9200 olanlara, bir sorum olacak. Kadro sticker da 51 cm yazıyor, Bisikleti ters çevirip Şasi bölümüne bakınca, 053 yazıyor Acaba üretim bantındaki ürün sıra no mu? yoksa kadronun boyu 53 cm de, 51 etiketini yapıştırılıp kandırılıyor'muyum. Yada çokmu paronaya mı yapıyorum. 😁
Hayırlı uğurlu olsun aynı canavar bende de var gayet memnunum. Tekerinize taş değmesinRX 9300 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Sonunda dropbarlara yatıcam😁🚴🏼😎241942 dosyayı görüntüle
Abiiii hayırlııı olsunnn . Kaça aldın . Bende niyet aldım bakalım.RX 9300 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Sonunda dropbarlara yatıcam😁🚴🏼😎241942 dosyayı görüntüle
Hafifliğe bak be .RX 9300 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Sonunda dropbarlara yatıcam😁🚴🏼😎241942 dosyayı görüntüle