Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
3 arkadas sahil kenarindan yukari dogru cikiyoruz yolumuzun ustunde bir cingene var ve diyalog söyle
+abi işte mobilet dedi gel senle kapişalim diye (bizden eleman bir anı dillendiriyor)
cingene lafa atladi bu arada yanından geciyoruz
-Ben Bu ücünden birini calsam varya kesin su ortadakini calarim
bişey demedik tabi ufak ufak topuk :)

Köye gittiğimde :

Ni gıda le bu
Hareket yap da izleyem aacık
Ni va lu bu arkada
Ni u le ışıkla
U gıda etmez le bu

:D

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@ilkay çağda

Banada bunu söylemişlerdi bende cevap olarak;

- Tekerlek duruyor, bence senin gözlerin dönüyor :D demiştim. Sonra topuk tabi...

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Yanımdan geçen genelde kabinli araçların içindeki bazı vatandaşlar (genelde sabah çok erken vakitlerde işlerine gidenler)

-Heyyt
-Haytt
-Hoyt
-Layn

Daha sayardım ama zaten biliyorsunuzdur bunları.
Sözde korkutup düşürmek niyetleri. Her seferindede ilk ışıklarda yanlarına gidip neden bağırdıklarını soruyorum, camlarını kapatıp hic bakmıyorlar bile sag tarafa :)

• Beğen
Tepkiler: Kaan Bayhan
buranın şivesiyle...

- nere gedeyoon guzuuum?
- manavgada gedeyom. :)

Bisiklet fiyatını duyan salakça şeyler söylüyor.
Çocuğun biri benden imza bile istedi. :)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
''Abii kaça aldın''... ''kazık yemissin abi amassörü bile yok kötüymüş '' :D

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
-çocuk bisikleti lan buu !!
-sana aradaki 100 farkı saysam dinleyecek misin ? :D

x:kaç para bu ya
y:ne yapcan alcan mı
x:hele sen bide
y:şu kadar para
x:eek: para buna verilirmi ben olsam motor alırdım
y:bizde paramız buna yetti diye aldık ya sanki :D

• Beğen
Tepkiler: Kaan Bayhan
@ali karagönlü

iyiymiş :D
her ihtimala karşı imzalı fotoğraf taşımak lazım o zaman :D:D

• Beğen
Tepkiler: Harun.
çocuk musun hala bisiklete biniyon diyen cahiller bile bulunmakta hala bisiklete bu kadar para verilir mi falan bunlar genelde spor la alakası olmayan insanlar tabi genç olmalarına rağmen

gençler nerden geliyonuz
:D :D
her yerdede aynı şey sorulmaz ki canım :)

-gençler nerden geliyonuz ?

-dönercinin önüne bisikleti koydum adamlar baktı ve dedilerki kaç para adama dedi şu para adam hemen komşusuna gitti dediki baksana la bisiklete bu paraymış ve adamlar fiyatı duyunca bisikletin başına toplanıp salak salak konuşmaya başlıyolar :D haber hemen yayılıyo ve illaki motor alsaydınız diyen çıkıyo.

-semer çok yüksek (sele demeye çalışıyolar )

-8-9 yaşlarında 2 kız çocuğu siz turus musunuz :D (turist demeye çalışıyo)
bende dedim hee turistiz :D çocuklar kendi aralarında yokla bize yalan yapıyolar Türk bunlar dedi :D

- kaç para, ne özelliği var, vs bıktım artık
:D :D

her yerdede aynı şey sorulmaz ki canım :)

Bugün yolda arkadaşıma bisikletimle eşlik ediyodum, yanımdan 3 tane eleman geçti, bizim gibi bisikletçi olduklarını sanmıyorum ama ordan burdan Rock Shox'ı falan duymuşlar heralde. Tam benim yanımdan geçerlerken :

-Abi falanca kişinin (söylediği adı unuttum) pisleti fena değil gibi ya. Markası Sukot (Scott) ön çatalı da Rok Şok. Ben de markaları duyunca ister istemez bi baktım tabi. Baktığımı gören diğer eleman :

-Aha çocuğa bak valla bahtı diye dalga geçerek güldü ya, pedallara abanıp ezesim geldi hepsini. Zaten bisiklet yolundan gidiyolardı :D

Geri