garipçe rampa, garipçe lokanta, bedava çay ,isteyen balık yer bu lüpletmece turu no performans inadına lüpleteceğiz arkadaş deyip her zaman performans olmaz arada sırada bu zevki tadalım derim yani lay lom lom süreceğiz ve ben arka takım kaptanı olacağım isteyen önden gider görkem öne geçsin, yavaş hatun sana yetişemiyorlar yoksa ...
saat 10.00 hareket barborosta buluşmaca kontenjan 25 kişi olsun emme 30-40 kişi olmasın yalnız şimdiye kadar 25 kişiye polis dostlarımız pek ses çıkarmadı birerli kolda gideriz arkada kalanları ben toplarım ...düdük getireceğim .....
şamata gırgır ..lider yok sadece arka takım kaptanı var teknik destek verecek lojistik lastik patlamalarında .... ......
grup disiplini herkez birbirini kollasın olsun bitsin...
yardımlaşma herkez birbirine yardım eder olur biter.....
sarıyere kadar lay lom lom ..... sarıyerde mola ondan sonra baba rampa ......
bir mayıs bahar bayramını lay lom lom geziye adadım.....
tabi iç lastik gerekir vede pompa ........bi de kafaya kask ...
kafası kalın olan takmasın .....

saat 10.00 hareket barborosta buluşmaca kontenjan 25 kişi olsun emme 30-40 kişi olmasın yalnız şimdiye kadar 25 kişiye polis dostlarımız pek ses çıkarmadı birerli kolda gideriz arkada kalanları ben toplarım ...düdük getireceğim .....
şamata gırgır ..lider yok sadece arka takım kaptanı var teknik destek verecek lojistik lastik patlamalarında .... ......
grup disiplini herkez birbirini kollasın olsun bitsin...
yardımlaşma herkez birbirine yardım eder olur biter.....
sarıyere kadar lay lom lom ..... sarıyerde mola ondan sonra baba rampa ......
bir mayıs bahar bayramını lay lom lom geziye adadım.....
tabi iç lastik gerekir vede pompa ........bi de kafaya kask ...
kafası kalın olan takmasın .....