Scudo Sports

Bir kaza daha...

Pohuman dayı geçmiş olsun. pohu pohuna bir kazamı, atmı tepti eşektenmi düştün merak ettik.

Scudo
@pohuman Çok geçmiş olsun. Daha gündüz okumuştum bir ara gece yaptığınız kazâyı. Üzülmüştüm, yine sizden ikinci haberi almak tekrar üzdü. Allah iyilik versin. Sabredin, tamâmen iyileşin ve tüm önlemleri dikkate alarak keyifle sürün.

Konferans salonunun asma tavanından düştüm arkadaşlar. Anlık olarak elektrik çarpmış ve geri atmış olabilir ama öyle bir şey de hissetmedim. Emin olamıyorum ama başka bir açıklaması da yok gibi..

@Mustafa555 Allah razı olsun. Detaya girmek istemediğimden yazmamıştım.

@furkanarda34 Allah razı olsun.

@Matiz Allah razı olsun. O çok basit bir kaza olarak kaldı artık bunun yanında. Size de geçmiş olsun. Kalıcı bir hasar olacağını sanmam. Doktorlar kazadan 24 saat sonra eve gönderdiler.. Yaş 28. Bazı kazaları akıl almıyor ve sadece olacağı varmış diyebiliyorsunuz. Bayılmadım ve kazadan sonra 58 saat geçmesine rağmen neredeyse hiç uyuyamadım. Her şeyi hatırlıyorum ve anormal bir davranışım olmadı çok şükür..

@Lykiafogu Allah razı olsun.

@baykuş97 Allah razı olsun.

@mert48300 Allah razı olsun.

@Tolstoy Allah razı olsun.

@alifurkan390 Allah razı olsun hocam. Malesef..

@mguler_43 Allah razı olsun.

@Ahsen Okyay Allah razı olsun.

@cumali55 Allah razı olsun.

@Cengo Allah razı olsun.

@sahinatabey01 Allah razı olsun.

@Özal AYDIN Allah razı olsun.

@SerkanH Allah razı olsun. Kurşun döktürme falan inanmam ben öyle şeylere. :)

@Osman Tuğrul Allah razı olsun. Aklınıza neden ilk ben geliyorum acaba? :) "En UZUN SÜREDE" bu kısmı çok iyi anladım. Tavsiyenize uyacağım. :)

@F. YILDIRIM Allah razı olsun.

@bianchircx229 Allah razı olsun.

@mehmetsunu Allah razı olsun. :)

@Erdal YILMAZ Allah razı olsun.

@7haiku Allah razı olsun. Çok sabırlı biriyimdir çok şükür. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Zaten doktora sormadan hemen bisiklet sürmeye başlamam.

@pohuman, çok geçmiş olsun. Ne diyeyim, valla hayatta olduğunuza sevindim. Neler olmuş. :(

@Matiz
Öyle demeyelim bence. Allah korusun, kaza bu. Bunlar kırıcı sözler...

@Tahir Keskin
Kimseyi kırmak istemem asla.en korktuğum şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır.arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi ilettim zaten.benzer bir kaza ben de geçirdiğim için birkaç şey de yazdım hatta.sadece böyle sık yaralanıp berelenenler yaramaz diye adlandırılır ya ondan öyle söyledim

Geçmiş olsun, 7m az değil. Ağrı kesici tarzındaki ilaçların dışında bir ilaç verildi mi, özellikle travmayla ilgili? Bir de tavsiyem; gözlerinizi kontrol edin. Hatta muayene olun.

@Tahir Keskin Allah razı olsun hocam.

@Matiz uslanmayla ne alakası var ki? Kaza işte, herkesin başına gelebilir böyle şeyler. 30cm gibi mesafelerden düşüp kafa tasını çatlatanlar var. Gerçi genel anlamda korkusuz biri olduğum için çocuk gibi yaramaz olarak adlandırılabilirim. :)

@Serden Us Allah razı olsun. Göz ve çevresindeki ağrıdan dolayı MR çektirip kazadan kısa süre önce hastaneye MR sonucu için uğramıştım zaten. Bi düzeleyim tekrar gözlerimi kontrol ettireceğim. Sol göz tamamen şişip kapanmıştı ama şuan morluk yüzüme yayılıyor ve gözüm daha çok açılıyor çok şükür. Doktor ilaç olarak Parol Plus ve bir hap daha verdi ama ağrı kesici değil. Zaten Parol Plus şiddetli ağrılarda pek bir işe yaramıyor. Asıl ağrılar kazadan bir sonraki gün taburcu olmamla başladı. Çünkü serumla birlikte verdikleri ağrı kesici etkiliydi.

verılecek sadakanız varmıs hocam, cok buyuk gecmıs olsun, en kısa surede ıyılesmenız dılegı ıle.

Tekrar geçmiş olsun. Kazâlarınız üst üste gelince sonuncusunu da bisikletle yaptınız sanmıştım. @Matiz de sanırım böyle sanmış olacak ki "uslanma" ile ilgili bir şeyler yazmış. Gelişmeleri yazarsınız. Âcil şifâlar.

Çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, 7 metre çok yüksek, tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Bir sadaka felan verin bence :(

Üzüldüm valla allah yardımcın olsun acil şifa versin

@pohuman

Ağrı şişlik için değil de göz bozulma gibi ihtimaller açısından demiştim aslında. Çünkü bende başın sağ yanından gelen darbe o bölgeyi çatlatmıştı, aynı zamanda göz çukurlarım da çatladığı için gözler biraz yuvasından kaymıştı. Çift görme ve odaklama problemi vardı bende. Göz doktoru kontrol ettikten sonra biraz bekleyelim büyük ihtimal düzelir dedi, 1-2 ayda düzeldi. Bu nedenle bir görünün demiştim. Geçmiş olsun tekrar.

@Jackhammer Allah razı olsun.

@7haiku Allah razı olsun. Her gün daha da iyiye gidiyorum..

@barayda Allah razı olsun.

@İbrahim A. Allah razı olsun.

@Yusuf G. Allah razı olsun. Sadaka veriyordum zaten ama olacağı varsa oluyor.

@yaboga Allah razı olsun.

@ercst0rm Allah razı olsun.

@Serden Us anladım hocam. Zaten göz doktoruna görünecektim sorunlardan dolayı ama araya bu kaza girdi işte. Ayrıca dün tomografi çektirdim ve doktor çatlak değil de kırık olduğunu söyledi ama kaynamaya başlamış. Her doktor aynı şekilde göremiyor maalesef. Allah razı olsun.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Geri