@Halilibrahim teşekkürler, haddinden fazla dikkatliyim pedal çevirmeye başlayınca farkettim kaza gözümü korkutmuş

- - - - - - - - - - - - - -
Baştan özet

birkaç parça alıp bisikletçiye montajını yaptırıyorum. Sonraki ilk sürüşümde arka aktarıcı kırılıyor, bir sonrakinde zincir kopup kadro kulağı yamuluyor. Eski rublem 14-28 iken yenisi 12-32 oranlarında.bisikletçi rubleyi değiştirirken zincire bakla eklenmesi gerektiğini bana söylemediği için 40-50 gün ve 140 lira kaybettiğimi düşünüyorum, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Konuyu kafama takılan bir meseleden dolayı hortlatıyorum: bu konuda yazdığım bütün parçaların montajını bisikletçiye yaptırdım. Montajdan sonraki ilk uzun soluklu tırmanışımda arka aktarıcı kırıldı.bütün birikimimi bu konuda yazdığım parçalara ayırdığım için bisiklet 20 gün kadar yattı. Yeni aktarıcı alıp bisikletçiye taktırdım. Sonraki tırmanışımda ise arka aktarıcıdan tak tak sesler geldi. Tam ne oluyor lan deyip duracaktım ki zincir kırılıverdi ve kadro kulağı yamuldu... Bisiklet 2 hafta civarı yine yattı. yeni bir zincir aldım ama artık bisikletçiye verecek kuruşum kalmamıştı cebimde.
Zincir sökme aleti olan bir alyan anahtarı arayışına girmiştim,
@srknsnyz çok sağolsun bana güzelinden bir tane hediye etti. (Burada benim de yenice aklıma gelen bir ayrıntı vereceğim; eski ruble 14-28 yenisi 12-32)Yeni zinciri eskisiyle aynı bakla sayısında ayarladım ve hasret kaldığım bisikletle dağın yolunu tuttum. Vitesi 1-3 yaptığım zaman hafif hafif sesler geliyor, vitesi küçülttükçe ses artıyordu. Vitesi büyütüp geri döndüm. Artık bisiklete korka korka biner olmuştum. Sorun kadro kulağından ya da vites ayarından kaynaklanıyor sandım fakat sanırım sorun bisikletçinin dişli sayısı artınca bakla sayısının da artması gerektiğini atlamasıymış...
Bu olayları anlatma sebebimse bisikletçiye yanlış bir ithamda bulunmamak isteyişim. Sizlerin bu konuyla ilgili düşüncelerini duymak isterim. Eğer bisikletçinin hatasıysa bana 140 liraya ve 40-50 güne mal oldu...