Scudo Sports

'' bir mayıs garipçe rampa normal tempo yardımlaşma''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
3
garipçe rampa, garipçe lokanta, bedava çay ,isteyen balık yer bu lüpletmece turu no performans inadına lüpleteceğiz arkadaş deyip her zaman performans olmaz arada sırada bu zevki tadalım derim yani lay lom lom süreceğiz ve ben arka takım kaptanı olacağım isteyen önden gider görkem öne geçsin, yavaş hatun sana yetişemiyorlar yoksa ...

saat 10.00 hareket barborosta buluşmaca kontenjan 25 kişi olsun emme 30-40 kişi olmasın yalnız şimdiye kadar 25 kişiye polis dostlarımız pek ses çıkarmadı birerli kolda gideriz arkada kalanları ben toplarım ...düdük getireceğim .....

şamata gırgır ..lider yok sadece arka takım kaptanı var teknik destek verecek lojistik lastik patlamalarında .... ......

grup disiplini herkez birbirini kollasın olsun bitsin...
yardımlaşma herkez birbirine yardım eder olur biter.....

sarıyere kadar lay lom lom ..... sarıyerde mola ondan sonra baba rampa ......

bir mayıs bahar bayramını lay lom lom geziye adadım.....

tabi iç lastik gerekir vede pompa ........bi de kafaya kask ...
kafası kalın olan takmasın .....

:D :D :D :D :D :D :D

Scudo
hop geldim abi yaz beni listeye :) lay lay lom turunda bende varım :)

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular
kontenjan 25 kişiliktir ...
evet otobüs kalkıyor ....

1-kudret kurtcebe ...arka takım kaptanı lojistik destek....
2- eren soothsayer...

avrupa yaka..buluşma barboros meydanı saat 10.00 ..
anadolu yaka kadıköy beşiktaş iskelesi...saat 09.30 ....

kudret abi lojistik destek arasında rampada yorulanı halatla çekmek gibi şeyler de var mı :D

ben de geliyorum. haftasonlarım doldukça keyfim artıyor.. havalar da ısınsın artık daha da güzel olacak :D

@burak koçak

arka takım kaptanı asla rampada bırakmaz ve bekler herkezi rampa bitiminde toplarız olur biter zati o garipçe rampa bayağı iyidir.....

:in: :in: :in:

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...

sıyırtık :D bir mayıs işçi bayramında hiç dışarı çıkmam kusura bakmayın etrafta gezinen panzer altında kalma riski var hem hem boğazı nasıl geçicem :D bu bahanede mi olmadı ben yemeğimi yanımda taşırım lüpletemem başka bahane bahane hah sınavım var okuyom ben ya :D

@engin güner

engin bir mayıs taksimde kutlanacak kavgasız gürültüsüz eskidendi onlar artık bitti..engin sen beklemede kal ......

:D :D :D :D :D

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --beklemede ama gelir gelir..

hiç geride kalmadı her gün ajansda haberleri bangır bangır çıkıyor neyse beklemede kalayım kesinlik arz etmiyeyim gelirim

@engin güner

İlahi Engin. Bana Beyoğlu'nun 1991'den beri İstiklal adını taşıyan Hacıhüsrev Mahallesi'ndeki polisin düzenlediği bir uyuşturucu baskını sırasında önce elinde karneyle, sonra da lise üniformasıyla pencereden bağırdığı sahneyi hatırlattın :) Ben yimem ! Kamera seni çekiy. Bu arada baskından komik görüntüler:

(link)

• Beğen
Tepkiler: engin güner
kenara kenara,bende geliyorum kudret baba.yalnız şu bana olan 3-4 tur borcunu da öde artık.iade-i tur :D yani... kurtdoğmuş ile tüm borçlarını silebilirim.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
ohoo siz daha laylaylom turuna çıkmadan laylalom konusuna çevirdiniz burayı :D Allah neşenize neşe katsın :D

@enver avcı

gellllll babooooooooo

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....

bu bir mayıs bahar bayramını lay lom lom tur olarak kutlamak istedim hatamı ettim o vakit asın beni...

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Çavuş otobüste hala yr var sanırım şöför arkası olsun benimki ayakta gitmem koridor olsun bayan yanı olmasın...İznik olmazsa gelebilirim Fener Liman yaparız ...:):):):):):)

@Hasip Çehre

eyvah çok kötü yakalandım yüzüm kızardı şimdi ne diyecem aytek e ....
aytek ,otobüste şöför mahalli var otobüsü sen kullanabilirsin ama içindekiler kalp krizi geçirir....

:) :) :) :) :) :D :D :D :D

evet bu tur lay lom lom ..ben arkada olma durumu ,grubu toplama el mahkum topiği öyle açtık...bahar bayramını hep birlikte kutlama olayı olsun bisiklet forumun müdayimleri gelsin ve hatta mustafa akman ..raif, onur, hamdi karabacak .. ve hatta hatta yepyeni foruma gelen dostlar katılsın .....
ve kaynaşalım istedim ...garipçede lokantada eskiler yeniler bi araya gelerek tanışalım ........

arada bi kaçamak yapmak iyidir yani lay lom lom yahu......

:D :D :D :D :) :) :) :)

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....
6- dö la hasip çehre...aytekin erzan

bu bir mayıs bahar bayramını lay lom lom tur olarak kutlamak istedim hatamı ettim o vakit asın beni...

hocam 1 mayısta bile çalıştırıcaksın bizi,
çocuk kandırır gibi laylaylom yazmışsın :D
o yardımlaşma "hadi hadi hadi bas biraz daha" ya döner bilirim :D

@burak koçak

son derece ciddiyim....bu kesinlikle düşük tempolu olacak ve ben arkayı tutacağım şimdi sarıyere kadar zati düz yol ...sarıyerden sonra gelen rampa etkili rampanın bittiği bi yer var orda bekleme olacak zati o yolu bir çok kereler gittiğim için rampanın bittiği yerde durulmakta el mahkum orda insanlar toplanacak soluklama olacak orda, ondan sonra koç üniversitesinden devamla tempo yavaş arkada ben ......
garipçe kavşağına kadar durum bu ondan sonra paso iniş...evet yemekler ....dönüş garipçenin 800 metrelik rampasını alış ve rampa sonu toplanmaca ...... dönüşte indiğimiz yollar rampa olarak gelecek arkada ben ....önde gidenler yol ayrımında bekleyecek..bir yol sağa dik rampa çıkar o yol ayrımında her zaman beklenir akabinde aynı çıktığımız rampayı ineceğiz buraya dikkat keskin virajlar var ve arkada araçlar olabilir, aşağıda ise toplanacak ,benzinci solda kalır orda ......enver dost önden olayı götürür hemen arkada hasip gelir, en arkada ben prosedür bu olur ...
yalnız ortaköy çırağanda dağılma olabilir ora bayağı sıkışacak yavaş gidilecek...senede bir bahar bayramı kutluyoruz yahu ....

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216108_203898599642722_100000677512973_603458_1067625_n.jpg

ekstrem bike sunar......
bir mayıs bahar bayramı....
dostlukların pekiştiği ve kırgınlıkların eridiği günde hepinize selam olsun ...garipçe bizim olsun

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....

ekstrem bike sunar......
bir mayıs bahar bayramı....
dostlukların pekiştiği ve kırgınlıkların eridiği günde hepinize selam olsun ...garipçe bizim olsun

lay lom lom turu
harbi lay lom lom cular

2- eren soothsayer...
3- burak koçak...
4- engin güner --
5-enver babo....
7- ali kıran

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Sunday 5/1/2011
Sunshine
High Temperature: 15°C
RealFeel: 15°C

bir mayıs pazar şimdilik......

(link)

Geri