Scudo Sports

Bir bisikletçi nelerden hoşlanmaz?

Bisiklete bindigim anda benim icin the lost roomdaki tarakla sacimi kasimisim gibi zaman duruyor. Bu saydiklariniz hic umrumda olmaz ben yoluma bakarim.Takacak sey ararsaniz cok sey var.Umursamayin sadece surun.Gun gelicek bu surenler o yakindiginiz tipler karsisinda galip gelecek bundan eminim.

Scudo
@ikraertas

Başa bir şey gelecekse eğer, olay cinsiyete bakmıyor. Bayanı taciz edecek insan müsveddeleri biz erkeklere de aynı muameleyi yapıyor. Değil spordan hayattan soğutuyorlar. Bu işin okumuşluğu, okumamışlığı da yok. İnsan kendini nasıl yetiştiriyor yada yetiştirmek istiyorsa öyle büyüyor ve yaşıyor. Maalesef her yerde var bu tip insanlardan. Aynı havayı bile solumak acı veriyor bazen ama yapacak bir şey yok. Tek dileğim gelecek nesillerin bu tip şeyleri yaşamaması..

Ben de hoşlandığım bir anımı yazayım bari :) Uzun ve dik bir yokuşu çıkarken, aşağı doğru inen bir araç bana korna çaldı ve :harika: yaptı yüzündeki gülümsemeyle beraber. Bende hafifçe başımı sallayarak teşekkür etmiştim :D

@Charlie Aynı olayı ben de yaşamıştım :) ama bende araba arkamdan gelip yanımdan geçerken korna çalıp :harika: yaptı

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
trafigin kilit olmasina ragmen yola hakim olup korna calan araclardan haz almiyorum, donerim gec dercesine yol verir ve yanindan tebessumle gecerim hayirdir hommannia dercesine :)

daha bugun adam ısıklarda kırmızıda beklerken durdum sonra aracların arasında bende hareket ettım ama spd gecmedı bır an duraksadım arkamdan hemen korna baktım kenarda gıtsene dıyor elınde telefon :D bırde cok vapur kullanıyorum ıse gıderken gelırken tayt ve forma gıyıyorum ben alıstım ama ınsanlar alısması zor tabı gozler uzerım de bırde bısıklete dokunanlar felan aa lastıge bak felan dıyenler :D ama olsun bunlar guzel seyler. telefon elınde bana hukuk ve kuralları ogretmeye calısan arkadas harıc :D

bisiklet sürerken yağmurun başlamasından nefret ederim ama yağmur yağmaya başladıktan sonra ıslanıp,eğlenmek için bisiklet sürmeyi severim, evet bende böyle birisiyim :D

@D.Cengiz airzound alırsan kardeşim sakin bisikletin üstünde bırakıp bi cafeye vs girme. Bende vardı kablosuna bi çizik atmıslar hava kaçırıyor suan. 1 haftadir tamir edemedim.

Hoslanmadigim seyler ise,
Bön bön bakmalari
Karşıdan gelirken yol vermemeleri
Ayna ve sinyal kullanmayan Şoförler.

Adamlar marsta hayat var mi diye beyinlerini yiyip bitirirler bizimkiler ise 'su kopegi cek haramdir ' kafasindalar. O yuzden ben cok zorlamiyorum kendimi
Yoksa kalpten gidecem bir gun :(

@Zen.eren abi nedir ya o :(

Bazı arkadaşlarımın değişik sporlar yaparken sıkıntı olmaması, benim bisiklet sporu yapmamın onlara batmaları

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Düz maşacılar için uzun mesafeli soğuk asfaltın kıçta yaptığı titreşimin bir müddet sonra karıncalanmaya ve en sonunda uyuşmaya dönmesi.

Tırmanışta telemiş vücudun cazibesine kapılıp başından bir türlü gitmeyen sinek vs..(insana kendini gerçekten çöp yığını gibi hissettiren bir durumdur)

Aylarca patlamayan zırhlı lastiğin aynı gün 3 farklı yerden patlaması.

İstinat duvarı ve bodoslama geçen tırın arasında türbülansa girmek.

Bisiklet yolunun aniden bitip 30 cm kaldırımdan inmek durumunda kalmak (düz maşa sendromu,süspansiyon yetmezliği)

Akort için gittiğin bisikletçinin şununda bununda değişmesi gerek deyip sana itelemeye çalışması..

Topluca gidilen turda. Su içmek ve soluklanmak için mola verdiğimizde sudan önce sigara içen ve bisikletdaşlardan.

Turlara 2 adet bira ile gelen yada yol üstünde alıp 2 birayı yuvarlayanlardan.

Tur dışında bisiklet haricinde beni ilgilendirmez

Bisiklet yolunu gasp eden mangalcı magandalar ve yol bisikletini görünce bu nasıl pisiklet incecik tekeri var amortisörlü pisikletler daha iyi değilmi diyen tiplere ayar oluyorum :)

@Candan Biberci

+1

gittiğin bisikletçinin senin mekanik kabiliyetin, ve bilginin ne durumda olduğunu bilmeden "sen anlamazsın, ben bilirim" tavrı.

kafasına göre mantıklı bişeyler uydurup buna inanmanı beklemesi. (vites ayarı için gittiğim bisikletçinin, "teli sökmeden hı-lo ayarı yapmışsınız, dolayısıyla tam olmamış" gibi, alla alla neden ki :)
sorununuzu gideremediği halde sizden sırf uğraştı diye ücret talep etmesi
* kaçkar bisiklet ortaköy

sorunu net olarak anlattığınız halde dediğinizi dikkate almayıp, standart prosedüre geçmesi

bisiklet almaya gittiğinde görece pahalı olan modellerden bahsederken "bu fiyata kadar çıkabilir misin" gibi tavırlarla sizi kışkırtıp, "çıkarım tabi nereyi imzalıyoruz" tavrını sergileyeceğinizi düşünmesi, bi nevi sizi yetersiz hissettirme çabası.

38.000 e bisiklet satıp, öncesinde denemenize izin verilmemesi, tipine bakıp mı alıcaz şimdi ?

*38.000 kısmı abartı tabi, almayacağım bi şeyi alacakmış gibi test etme girişiminden bahsetmiyorum tabi

Geri