Scudo Sports

Bir yıl önce başladım, şimdi bir kazayla bitiyor...

Çok geçmiş olsun umarım en kısa süre içerisinde sağlığınıza ve bisikletinize kavuşursunuz...

Scudo
Çok geçmiş Olsun.Gerçekten halinizden hastanede 1 ay kalmıs bırı olarak anlıyabiliyorum çok zor allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun.. allah beterinden saklasın

Geçmiş olsunlar teselli ediyor mudur bilinmez; ama yapacak tek şey bir an önce iyileşmeniz için dua etmek olacak. Allah acil şifa versin. Bu tip kazalar herkese ders olsun...

Çok geçmiş olsun üzüldüm cidden kazayı en iyi ihtimalle :) atlattıgınıza inanıyorum. Moralinizi lütfen bozmayın olucagına varır herşey inşallah kısa zamanda igleşirsiniz çok doğru söylüyorsunuz araç trafigine cıktıgımızda dikkatli olmamız gerekiyor cünki nereden ne zaman arac cıkıcagı belli olmuyor

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşirsin ve tekrar bisikletine geri dönersin :) Neyseki daha kötüsü olmamış.

Ne diyeceğimi bilemiyorum ..

Gerçekten ilk yattığım gün gelen arkadasım sorduğunda ne yapacaksın diye, satarım dedim. Herşeyi satıp artık hayatımda bir başka vakte kadar belki dönerim diye düşünüyordum. Ama sonra bu yazıyı yazdıktan bir gün sonra taburcu oldum, koltuk değneklerimle ve her an yanımda olan kardeşimle evimin yolunu tuttum. İhtiyacımı görebiliyordum ama abdest alamıyordum. Pıhtı atmasın diye giymem gereken varis çoraplarını tek basıma giyemiyordum, uzun sure oturamıyordum ve bir suru daha engel ..

Önümde iki tane büt sınavım vardı ve veremezsem okulum uzayacaktı, benim ise nerdeyse 3-4 günüm hastanede çalışmadan geçti. Başladım, yoruldum, tekrar devam ettim ve bir gün açtım konuyu ve sizin o değerli yazılarınızı tek tek noktası harfine okudum. Aranızdan ayrılmış gibi hissettiğim için uzun süre bakmamıştım halbuki siteye.

Ama artık sınavımlarima birkaç gün kala günden günden düşündüklerim iyice içimde yer etmeye başladı. "Sonuçta basımıza gelen tüm iyi seyler Allah'tan, tüm musibetler ise kendi yaptığımız yanlışlardan dolayı olur. Bu musibet; bana bir uyarı ve bundan sonrası için bu uyarıyı en iyi şekilde dikkate alıp hayatımdaki yanlışlardan kurtulmak adına bir fırsat. "

İnşâAllah önümdeki sınavlarımı verip uzun ve bereketli geçeceğini düşündüğüm dinlenme günlerime başlayacağım. Vakti geldiğinde ayağa kalkacağım ve yürüyeceğim. Bu esnada gözümün nuru bisikletimin bakımını yaptıracağım. Pedal çevirebilecek hale geldiğim ilk gün de bisikletimle sizlere katılacağım Allah nasip ederse ..

Dua'larinizi eksik etmeyin Bisikletforum ailesi :)

Geçmiş olsun Allah c.c.acil şifalar versin.

Ne diyor yüce Rabbimiz

İnşirah suresi Meali
''Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.''

En güzel reçete bu , Allah şifa versin :)

Bitti diye düşünmeyin ara vermişsiniz istemeden de olsa. Allah acil şifa versin. Şükür ki daha kötüsü olmamış.
Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun, her şey bir tarafa ağzınızın tadı bozulmuş bir kere, benzer kaza ihtimallerinin kenarından hepimiz geçiyoruz bazen şanslı bazense sizin gibi şanssız oluyoruz. En sıkıcı süreç başlamış şimdi sizin için yani "hareketsiz kalma süreci" anladığım kadarıyla tıp okuyorsunuz tavsiyede bulunmak ne haddimize. Yine de hepimiz üzülüyoruz bunları okuyunca, insan kendini düşünüyor ister istemez

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Geç gördüm ama size geçmiş olsun deyip dua etmeden bakıp geçmeye gönlüm el vermedi. Rabbim yardımcınız olsun. İsyan etmeyerek yine de hatayı kendinde görerek Allah'a yönelmek ne güzel bir haslet... Allah razı olsun

Geri