Scudo Sports

'' bir mayıs garipçe rampa normal tempo yardımlaşma''

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg

Cloudy

High Temperature
18°C

RealFeel®
22°C

Winds
ESE 5

Maximum UV
4

Thunderstorm Probability
2%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

evet yağmur yok son durum..hava kapalı ama sıcak..

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....
2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....
6- dö la hasip çehre...aytekin erzan
7- ali kıran
8- orhan
9- cengizhan
10- adem sönmez
11-oğuz kara
12- erdem kıvanç
13- ali erturan
14- mehmet ser
15- korsan hasan............
16-ahmet uyuya kalırsa geç kalır...
17-berk arat
18-başar ibicioğlu
19- ilyas yiğit...
20- barış taşkıran
21- funda taşkıran

evet otobüste son 5 kişi ........

anadolu yaka saat 08.00 beşiktaş iskele..
avrupa yaka barboros meydanı...saat 09.00...

Scudo
evet son beş dedim kontenjan 25 idi ama bi artı fazla olabilir...26 ya tamamlarız...

Çavuş selam günaydın....
Dün gece yaptığım görüşmeler sonucunda bir çift telsiz gelecek bugün söz aldım umarım sözünde durur....kim olduğunu sorma!!!!

Çavuş bu çılgın proje benim sonumu hazırlayacak!!!!!:(:(:(:( ama ülkeme ve milletime faydası olacaksa ben bisiklete binmekten değil canımdanda geçerim Silivri de benim dedemin arazileri varmış zamanında annemlerde erkekolmadığı için o araziler zamanla kaybolmuş şimdi izliyorumda herkes oradan arazi kapma peşinde....

biliyorsun benim Karaburun güzargahımada 3. köprünün bağlantı yolları inşaatı yapılıyo Kayabaşı turunuzda kamyonları sende gördün doğa paramparça ceylanların cirit attığı yerlerde şuan iş makinalarının gürültüleri ve egzos dumanları var ve bu bölgedeki araziler hükümete yakın olanlar tarafından çoktan ele geçirilmiş bile...

şimdi mevzu şu ; (tabi bana göre ) bu kadar insanı İstanbul a göçe mecbur bırakıyosun ondan sonra yok köprü lazım yok şu lazım yok bu lazım....arkadaşım önceden yatırımlarını ona göre yaysanada bu kadar şişirme İstanbulu...

Çavuş Allah aşkına sen Avrupa görmüş adamsın...oradaki düzenle burası arasındaki farkları görmüşsündür....bizde her gün bir inşaat alın Cumhurbaşkanlığı turu etaplarda her yıl yol çalışmaları her yerde eşelenmiş yarım yamalak şeyler...yahu bir şeyi bir kere adam akıllı yaparsın o gider....

Evet SINAV önceleri gerçek olduğuna inanmıyordum açıkçası fakat maalesef ki doğruymuş...:):):):):):)

çok kötü bunlar tarifsiz bence bunlar istifa etmekle kalmayıp harikiri yapmaları gerek ki onurlarını kurtarsınlar....

Çavuş Japonyada deprem oldu biliyosun...yardım dağıtılıyor herkes sanki bir askeri düzen içerisinde sence bu bizde nasıl olurdu....??????

burada herkesten özür diliyorum.... ama durumumuz ortada...
bizler bisikletliler olarakta çok eleştirilecek yanlarımız var...ama neyse daha fazla derinlere dalmayalım....yoksa yazacak şey bitmez....

Pazar görüşmek üzere...

@Hasip Çehre

aytek telsiz şık olur derim....
valla dolu dolu yazmışsın okyanus olmuş düşüncelerin tsunamiye dönüşmüş yıkmış bu ülkeyi....

:in: :in: :in: :in:

1938 den bu yana devlet adamı gelmedi ...malesef.............
hey gidi gazi mustafa kemal atatürk o asla oraya buraya benim büstümü dikin demedi benim dedi düşüncelerimi anlayabiliyormusunuz bana yeter dedi onun bu düşünsel mirasına ihanet edilmiştir ortaya dört partinin dört papağını çıkmış kim bunlar, hiç birine oy vermeyeceğim ve oyum üzerine yaşasın atatürk ve onun ideal bağımsız milliyetçi türkiyesi diye yazacağım ....

babam jandarma albayı idi hey gidi rahmetli babam ölüm döşeğinde bana şunu dedi oğlum atatürkü anla dedi onun için çok kitap devirdim araştırdım okudum atatürk kim miş öğrendim bunlar kim ki atatürk ün kılı bile olamazlar yaşasın mustafa kemal elbet onun gibi bir lider bu cihana bir gün gelecektir ...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Çavuş telsizler geliyor...
gurubu genişlet istersen ve görev admlarını seç şimdiden ön kaptan aracı falan filan ...hal böyle olunca bayan arkadaşlarında bu tura rağbet etmesini bekliyoruz....ben faceye şöyle bi şey yazdım....

Baylar bayanlar merdivende kayanlar...
Pazar günü saat 10:00 Beşiktaş Barboros Hyareddin Paşa Heykelinde buluşuyor ve Boğaz Hattından Garipçe,Fener yapıyoruz....etkinliğe herkes katılabilir gezi sürüşü olacaktır...gurupta tecrübeli ve yardım sever arkadaşlar olduğundan herkesin turu tamamlaması sağlanacaktır....Pro bisikletçiler gelmesin...!!!!!

nasıl ?????

@Hasip Çehre

prolar gelmesin........

hahahahahahahahhaha

:D :D :D :D :D

aytek fazla olursak polis çevirir biliyorsun değilmi trafiği tehlikeye sokmanın cezası 65 ytl normal 25 kişi en çok 27 fazlası zarar olur zati zevkide olmaz ..nerde çokluk orda zorluk meselesi....

:) :) :) :)

arka kaptan telsiz bende .....
önde sende bi tane olsun.......enver de olabilir telsiz üç adet yeterli.....

evet 21 kişiyiz......
önde enver arkasında aytekin erzan 400 km nin bi günde fatihi vede mtb de tempo 40 da gideni..
yalnız kimse korkmasın aytekin bu turda uçmaz ...onda telsiz olacak enverde bi tane benle irtibat olacak, arkada ben, telsiz bende, düzeni koruma olayı, yardımlaşma olayı kopmadan gitmece sarıyere kadar...
aramızda tempo yüksek yapamıyacak arkadaşlarıda düşünerek onların arkada kalmasını herhalde istemeyiz gülelim eğlenelim ve de birlikte gidip lagara lugara yapalım dostlar bu bahar bayramı...

evet bu lay lom lom eğlence turunun ilki ....
ikinci ise 15 mayıs belgradda mangal olayı...yada sucuk olayı.....
ayda iki tane lay lom lom tur yaparız haziranda dahil temmuzda durumlar neyi gösterir bilinmez bazıları sıcaktan binemiyor, iki ay bisiklete binmiyor sonra sıfıra düşüyor kendini toplamak için tuzladan başlıyor köfte ekşın turları lüpletmece yapıyor tabi bu da bi tarzdır ....

bu aralar kafayı güneye takdı kendine güvenenleri çağırıyor 140 km ye davet ediyor aytekinin dediği doğru 6 saatte alması lazım ki performans katogorisine girsin...yoksa performans cı olmuyor geçen turda gece yarısı girmiş eve ...bu 140 ne olur bu pazar dua edeyim ona ...

:) :) :) :D :D :D

Kudret Abi ben de varım. Tanışmış ta oluruz bu vesileyle, merak ediyorum kim bu yüce şahsiyet :) Herkesin dilindesiniz, biz de feyizlenelim sizden.

@ali genç

ali bey haşa yüce müce yok hepimiz biriz.....

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....
2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....
6- dö la hasip çehre...aytekin erzan
7- ali kıran
8- orhan
9- cengizhan
10- adem sönmez
11-oğuz kara
12- erdem kıvanç
13- ali erturan
14- mehmet ser
17-berk arat
18-başar ibicioğlu
19- ilyas yiğit...
20- barış taşkıran
21- funda taşkıran
22- ali genç

evet otobüste son 4 kişi ........

@CengizhanTerzi

aman sakın ha saat tam 09.00 dan önce olmakta yarar var ..hareket 09.00 olacak..yanlış anlaşılma olmasın..

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....22
2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....1
6- dö la hasip çehre...aytekin erzan 2
7- ali kıran
8- orhan
9- cengizhan
10- adem sönmez
11-oğuz kara
12- erdem kıvanç
13- ali erturan
14- mehmet ser
17-berk arat
18-başar ibicioğlu
19- ilyas yiğit...
20- barış taşkıran
21- funda taşkıran
22- ali genç

evet otobüste son 4 kişi ........

hareket saati barboros meydanı beşiktaş sahilde 09.00 dur avrupa yaka .
anadolu yaka saat 08.00 de kadıköy beşiktaş iskele önünde olurlarsa iyi olur..

:in: :in:

22- 1-2 no lar yerimizi belirlemektedir 26. kişide ben 26 ıncı adam olacağım herkez buna göre ortaya konuçlanır..

23.Ali KARAEL

Ben ve Ali kardesim beraber geliyoruz.Evet otobuse son 3 kisi...

(link)

Çavuş telsizler geldişarza koydum bakalım çalışacakmı büyük ihtimal çalışır fazla kullanılmadığını biliyorum..

Çavuş Barborostan hareket 10:00 diye biliyoruz ben face ye öyle yazdım nezaman 09:00 a aldın hareketi???
neyse şimdi bence hareket saatini tam netleştirelim???

telsiz iki adet var arkada sende olur bi tane önde Enverikoda olur bende kuru fasulye olurum ileri geri çalışırım eğer gurup çok uzun olursa ikiye böleriz iki gurup arasında 1 dakika olur veya 2 dakika olur yani 500-600m civarı bir boşluk olur 25 kişilik bir kol uzun olabilir...
sen bunları düşün yarın akşam kıritikıl meste paslaşırız...

saati 9 yapında beşiktaştan sarıyere kadar takılayım size gerçi grupta fişek-mermi ve bazuklar var ama onlar yolda patlarsa ben devreye girerim telsizden de güzel anons geçerim

@Ali Emre Akcan

abi bakalım Çavuş dönmedi daha...
ama söyliyeyim biz seni kesmeyiz...:):):):):):):)
en son bombalar kartepede patladı biliyosun...:):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

aytek cumartesi yarın vergi dairesi açık bisiklet ile gittim taşıt vergisi çıkardılar ben 87 senesinde motorsiklet almıştım ama onu 2 ay sonra sattım ya onunla ilgili yada tapu ile ilgili üzerimize geçirmedik tapuyu , bunları öğrenmek için yarın bostancı vergi dairesine gideceğim c.m yatar bi de başıma bu iş çıktı, enver 09.00 dedi bende ona uydum hareket saati için, ali emre gelirse iyi olur ...
aytek telsizler iyi 25 kişiyi ayarlarız merak etme arkada olacağım..

@Ali ERTURAN

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....23
2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....1
7- ali kıran
8- orhan
9- cengizhan
10- adem sönmez
11-oğuz kara
12- erdem kıvanç
13- ali erturan
14- mehmet ser
17-berk arat
18-başar ibicioğlu
19- ilyas yiğit...
20- barış taşkıran
21- funda taşkıran
22- ali genç
23 - ali karael.

evet otobüste son 3 kişi ........

anadolu yaka saat 08.00 de kadıköy beşiktaş iskele önünde olurlarsa iyi olur..

@Hasip Çehre

cumartesi de yol yapıcam fenerde gazı alıp kendime ayar verirsem pazar ortalama 40 yaparım kartepedeki bombalar burada da varmı gene patlamasınlar çatapat gibi:boese157:

@Ali Emre Akcan

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....24
2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....1
7- ali kıran
8- orhan
9- cengizhan
10- adem sönmez
11-oğuz kara
12- erdem kıvanç
13- ali erturan
14- mehmet ser
17-berk arat
18-başar ibicioğlu
19- ilyas yiğit...
20- barış taşkıran
21- funda taşkıran
22- ali genç
23 - ali karael.
24 -ali emre akcan

evet otobüste son 2 kişi ........

anadolu yaka saat 08.00 de kadıköy beşiktaş iskele önünde olurlarsa iyi olur.

arkadaşlar önemli iç lastik ve pompa aman aman derim...bisiklet bakımları tam olsun fren ler..
.

Geri