Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Bir seferde en uzun yolum 2011 yılında Konya-Ereğli arasıydı. 151 km'lik bir yol ancak yüksüz bisikletle, uygun rüzgarda yaptığım için pek de övünmediğim bir gündü.

Rekorum ise 20 kg yüklü bir bisikletle yaptığım ve 135 kilometresini sürüp 30 kilometresini ise otostop çektiğim Kelkit-Trabzon arasıdır. İki geçit çıkmıştım o gün.

Scudo
170km lik tur yaptik arkadasla. 20saat sürdü. Icinde 5saatlik uyku molasi dahil. Net 15saat civari. Ama ne tur. Mersin ile Aydıncık ilçesi arası. 3tane herbiri 5-6km lik uzun rampa var. O yola araba bile zor gidiyor.bilen bilir.

vallahi zeytinburnunda şileye gittik geldik arkadaşla kaç km oluyo bilmiyorum :)

km saatimiz yoktu

Yarış bisikletiyle; 150 km, 255 km, 250 km, 263 km yaptım. 26 jant, yüklü dağ bisikletimle 255 km Ankara-Eskişehir, ardından 155 km Eskişehir-Bursa, 166 km Sinop-Samsun, 130 km Ankara-Çankırı vs yaptım. Gezileri blog sayfamdan okuyabilirsiniz. (link)

http://farm8.staticflickr.com/7429/10103582553_681d31c28f_o.jpg

topik bayağı eski 23 nisan 2013 de 215 devirdim ,istanbul kartepe otel
86 km pedal basmaca kısa mola anlayışı ve tempo üzerine ,
16 km rampa eğim 7 idi ,suadiye çıkışı toprak yer yer asfalt karışımı ve mıcır asfalt ,şimdi komple asfalt yapılmış diyorlar daha gitmedim ,
dönüşte topçular feribot 45 dakika ,
90 dakika mola ,
mola 45 dakikayı düşersek geriye
toplam 45 dakika mola olmuş mola sayısı birden fazla ama toplamı 45 dakika
215 km de tabi...
zamana karşı mücadele oldu kendi yaş katogorimde ,
tekrar deneyeceğim ,
13.saat 30 dakika sele üstü gittim ,ortalama düşük çıkar,
işin en zoru ise 86 km üstüne 16 km eğimi 7 olan rampalar idi,,
istanbuldan en sıkı ve en ultra etap kartepe rampalarıdır
maşukiye çıkışı çok serttir
nispeten suadiye çıkışı eğimi azdır.

9 Kasım'da Yalova-Bandırma 180 km.

(link)

Bu turun Yalova-Karacabey arası 110 km hiç durmadık. 1 saat mola verdik. Geri kalan Karacabey-Bandırma 70 km'yi yine hiç durmadan pedalladık. Toplam bisiklet üzerinde geçen zaman 6 saat 50 dakika. Öğle molasıyla birlikte 7 saat 50 dk.

Bu da benim rekorum oldu.

Bu yıl düzenlenen boğaz körüsü geçişi 121,6 km yaptık, Darıca ( kocaeli ) - Taksim - Darıca. Bu da benim en büyük günü birlik turumdur :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
geçen haftasonu aliağa'dan izmire geldim.. karşıyaka alsancak arasını da karadan geçtim, göztepe'ye kadar toplamda 82km yol yaptım..
ilk defa bir seferde seksenli haneleri gördüm, eve girince yarım saat kestireyim dedim 4 saat uyumuşum :)

@can onur
bloğunuzu biraz okudum, takdir ifade eden bir ifade kullanacak olursam en çok Türkiye de bisiklet kullanmanın tehlikelerine dair kaleme aldığınız yazı her bisikletçinin dikkate alması gereken tavsiyeler ve uyarılarla dolu, bu arada bir Samsunlu olarak samsun-sinop gezinize dair bir yazınızı okumak isterdim doğrusu

tek seferde en fazla 94 km yol yaptım şehir içinde de gezdiğimle birlikte...

tabii bu mtb ile

162 km - 6 saat 20dk.

Strava da 20 yazdı ama yolun yarısında açtığım için rahat 40km var.

Geri