Scudo Sports

Bir Günde 220 km. -1800 Metreye, Zigana'ya Tırmanış-

günay krdş ,
gercekten harika bi gezi olmuş bizim memleket nasıl ama .Parkur ve gezi güzegahın zorluymuş her baba yigidin harcı degil 220 km, teşekkürler paylaşım için.............

• Beğen
Tepkiler: blaxisss
Scudo
Sıfırdan 1800 mt-çook ciddi bir tırmanış. Bisikletin hakkını vermiş, dağları dize getirmişsin. Tebrikler.

• Beğen
helal vallaha 14 kglik bisikletle yapmışın abi helal olsun eğer gecikme olmasa demekki çok iyi olurdu

• Beğen
helal olsun kardeşimize.... bir günde 3 ilin sınırları içinde gezmek her yiğidin harcı değildir...

isimler benimde tikatimi çekti... gıcık köprüsü, kürtür barajı, özkürtün tüneli, köme tatlısı... mis gibi karadeniz mis gibi anadolu kokuyor oralarda... şivesinden bilem hissedebiliyorum bunu...

ahh ahh amasya.. seni çok özledim... memleketim diye demiyom kesin gidin amasyayada... zaten 2 günde gider gezer ve geri gelirsiniz bu hızla :)

• Beğen
fotograflara bak bak yoruldum valla :D ama bunu sakın yakınma olarak algılama hocam, ben çok beğendim her fotografı anlatman ve 10larca fotograf eklemeni... gezmiş kadar oldum neredeyse..
ve de içimdeki bisikletime binmek için deliren duygularıma az daha sabredin diyorum şuan hiç istemeye istemete :eek:

bisikletimi özledim yawf :(

• Beğen
arkadaşım bizlere oraları gösterdiğin için sağol hele o kömeyi yiyipte ucmamak elde değil tek başına yaptığın tur harika olmuş paylaşım icin teşekürler

• Beğen
eline ayağına nefesine v.b. bilcümle azalarına sağlık :D

çok çok keyif aldım fotoğraflardan ve anlatımından..
günde 220km..1800m rakım...
azımsanamayacak bir efor..

Merhaba
Sen 300 km gittin bile bu yolculukla...
Tek başına okadar yolu gitmek her kişinin harcı değil. Bu senin övünebileceğin bir konudur. Umarım en yakın zamanda sana ayak uyduracak yoldaşlarını bulursun. Fotolar ve anlatımın için teşekkür ederim.
Esen kal.

adamım sen canını sokakta mı buldun? bizide getiriyon gaza. o virajlı dağ yolları kadar tehlikeli yol bilmem. heran arkanda bir araba beliriverip senin tamponuna yapışır. o tünel ayrı bir olay zaten. geçmiş olsun dostum.

Bizi de gaza getiriyorsun. Tebrik ve teşekkür ederim.Zafer işareti yaparken neden yüzünü de kapatmışsın ? Ben onu anlamadım ! Karabük-Yenice (35km) arasında da çok sayıda böyle tünel var.Seni anlıyorum.Ben de ikinciye gidersem canavar gibi bir fener alacağım zaten.

@tuncer bayık

Özel bi sebebi yoktu. Çook eskilerden kalma bi anlamı vardı benim için sadece..;)

Arkadaşlar yaptığınız yorumlar ve olumlu eleştirileriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Artık bi sonraki yaza kadar kovuğuma çekilip dinlenme moduna geçmiş bulunmaktayım. Yazın bisiklet üzerinde verdiğim 6 kiloyu tekara geri kazanmam lazım :)
Gelecek sene daha zorlu ve manzaralı turları sizlerle paylaşmak üzere, hoşçakalın...

"Gıcık" isimli tünelden geçip köme isimli tatlı yemek herkese nasip olmaz :)

Tünellerin ışıklandırılması meclis programında belki ışıklandırılır

nice tırmanışlara :)

performans bır yana cesaretınızden dolayı tebrik ederım. foto ve videolarla benı de gezdırdınız tesekkurler:)
benım gıbıler de bılgısayar basına cokup kalsın işte:( :)

• Beğen
Tepkiler: ramazanzerey
aradan aylar geçtikten sonra yapılan gezileri tekrar okuyarak o günleri anımsamak insanı duygulandırıyo...
bu yaz daha iyilerini, daha zorlarını yapacağım bakalım. planda zorlu parkurlar var...
onları da buraya ekleyeceğim. Gel temmuz gel....

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş..Fotoğraflarda anlaşılıyor..Karadeniz Bölgesi'ni gezmiş gibi oldum valla :)

• Beğen
çok guzel bir gezi olmuş, bu rotayı esasında yol bisikleti ile gecmek daha guzel ve daha az yorucu olacaktır.

yalnız dikkatimi bişi cekti bukadar uzun bir tur için bisiklete hiç matara koymamışsınız. ben yolum kısada olsa 2 adet matarayı eksik etmem yanımdan. sonucta su bizim yakıtımız.

• Beğen
Geri