Scudo Sports

Bisan RX Serisi görüşleriniz

@eshquiaa Sorum anlaşılmamış, Kadro yapıları sınıflandır ma yapılırken. Tırmanış için endurance, Hız için Aeuro isimlendir me verilir.
Bisan RX9200 baktığınız da Hangi kategori sınıfına girer.

Scudo
@Serkan-tetova o kadar sınırlı değil hocam kadro tipleri. Tırmanış, endurance(uzun yol), yarış ve aero olarak biraz daha genişleteyim kadro tiplerini. Eminim daha fazlası da mevcuttur.
Rx9200 benim gördüğüm kadarıyla yarış geometrisinde.

• Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
@iodokumaci Rx 9200 sıfır olarak 2900 TL olarak buldum. Lastik konusu eskiyene kadar kullanırım diyordum ama riskli mi diyorsunuz.
@Anonim Bisikletçilerde pek kalmamış sanırım bir de Cavalier serisinin görünüşü hiç hoşuma gitmedi bir türlü:) Şu anda Mosso Legarda şehir tur bisikleti kullanıyorum.
Riskli degil, kullanilabilir. Benim agirligim fazla ve yollarimiz bozuk oldugu icin bana pek dayanmadi. Continental ultra sport aldim su an memnunum

@Yldrm07 Bende FLASH V66 37X622 (1mm ZIRHLI-REFLEKTÖRLÜ) şu model lastik kullanıyorum Legarda'da benim de 1500 kilometre oldu çok şükür gayet iyi:D Sizin Carraro 022'ydi dimi?
@iodokumaci Direkt 9300 almak daha mantıklı geliyor o zaman. Lastik değiştirmek daha iyi performans sunacaksa CST lastiklere sahip 9300 modelini almak aynı hesap olacak muhtemelen hemde Carbon maşa.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yldrm07
  • Beğen
Tepkiler: safex
  • Beğen
@Mustaac teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Arkadaşlar merhaba, rx9500 almayı düşünüyorum fakat en büyük boy 54. Neden daha büyük yok bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, rx9500 almayı düşünüyorum fakat en büyük boy 54. Neden daha büyük yok bilgisi olan var mı?
Boy ve iç bacak boyu ile ilgili bisana mail atarsanız size dönüş yapıyorlar ☺️

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali boyunuz, iç bacak, kol uzunluğunuz vs. nedir bilmiyorum ama 185 boy 83cm iç bacak boyum var ve rx9300 54 kadro kullanıcısıyım. rx9500'de de durum aynı olabilir, gidip deneme şansınız varsa deneyin derim.

Aman hocam ne aerosu :) Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem fakat bu seviyelerde bisikletlerin bakabileceğiniz 3 noktası var:
1. Ağırlık
2. Grupset
3. Dişli oranları
Ağırlıkta 10 kilonun altındaysa çok iyidir çünkü kullanılan grupsetin ağırlığı bile çok yüksektir üst seviyelerle karşılaştırıldığında. Bisikletten anlayan insanlarla konıştuğunuzda size söyleyecekleri en önemli 2 bileşen ise grupset falan olmayacaktır. Önce iyi bir kadro sonra iyi bir jant al grupseti gerekirse sonradan yükseltirsin olacaktır. Toparlayacak olursam giriş seviyesi bu bisikletlere aero diyemeyiz çünkü ne kadar verim sağlandığını üretici bile bilmiyor, birkaç profili elips yapıp aero diye çıkıyorlar ortaya(testleri yapılmıyor). Tırmanış zaten diyemeyiz çünkü giriş seviyesinde 9kg'nin altı imkansız(tırmanış bisikletleri olabildiğince hafif olmalıdır). Tek mümkün olan endurance o da kadro geometrilerini endurance gibi yapmıyorlar ne yazık ki. Bisiklet türleri ile ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki yazıya bakabilirsiniz.

(link)

Bisan rx 9200 olanlara, bir sorum olacak. Kadro sticker da 51 cm yazıyor, Bisikleti ters çevirip Şasi bölümüne bakınca, 053 yazıyor Acaba üretim bantındaki ürün sıra no mu? yoksa kadronun boyu 53 cm de, 51 etiketini yapıştırılıp kandırılıyor'muyum. Yada çokmu paronaya mı yapıyorum. 😁

Bisan rx 9200 olanlara, bir sorum olacak. Kadro sticker da 51 cm yazıyor, Bisikleti ters çevirip Şasi bölümüne bakınca, 053 yazıyor Acaba üretim bantındaki ürün sıra no mu? yoksa kadronun boyu 53 cm de, 51 etiketini yapıştırılıp kandırılıyor'muyum. Yada çokmu paronaya mı yapıyorum. 😁
Ölçün hocam en temizi

ilgimi cekti bakiyorum az sonra
Baktim 933 yaziyor. 51 cm benim bisikletim de

• Beğen
@iodokumaci sağol Kardeşim cevap verdiğin için. Demek üretim bandındaki numarası.

• Beğen
Tepkiler: iodokumaci
Bisikletle ilgili izlenimlerime devam edeyim. Maşa sokulup yaglandı ve maşadan gelen çıt çıt sesleri yarı yarıya azaldı. Umarım bir gün tamamını kesebilirim. Mitas tekerler beni şaşırtıyor oldukça dayanıklı ve az patlıyor. On akort iyi arka teker hafif bozuldu. Jantlara ve jant tellerine dokununca kalite hissiyatım hala oluşmuyor. Vitesleri 2 defa ayarlattim ama hala sessiz ve kusursuz bir vites ayarı yakalayamadım. Bu arada zincir temizleme ve yağlama diğer bakımları aksatmadan yapıyorum.

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: MertSeker ve safex
Geri