Scudo Sports

Bİsan forma

genelde olması gerekenlerle türkiye'de olanlar hangi konuda uyuşuyo ki bisiklette uyuşsun.

benim herşeyini sürekli kaybeden şapşal bi arkadaşım var. bigün atladık arabasına alsancağa iniyoruz içmeye... yolda polis çevirdi. ehliyet ruhsat soruyo. araba taksiden yeni çıktığı için plakasız gidiyoduk. ruhsat yerine arabanın el değiştirdiğine dair bikaç evrak gösterdi arkadaş. ehliyetini de kaybetmiş. yalnız ne hikmetse kaybetmeden önce bikaç fotokopisini çekmiş. polise fotokopisini gösterdi.
tamam dedi polis geç... tamamla ama evrakları...

bi bagajda cesedimiz eksikti yani... geçtik gittik, içtik, döndük geldik... bazen türkiye'deki antikalıklar, göz yummalar insanın işine de yarıyo böyle...

Scudo
merhaba sevan abi persembe gunu musaıt biir zamanında gorusebılırmıyız ? saat 1 den sonra olabılırse ıyı olur 1 den once okulum var..

öğleden sonra iki öğrencim var özel ders veriyorum. cuma veya cumartesi görüşelim. hafta sonu okulun yok sanırım

tamamdır cumartesı ıstedıgın saatte goruselım.saat 5 ten erken olursa ıyı olur kosu antrenmanım var..

Bende var Bisan forma,ancak sadece üst (medium)istiyorsan görüşelim.

yarın yağmur yağmazsa 11:00 de iskeleye gel vereyim formayı onur. haber ver ona göre gelcem. ben satmıycam, vercem. kullanmıyom zaten. sen de istiyon madem...

servan abı ıstıyorum fakat bır turlu gorusemedık aradım bır kac kere cevap vermedı telefonun.formayı ucretsız verecegın ıcın tesekkur ederım.senı arayacagım.

Slm fatıh Onur ben bılmem tanıdın mı egemen ertolga nın bısıkletını alan mavı beyaz bısan eskı bısan yol takımı yarıscısı ;) turgay abılerın donemındeen.her neyse m beden sanırım bana uyar bır gun bulusup konusalım yada msn ın vaarsa ver konusalımm.

Geri