Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
Beylikdüzü - Tekirdağ - Silivri yapmıştım yaklaşık bir ay önce. Sis nedeniyle turu tamamlayamayıp yarıda kesmiştik, güvenliğimiz tehlikeye düşüyor diye.
Sabah çiğde ıslanan zeminde düştüm yola çıkarken, o nedenle yerler kuruyana kadar oldukça yavaş ilerlemek zorunda kaldık. Bu durumda bile 165km tamamlayabilmiştik ki hedef 200dü.

Bu da turdan kalma bir fotoğraf;
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs148.ash2/40745_450062573771_770838771_5437429_3401183_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Hatırladığım kadarıyla 3 sene önceydi çift süspansiyonlu bisikletimle 170 km yol yapmıştım bisiklet grubuyla ve ilk turumdu :)
Lüleburgaz - Kırklareli -Kofçaz - Kırklareli - Lüleburgaz

Konu ilerledikçe limitlerin arttığını görüyorum... Birbirimize ilham veriyoruz anlaşılan

Ben ve eşim geçen hafta dağ bisikletleri ama yol lastikleri takılı iken 65 km yol yaptık ertesi gün eşim yorgunluktan biraz zor kalktı yataktan ve hastalandı eşim 47 ben 56 yaşımızdayız bizim için iyi değilmi?
saygılar
ali baba

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
Erzurum\Aşkale/Kandilli arası 132 km yapmıştım minumum rakım 1853m maksimum rakım 2100m civarıydı.Yüksek irtifada uzun mesafe sonrası kaslarımın kendine gelmesi yaklaşık 1 hafta sürmüştü.Bu arada Erzurumda evimin gps ile ölçülmüş rakımı 2004 metreydi.

izmir-aydın arası eski yoldan (yokuşlarını bilen bilir) 150 kilometre yapmıştım bu yaz ama kış gelmesiyle bisiklete bir ara vermiştim.Ancak bugün foruma girince işler değişti.Bu gazla muhtemelen finallerin bitmesiyle birlikte bisiklete kaldığım yerden devam edeceğim. :)

50 ya da 60 km yol yaptım :) sonrasını hatırlamak bile istemiyorum

istanbul - edirne turumda 152km ayak basmadım yere ama daha fazlasını istnbul çevresinde yaptığım turlardan hatırlıyabiliyorum 164km civarı olacak...

@engin güner

Nereyle nere arası ve neden hatırlamak istemiyorsun ?

Biskletimi ikinci sürüşümde,Bursa merkez-mudanya arası gittim.Normalde 80 km civarı ancak mudanya içi yapılan geziyi de katarsak yaklaşık 100 km lik bir mesafe yaptım.Gökhan kardeşime beni bu spora teşvik ettiği ve bana eşlik ettiği için buradan teşekkür etmek istiyorum.

Edirne - Uzunköprü, gidiş-dönüş 130 km civarı...
Dalyan - Fethiye gidiş-dönüş (+ gezme) 130 küsür...
yorgunluk, kondisyon sorun değil de... sonrasında bir hafta poponun üzerine oturamamak kötü :)

İnegöl-Yenişehir 55 km.
Fena yorulmuştum.Tabi ilk turlarım ondan olabilir. :D

tur yapmak isteyen arkadaşlar için çok faydalı bir link vermek istiyorum. umarım işinize yarar kazasız sürüşler dilerim. (link)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@eldorado

ben dağ bisikletçisiyim ve 14 yaşındayımm yol bisikletini kondisyon ve güç için yapıyorum şimdiye kadar yaptığım en uzun yol 150+10km hafif yokuş toplam 160km yaptım ve bunun sonun da eve ağlayarak gittim ve merdivenleri çıkamadım

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Ben en uzun turumu 4 Mart 2011'de Kartal'dan Sabancı Üniversitesi-Şekerpınar-Çayırova arasında yaptım ve eve vakitli yetişmek adına trenle döndüm. Trensiz 41, trenle 61 km yol yapmıştım. Eve geldiğimde bitkindim.

En fazla 133 km gittim. Ankara'dan Temelli'ye gidiş dönüş.

(link)

Geri