Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
benim de başıma gelen olay şu şekildeydi

birgün kırmızı ışıkta durmuş geçmek için bekliyorum karşıdan ortaokul arkadaşım geldi selamları verdikten sonra ilk tepki bu ne oğlum bisikletle kırmızı ışıkta mı bekliyorsun, allahım ne adamsın sadri ya diyince de ne yapayım güldüm geçtim bu haldeyiz

hello tekerlek dönüyor demeleri hiç saymıyorum bile

ama abi yarışalım mi diyen 5-6 yaşlarındaki çocukların şekerliğini ve yavaş gidip onlarla oynamanın tadını da hiçbir şey tutamıyor :))

@s_guler93

Kesinlikle onlar çok tatlı oluyorlar. Birde sizi görür gözmez 180 derece dönüp yarış moduna girme halleri yok mu. Çok şirin oluyolar o zaman :)

Geçtikleri zaman dünyanın en mutlu çocuğundaki o gülümseme insana trafikte yaşadığı tüm o olumsuzlukları unutturuyor...:)

• Beğen
Tepkiler: Sadri Güler
Selamlar, Spor Yapmaktan çokta Haz Etmeyen Yakın Arakadaşım Yol Bisikletine Verdiğim Parayı Duyunca Oğlum O Kadar Para Verdin Bari Motor Alsaydın Demişti.

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
@CENK BEKTAŞ

Aynen yaa :) o kadar para verilir mi? ben olsam elektrikli bisiklet alırdım diyen çok fazla.
dinlemiyorum artık kimseyi :)

Dün Soğanlı'da giderken önümde 3-4 tane çocuk yoldan bisiklet sürüyordu.Beni arkalarında yüksek kadans çevirirken görünce içlerinden biri ''Oğlum çekilsenize layn.Abi yarışa yetişiyor.Yürü be abi'' Dedi.Vay be arkadaş her kask gözlük giyen yarışa gidiyor bu ülkede.

Bir mahalleden geçerken yolda çocuklar bisikletin markasına bakmaya çalışıyor.Vayyy salcano bu diyor.Gidip trek alsam o ne lan bizim bisikletçidede satıyor derler herhalde. :D

En son yol kenarında oturan 3 tane gençten laf yemiştim :D Beşiktaş'ta yokuş yukarı tırmanırken '' Her inişin bir çıkışı vardır '' demişlerdi bağıra bağıra :D

Bi defasında da yine yol kenarında bekleyen birkaç gençten biri ( yine yokuş tırmanırken ) '' Artise bak şekil yapıyor '' demişti , yanındaki de artis diil aktris demişti :D

4-5 ay kadar önce de yanından geçtiğim biri arkamdan bağırarak '' kaldırımdan gitmek yasak bilmiyormusun , gri bisikletli sağa çek '' diye anons yapmıştı :D

ben bu sıralar en çok ''öğrencimisiniz'' sorusuyla karşılaşıyorum!!!!
bu deliliği ancak bir öğrenci yapar edasıyla soruluyor bu arada :)

Bugün evden çıktığımda sokakta top oynamakta olan çocuklardan birisi;

- Kolay gelsin abi hayırlı sürüşler

- Teşekkürler :)

HELLOooooooooooooooooooouuuuuuuuuu

artık hello yu önlemek için Türkiye Milli Takım forması giyiyorum ortada kocaman Türk bayrağı.. biraz işe yaradı :)

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Yılmaz 45
Arkasında kankisi, ağzında sigarası ile hafif bir rampada yanımdan tek eli direksiyonda beni elektrikli bisikleti ile sollarken ağzından şu kelimeler döküldü;

-Kapışalım mı dayı?

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Yılmaz 45
ne yalan söyleyim, Kırıkkalede büyüdüm, Cumhuryet meynadınımız vardı ve orada bisiklete binen abilerimiz. Fatih abi vardı, Mbx bisikleti ile enerjisi yetse hiç durmadan hep tek teker gezerdi meydanda.. her gördüğümde " fatih abi Teker kaldırsana diye seslenirdim:D" aynısını bana yapmaları garipsenecek birşey değil, Bisiklet bir kültürdür.. herkesin bilmesi gereken bir kültür değil, biz bisiklet kullanıcılarının da bilmediği birçok kültür var.. soracağımız sorular garip gelebilir,: )

bayan arkadaşımız ile polis arasında geçen dialog hoşuma gitmedi ... diğer hikayeler gayet eğlenceli idi: )

herkese selamlar :D

alsancak garın karşısında bir tekel bayii ve önünde bir biletçiyle geçen muhabbet;
tipimde yabancılara benzediğinden önce kendi aralarında konuşmalar bisiklete bakmalar falan sonra arkadaş markete girince bana da su al dedim ve başladı deliannlıı güzel pisikletmiş yarış pisikleti demi ? (fx7,3tür kendileri bu arada) yok abi değil heee kaç fitez bu ? 24 heee iyi gidiyodur ha ? çıkıp lastiğin havasını kontrol etmek için lastiği sıkmalar :) güzele benziyo bu kaç mülyon ? 690eu :D o_O ooooooooww çokmuş yaaa şaha yapıyon demi hahahahah duydunmu biletçi ne kadarmış ahahaha la bak şu motoru görüyonmu o 1 bimilyar barı öyle bişe alsaydın yorulmazdın :D arada gülüşmeler devam ediyor bu arada arkadaşımla kordona giriyoruz ara sokaktan izmirde oturanlar bilir malum kişiler apartmanın 2.ci katından oooo yeeee diye bağırdı tabi biz krizlere girdik

bunun dışında sürekli klasik hellolar tekerlek dönüyolar kaç basıyo devamlı duyduğumuz sorular :D

Bütün Bisiklet Severlere Malatya Bisiklet Topluluğundan selamlar olsun,bende bu başlık altında bir anımı paylaşmak istiyorum.

Malatya Merkezden- Dilek ilçemize yaptığımız bir tur esnasında sularımızı yenilemek için Murat Yakıcı arkadaşım ile benzin istasyonuna girdik,çevremiz biraz kalabalıklaştı ve bir amcamız ortaya seslenerek, bu turistler nereden geliyor acaba dedi ; Bende dayı Malatya merkezden geliyoruz cevabını verdim, adam şaşırdı ve ağzından şu cümleler döküldü ; bak ya elin gavuru ne güzel türkçe konuşuyor maşallah maşallah dedi :)

Bisiklet ne kadar cok vitesse o kadar hizli gidecegini dusunenler, 27 vites deyince sasiriyorlar. Mahallenin cocuklarinin yanimda on kaldirmasi. Bir defasinda ama 3 cocuk vardi mahalle agziyla kizdim, doverim lan sizi dedim. Cunku yokus asagi bana hava yapacam diye onume kirip dusurecekti hergele, anladigi dilden konusmam gerekti. 2500 tlye ne motosiklet alinirdi diyenler. Lastigin havasi 40 psi olmasina ragmen yav ne kadar cok hava basmissin diyenler. Sele yuksekliginin fazla oldugunu soyleyip normalin ordek pedallamasi gibi oldugunu sananlar. Bu sonuncusu kotu, yabanci zannedip arabadan suratima siseyle su sicratan ...lar. Daha cok var ama bunlar en genelleri.

• Beğen
Tepkiler: koray_can
benim karşılaştığım ise bunun yerine scoter alamadınmı.ne işin var bisikletle.çevremdeki insanlardan.

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
A bir de unutmusum, kaskim basimdayken karpuza vurur gibi kaska vurup saglam mi diye test eden muhendis kesilmis vatandaslar. Kendimi aptal gibi hissedip sinirleniyorum, la havle cekip sabretmekten baska birsey yapmiyorum ama.

Geri