Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
Ankara'da ilk duyduğum söz "La bas la bas la" oldu. Eleman karşı şeritteki beyaz şahinden yarı beline kadar sarkarken bunları söyledi.

geçenlerde yaptığımız garipçe turu esnasında sarıyerde mola vermiştik. orada söyle bir dialog oluştu :

1.amca(köfteci) : arkadaşlar köfte istermisiniz? (bize soruyor.)

2.amca(kahvede çay içen amca) : lan olum onlar köfte yemez, dalak yer onlar...

tabi biz bu konuşmalar karsısında ne diyeceğimizi bilemedik :) :) :) :D :D :D ????????

• Beğen
Tepkiler: Selami53
İlk zamanlarımda işyerindeki müdürüm bana,

"Murat hadi o kaskı anlıyorum da, bi de tayt varmış, bir de pedli falan oluyormuş sen de tayt giyiyor musun aynı o yarışçılar gibi?"

demişti, hâlâ der, kendisini bisiklete özendirmiş olmama rağmen der bunu.

Siz de müdürlerinizi, elemanlarınızı bisiklete başlatın, bayağı yorucu oluyor ama sonunda keyifli oluyor.

:D

ne koymuş lan kafasına :) abi yarışak mı :) kimisi yanımdan yürür ne yapıyorsun sen dediğim de hiç seninle yarisicam der koşarak :)...... görüyon olum adamı bak yarışdan geliyo ......... Bazen grup halinde oynarlarken loooo Adama bakın lan anaaaa genelde böyle birkeresinde ise turist lan bu diye duyduğum oldu :)

Genelde :
-Kaç fites bu ?
-Abi önünü kaldırsana.
-Kaç basıyor bu ?
-Köylerden geçerkende çocuklar 'HELLO'

Genelde :
-Kaç fites bu ?
-Abi önünü kaldırsana.
-Kaç basıyor bu ?
-Köylerden geçerkende çocuklar 'HELLO'

Yolda gidiyorsam, otobüs duraklarında bekleyenler taa beni 200 m öteden görmelerinden itibaren ben yanlarına varana ve geçene dek gözlerini kırpmadan bakıyorlar, seyrediyorlar, süzüyorlar, kafada kask var ya, ya uzaylıyız ya da anjelina jolie geçiyor anasını satıyım. Yere düşecek olsam karşı kaldırımda birken on olur seyretmeye devam edersiniz memleketimin güzel insanları.
Sanki biz çok pahalı bir iş yapıyoruz, ulan kask bu, sıkıştırılmış plastik, 35 liraya aldım ulan. Sen yeri geliyor kıytırık arabanın kıytırık tamponuna 300 kağıt bayılıyorsun, sonra da karşıma geçmiş bana yeni yetme muamelesi çekiyorsun.

abi bu lastikler dolgu muu ? :D
bu selenin üstünde nasıl oturuyosunuz,acıtmıyo muuuu?:D :D
abi hiç mi utanmıyosun bu yaşta taytlarlaaa,eşofman falan giysen :))))))))))
yarışçımısın abi sen ?:p
hatta en güzellerinden biri de turdayız pazar günü sahilde,cumhurbaşkanlığı turu zamanına denk gelen pazar, yanımızdan geçe arabadan -cumhurbaşkanlığı mı abiii diye bağrdılaarr,bizim sevgili necmi abi de -başbakanlık başbakanlıııkkk diye bağırdıııı :))))))))) harika bir cevaptııııı:D

Abi bu kadar yol gidiyorsunuz lastikleriniz patlamıyormu :D
Abi en fazla kaç km hız yaptın :D
Abi yarışa girdinmi :D
Abi sen şimdi İstanbuldan buraya bisikletlemi geldin :D
Benimde keşke böyle bisikletim olsa sizinle tura gelsem :)
Abi benimde fotoğrafımı çeksene :D

Bir keresinde Bostancı da Bir amca ;
-Kafada kask elinde eldiven ...
-Bu sıcakta yapmayın arkadaş,
-YAPMAYIN ARKADAŞ(burada resmen bağırıyor)
-(ben) Son vites kaçış
--------------
Yine aynı gün bir çocuk;
-Abi bisikletini bir hafta versene...
-(ben)Vereyim koçum senden değerlimi :)
-Tamam hadi ver...
-(herkes) :)))
---------
Ve her seferinde
-kaç para
-(fiyatını söyleyince)Ne farkı var bunun
-Vaaay dağ bisikleti lan buuu...
Vs vs.

Allah hepimize sabır ve kolaylık versin...

2 gün önce bisikletimle arkadaşa gittiğimde başıma geldi. Oturduğu site bahçesinde oynayan çocuklardan biri şehir bisikletimin arka taşıyıcısındaki bebek/çocuk koltuğunu gördü ve
-"Amca, oraya kim oturuyo?" diye sordu. Ben de
-"Benim küçük bir oğlum var, O oturuyor" dedim. Yeni soru geldi;
-"Düşmüyo mu?" :) Bunun üzerine ben,
-"Hayır, bu kemerle bağlıyorum onu" dedim.

Ufakılığın son ve muhabbeti bitiren cevabı "Hııımmm" oldu :D

eskişehirden kütahya yoncalı ılıcalarına gittik.
nenem hamamdan çıkmış torununun arabayı getirmesini bekliyormuş.
nerden geleyonuz bakem?
eskişehirden nene
bunlarlamı geldiniz?
evet nene
niyekine?
bizde cevap yok :)

selam ve dua ile

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
bana genelde çoluk çocuk laf atıyor. veya kendi aralarında konuşurken duyabiliyorum

abi kaç vites

hahaha bu yaşta bisiklet biniyor. tühh (bunu küçük kız çocukları söylüyor :D

mahalle aralarında 5-6 kişi bisiklet süren çocuklar benim onların yanından geçmemle "ooo bisiklete bak lan" diyorlar :D o an gaza gelmiyor değilim :D

abi bisikletin güzelmiş diyen çocuklar var ben hızla giderken. cevap olarak sağol diyorum :D

birde bunları kask takmadığım halde söylüyorlar. kask taksam tam techizatlı olsam aboo .d utancımdan bisikleti süremem :D

• Beğen
Tepkiler: Berk Yıldız
Geçenlerde bisikletle giderken selesinin hareket ettiğini farkedip indim ve seleyi sabitlemeye uğraşırken 2 küçük arkamdan seslenip "abla birşey mi oldu yardım edelim hemen" dediler o anda sinir olup "yok birşey" deyip tersledim sonradan pişman olup olmamak arasında kaldım çünkü ya gerçekten yardım etmek istedikleri için dediler ya da beni bilgisiz cahil olarak görüp ukalalık yaptılar. Ama olsun amaçları ne olursa olsun çocukluklarına verdim ve gülüp geçiyorum :)

Geri